Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (59)
Raspunsuri - Pagina 2

valentina_22 spune:
valentina_22 spune:
 Bebeka, mie mi-a spsu pediatra sa-i dau lui Andrei , vit C natural picaturi cate 3 pic/zi timp de 7 zile de
de  Alexandra- Nicoleta (27.02.2004) si
 Alexandra- Nicoleta (27.02.2004) si Andrei - Gabriel (12.10.2007)
 Andrei - Gabriel (12.10.2007)
http://community.webshots.com/user/vale_m

valentina_22 spune:
valentina_22 spune:
 Mada, noi pentru rosu in gat am luat antibiotic- Ospamox si Eferalgan pediatric, dat de pediatra. De la mine i-am dat vit C picaturi de

bumbita spune:
bumbita spune:

mamici dragi, eu sunt cam tristuta la inimioara...de cateva zile bibicul meu este bolnavior - bronsita. nu stiu daca va aduceti aminte. este pe tratament , pe gentamicina injecatbila cu amoxicilina, ia salbutanol si ambroxol de tuse si vibrocil picaturi pentru SN.ieri si alaltaieri a mancat cca. 720 ml/zi. dar azi doar 310 ml/zi. imi vine sa ma jelesc toata. el care la o masa golea imediat 180-200 ml. voi ce stiti? este oare posibil caantibioticele sau siropurile de tuse scad  pofta de mancare???
annisia sa stapaneasca micul Y sanatos hainutele. haioase rau. si ce boieros sta el in patul cel mare. 
le-am luat si eu puiutilor hainute frumoase foc de la fox ( 70 5 reducere ) si de la kaleidoskop ( 60 % reducere ).
si eu sunt fan coccodrilo ( matetial bun si culori rezistente ). in special a pijamalelor cu totul. au pana la 36 luni si body si pijama. nu prea mai gasesti la varsta aia.
www.dropshots.com/bumbita" target="_blank">are mama doi baieti 
bumbita mami de 2  eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)
 eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)

anca_tamas spune:
anca_tamas spune:
 Multumim ca ne-ati trecut si pe noi in listutza.nu am vazut tin timp dar alexandra s-a nascut dupa 40 sapt.
Rodica, numai noi suntem din zona? satmarul si maramuresul nu se inghesuie pe forum?

valentina_22 spune:
valentina_22 spune:
 Myral , noi am trimit alocatia bebelului, corect data si acum asteptam luna viitoare indemnizatia de

slippers76 spune:
slippers76 spune:
 Bumbitza, 
 mamica trista... Sa se faca repede bine puiul. Si mie imi plac Cocodrillo. Dar le iau de la mama lor, din Polonia. Avem niste prieteni buni la Cracovia. Tocmai mi-a venit o sacosica acum doua seri.
 mamica trista... Sa se faca repede bine puiul. Si mie imi plac Cocodrillo. Dar le iau de la mama lor, din Polonia. Avem niste prieteni buni la Cracovia. Tocmai mi-a venit o sacosica acum doua seri.
Annisia, io ti-am mai zis ca nu injur, asa ca din partea mea n-o sa ti se strice carnea in frigider. Cred ca e mai simplu sa nu te mai intreb nimic.
Ana, mami de  Miruna (16.05.2003) si
Miruna (16.05.2003) si  Vlad (01.09.2007)
Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts

Gabriela77 spune:
Gabriela77 spune:
 Myral draga, iar te doare capul??Offf, ce nasol! Cu vitaminele, nici Sarei nu i-a dat nimik.mi-a zis doar ca de la 5 luni sa-I dau Fier. Bineinteles si Vigantolul. Deci ziceti ca nu-I voie de pe lingurita? Eu nu prea nimeresc in gurita ca Sara e tare “miscareata”
Andries, multa sanatate!
Pe mine atata ma amuzi, carpatino! Ai niste comentarii…bestiale!
Nana, cu siguranta asa va fi! Si vei spune curand A FOST! Sinteti niste parinti minunati si asta e tot ce conteaza! Andrei, minunea voastra va fi bine si SANATOS!
Anca, bine ai venit printre noi!
Tomasa, tu unde esti mami?
Bumbita, sanatate multa puiului eu cred ac e normal sa-I scada apetitul cat e bolnavior.

Somn usor, gagici!
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)

bikmaria spune:
bikmaria spune:
 BUMBITA sanatate multa puiului bolnavior
MYRAL EU AM DEPUS DOSARUL DE ALOCATIE PE 15 sept si in dec au venit bani pe 2 luni (oct-nov),iar zilele trecute a venit pe dec ,cred ca nu ar strica sa mergi sa intrebi ,poate a  lipsit ceva de la dosar ca daca ii astepti pe ei sa te sune ..sar putea sa ii ei pe toti odata cand face fata ta 2 ani
sper ca ti-a trecut durerea de cap

bebeka spune:
bebeka spune:
 Valentina,cred ca o sa-i dau si eu vit C.
Bumbita imi pare rau de puiutul tau.Sper sa se faca bine cat mai repede.
Eu plec in patut.Fata doarme de la 9 caci a facut un kk pe la 8,30 asa ca am facut baita si toate cele.
Noapte buna,tuturor!
Bebeka,mamica fericita de  REBECA-MARIA(15.09.2007)
 REBECA-MARIA(15.09.2007)

Roxana_G spune:
Roxana_G spune:
 Bumbita, multa sanatate puiului.  Probabil ca atatea medicamente si siropele i-au taiat pofta de mancare, este posbil, eu am patit-o la Alex.  I-au dat tare multa mititelul, probabil era nevoie dar ...Ma mir ca suporta Ambroxol, Alex vomita la greu de la el,
Rox ,
 Alexandra Maria  (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze