***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007*** (45)
Raspunsuri - Pagina 8
tudorcatalin spune:
fetelor,help!
ma doare maseaua, s-a umflat si gingia rau de tot astept sa se fac 7 sa ma duc la dentist.pot sa iau antibiotic daca alaptez?sa-i mai dau lapte, sau la noapte bem lapte praf?merci mult
lbelciug spune:
augmentinul poate fi administrat in timpul alaptarii.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
www.flickr.com/photos/10550092@N08/sets/72157603235562212/" target="_blank">Poze din NOV-DEV
vas spune:
Pistachio si Mihamora, eu as recomanda in loc de plasture inelul Nuvaring. Este un inel care se introduce in vagin o data la o saptamana (e cam la fel cu plasturele doar ca e intern) si nu ai nici o grija. Verisoara mea foloseste de un an asa ceva si e super incantata. Cred ca la el o sa apelez si eu in curand.
Sunt mamica
poze
13.05.2007
vas spune:
Tudorcatalin, sunt experta in dureri de masele.
Poti linistita sa iei Amoxicilina. Eu am luat doua reprize de cate 5 zile si am alaptat fara problema. Nu am observat sa o deranjeze deloc.Si inca ceva:cand o alaptam parca imi lua durerea. Imi doream sa vrea papa ca sa maq linistesc.
Multa sanatate iti doresc.
Sunt mamica
poze
13.05.2007
mihamora spune:
Felicitari Maya pentru dintisori!
Chiqui - foarte frumoasa fetita ta, ii sta f bine cu galben.
Sonia - felicitari pentru rostogoliri!
Pistachio - multumesc pentru raspuns
Michelle mamica de Mario Dominic 15.05.2007
POZE
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!
tudorcatalin spune:
merci mult pt.rapiditatea raspunsului,asteptam in fata calculatorului.ma duc sa iau ca nu mai pot de durere.
ella_74 spune:
miha, trimite-mi si mie te rog parola pe PM; sunt varza de racita, stau in pat, n-am chef de nimic , asa ca ar fi un moment bun sa completez tabelul.
sa vina sa-mi faca si mie cineva bagaju ca maine dim plec la LO
, mamica de David (24.04.2007)
kay spune:
ella, vin eu, ca ma pricep la facut bagaje deja ! sa ma uit cum e vremea, si in 15 min ai bagaju gata !
oana deSOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia
Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.
www.helpsonia.com
ella_74 spune:
kay, cum reusesti tu sa ma inveselesti...nu-mi iau multe cu mine, ca am multe de carat la intoarcere, sper, daca e sezon bun de vanatoare
, mamica de David (24.04.2007)
doxinu spune:
quote:
Originally posted by vas
Pistachio si Mihamora, eu as recomanda in loc de plasture inelul Nuvaring. Este un inel care se introduce in vagin o data la o saptamana (e cam la fel cu plasturele doar ca e intern) si nu ai nici o grija. Verisoara mea foloseste de un an asa ceva si e super incantata. Cred ca la el o sa apelez si eu in curand.
Sunt mamica
poze
13.05.2007
Si io sunt interesata de noi metode dar cautand ce ai zis tu uite peste ce am dat :Cele mai frecvente: vaginita, cefalee, ICRS, leucoree, sinuzita, crestere ponderala, greata. Determinate de dispozitiv: senzatie de corp strain, probleme copulative, expulzia dispozitivului, discomfort vaginal, vaginita, leucoree, cefalee. Severe: tromboflebita, tromboza venoasa cu sau fara embolie, tromboembolie arteriala, embolie pulmonara, IM, hemoragie cerebrala, tromboza cerebrala, adenom hepatic, hipertensiune, afectiune biliara, tumori benigne hepatice, tromboza mezenterica, tromboza retiniana. Gastrointestinale: icter colestatic, inflamatie, greturi si varsaturi. Genito-urinare: amenoree, sangerare, sani durerosi, cresterea volumului sanilor, modificari ale fluxului menstrual, reducerea lactatiei atunci cand este administrat imediat postpartum, infertilitate temporara dupa intreruperea tratamentului, candidoza vaginala. Diverse: modificari ale greutatii, bombarea corneei, edeme, intoleranta la lentile de contact, depresie, migrena, rash alergic, scaderea tolerantei la carbohidrati.
oare exista ceva fara atatea efecte adverse?
www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">botezul unui inger
minunea noastra Stefan 13.06.2007
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">STEFAN rade cu taty