***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007*** (45)
Raspunsuri - Pagina 6
mihamora spune:
E f frumos locul Pepsi,daca tot ii place si lui Dominic cred ca o sa mergeti mai des, de acum
Ali, Timur- am trimis PM.
La multi ani sarbatoritilor de astazi!
Michelle mamica de Mario Dominic 15.05.2007
POZE
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!
mica0307 spune:
Multumesc pentru raspunsuri .
Maya a dormit ieri la pranz 3 ore ceea ce nu a mai facut de muuult tare.
Si de azi dimineata mai avem 2 dintisori sus .
Mica cu Maya Alexandra (10 mai 2007)
www.helpsonia.com/" target="_blank"> Sa o ajutam pe Sonia
Poze/Poze intalnire
www.youtube.com/watch?v=mXhigPz-PX8" target="_blank">Filmulet/www.youtube.com/watch?v=PAJHlaXKGGs" target="_blank">Maya rade in hohote
Hainutze
Madi spune:
quote:
Originally posted by chiquitita
Buna fetele, noi inca tusim si avem mucisori (nu foarte foarte rau) scaunele moi s-au mai intarit un pic, si la noi sunt de la dinti care inca nu au iesit de tot. Avem poze noi in premergator si, din cate tin eu minte, dupa caum patise Madi, a macat fata cu lingurita ieri iaurt de l-a topiit!!!
Mami de Livia (08.06.2007)
Chiquitita scumpa foc puiuta ta portocolie!
Ma bucur ca ai reusit sa o convingi cu iaurtul.
Ana a redevenit mofturoasa, ar manca din nou numai lapte, cereale cu lapte si iaurt. I-am cumparat chiar si un borcanas de la Nestle cu pui si morcov. Cand i-am dat prima lingurita s-a strambat cum nu a mai facut la nimic din ce i-am dat pana acum, iar pe a doua mi-a scuipat-o cat colo! Asa ca m-am linistit si cu borcansele...
Chiar voiam sa intreb si eu mamicile cu capsunei care au depasit 8 luni ce le mai dati sa pape? Ca ma gandesc ca poate s-a plictisit Ana de aceleasi variatiuni...
Madi si Ana Teodora (27 aprilie 2007)
Asa creste Ana
"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”
chiquitita spune:
Madi , astazi nu am mai avut asa succes cu iaurtul. Cred ca fetele noastre se aseamana muuult. O fi mofturoasa azi din cauza ca e mucioasa desi parca si ieri era la fel de mult. Azi i-am dat Milli, ieri a mancat Campina, care are alta textura ce-i drept...o sa mai incerc cu tnuva.
O intrebare : saptamana trecuta i-am dat Liviei 3 zile nurofen...acum, dupa 2 zile pauza e foarte mucioasa si azi i-am dat putin panadol. Nu are febra si stiu ca nu ar trebui sa ii mai dau poate nimic, dar ce fac cu mucii asatia care parca avanseaza...tuseste rau si ii dau ambroxol dar cat sa ii mai dau?
Mami de Livia (08.06.2007)
timur spune:
Buna fetelor!
In leg cu calciul piticilor: cum il dati? O luna da o luna nu? Sau in fiecare luna?
http://community.webshots.com/album/560359057vRBEhz
mica0307 spune:
madi noua ne-a zis sa bagam la 8 luni brocoli si spanac, iar la 9 luni mamaliguta cu branzica. Cat despre borcanase si la noi e dezastru. Nu ii plac deloc. Adevarul ca unele sunt si rele tare, am gustat si eu din pui cu morcovi de la nestle si si din legume cu orez de la hipp.
timur eu i-am dat calciu 1/2 fiola timp de 10 zile in septembrie, noiembrie si ianuarie. Sa vad ce zice dr luna viitoare daca mai dam sau nu.
chiqui poate ar trebui sa ii dai la 6 sau 8 ore nurofen sa vezi daca e ok. Zic si eu...
Mica cu Maya Alexandra (10 mai 2007)
www.helpsonia.com/" target="_blank"> Sa o ajutam pe Sonia
Poze/Poze intalnire
www.youtube.com/watch?v=mXhigPz-PX8" target="_blank">Filmulet/www.youtube.com/watch?v=PAJHlaXKGGs" target="_blank">Maya rade in hohote
Hainutze
carstea spune:
chiquitita, si Rares are ceva mucisori si se ineaca atunci cand doarme pe spate.Noroc ca doarme pe burta noaptea.eu ii pun seara ser fiziologic.nu se vad dar sunt acolo daca se ineaca,nu?
Sa-i pun ceva in nas?vibrocil?asta trateaza cauza sau efectul?
Avansam cu laptele praf.Aseara am combinat 60 ml lapte praf(2 masuri)cu 160 lapte san.A baut 210 ml dar a regurgitat ceea ce nu s-a mai intamplat de multisor, si pe urma a cam plans si a adormit f . greu.
De la ce o fi?
POZE rares(7 mai 2007)
Am 8 luni/Sunt barbat
Carmen_So spune:
Mica, hi-hi, ati plecat cu doi dinti la munte si ati revenit cu patru. Si cu somnul de 3 ore, o fi tot efectul muntelui? trebuie sa va mai duceti, clar.
Mie mi-e ca ma bat fetele daca spun cat doarme a mea. Manca-le-as, dorm ca mine si mananca ca ta-su, bine ca nu e invers, ca muream...
Chiqui, si noi am patit la fel: muci dupa pauza de nurofen. Asa ca de azi reincepem nurofenul, dar la 6 ore, nu la 4 cum i-am dat in perioada de glorie a mucilor. Ma rog, avand in vedere ca-i cu bona acasa, cred ca o sa ia la 8 ore, da nu-i grav. Io zic sa-i mai dai si ambroxolu de tuse, are cumva restrictii de genul : nu mai mult de x zile? uita-te pe prospect. Asta e, ii dai pana-i trece de tot. Si vezi daca poti sa depistezi cauza re-aparitiei, la noi a fost clar din cauza ca tratamentul a durat doar 2 zile (cat a avut muci), desi dr spune ca orice tratament tre' sa tina 5 zile. Poate ai scos-o afara, sau o fi fost expusa unei variatii de temperatura?
IULIABRAILA spune:
Ali, noua ne-a spus 10 zile de la aparitia eruptiei.
si azi a fost o zi superba, Florin plinge sa iasa afara, ar pleca cu oricine vine si pleaca de la noi. dar vreau neaparat sa stea 10 zile, pt ca la pojarel complicatiile sint deosebit de urite. sa ai grija la curatatul urechilor si stersul la cap, dupa baie, pt ca pericolul aparitiei unei otite este f mare.
si mincarea cit mai slabuta, nu se poate spune regim, pt ca ei nu maninca grasimi sau dulciuri, dar oricum...
eu ii dau cit mai multe iaurturi si fructe acum, cu mincarica am lasat-o mai moale, oricum nu prea primeste. si cerealele ii plac mult.
mi-a dat medicul pediatru sa ii dau fier dar nu mi-a spus si cit. voi administrati fier bebeilor, si cum? ca pe prospect nu este si profilacticul, e numai tratament pt lipsa de fier. ori nu se pune problema.
ma tot doare capul ce sa mai gatesc pt sot. ca nu mai am nici o idee. are cineva?
http://s85.photobucket.com/albums/k57/iuliastroe/BEBE%20FLORIN/?action=view¤t=FLORIN614.jpg
ali24 spune:
Carmen_Sonoi se pare ca nu suntem prea bine.azi noapte s a trezit pe la 1 si a plans pana la 2.ceea ce la el e total neobisnuit.si azi dimineata s a trezit cu muci si tusea intruna.i am dat bromhexin si picaturi in nas si s a mai calmat.pe la 3 -4 vine iar doctorita sa ne vada.normal pojarelul ar fi trebuit sa treaca deja.probabil ca s a si racit intre timp.bine ca ne am bucurat ca a venit caldura si soarele ,dar se pare ca a adus cu el tot felul de virusi.la multi ani ptr ana.
tudorcatalinintradevar sunt prea mici dar ce sa facem????si eu am tarc si nu sta in el decat daca ma "hlizesc" pe langa el.nici eu daca sunt singura cu el nu pot sa ma duc nici pana la wc.avem o masinuta si il puneam in ea si il duceam cu mine si la wc dar mai nou nici asa nu mai pot sa procedez ca vede vana si stie ca acolo face baie si incepe sa planga de nu il mai pot opri si isi intoarce capul tot catre baie
chiquititaam vazut pozele.sunt tare dragute.si felicitarile sunt super.tu le ai facut?
mihamora
mica0307felicitari ptr dintisori
timur mie doi doctori diferiti mi au spus sa ii dau cate zece zile pe luna
IULIABRAILA mersi ptr raspuns.dar acum oricum nu putem iesi ca se pare ca a si racit.sa vedem ce zice si doctorita ca vine azi la noi.si oricum avem numai vreo 4 zile de cand stam in casa asa ca se pare ca mai avem.in legatura cu baita mie mi a spus sa nu ii fac deloc(si asta e un chin ptr ca lui ii placea tare mult).si despre iaurt si fructe eu nu pot sa ii dau ptr ca are diaree.
www.onetruemedia.com/my_shared?z=212927cdd301b61bf1c7b3&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete rafisipoze rafi
alina mamica lui rafael albert(25.05.2007)