Mamici de iulie-august 2008 (24)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Buna dimineata fetele iubitele!

Mamaaa, dar ce spor aveti la scris, si ce retete! imi lasa gura apa. Mada te rog din suflet baga reteta cu creveti ca am o punga de creveti de 2 luni in congelator, am vrut sa-i fac exact asa cum povestesti tu, pt ca am mincat in State facuti asa si m-am inebunit dupa ei, dar n-am gasit nicaieri o reteta. Pleeeeease!

Noi suntem bine, ieri am facut cumparaturi, am spart pusculita, erau niste super reduceri la Carrefour. Eu ma dusesem sa ma uit si am venit incarcata de-abia ma puteam misca! Am gasit inclusiv un cos de rufe din lemn si pinza de in ca in reviste pt Gargarita! Yupiii! Mi-am luat o haina, niste pantaloni de pijama (doar pantalonii, geniali), 2 seturi de body pt garga si finutzu', niste raiati mai maricei, asa, de tranzitie inspre pantalonii cu burta, o camasa, o bluzita cu mineci trei sferturi maternity, cu partea de jos usor evazata, un sac de dormit pt garga, ce mai, am distrus bugetu'. Noroc ca luasem o prima acum 2 zile.

Si apoi m-am dus la viitorii nasi ai lui garga si am mai pus si de-o petrecere ad-hoc ca a venit nashu' cu niste amici de la munca, am ajuns acasa frinta!

Am vrut sa mai citesc aseara dar am picat cu bitu' pe taste. Am recuperat acum de dimineata.

Tin neaparat s-o pup pe Mariana pt cei 5 pui. Te stiu si pe tine, ca si pe Marimar (care, by the way, n-a mai zis ce face de mult) de la subiectul cu mamici de mai multi copii, si va admir f mult.

Vicky, ne mai zici despre haptonomie? Eu am vorbit cu doctorul meu si sunt usor dezamagita pt ca el nu crede ca haptonomia ajuta. El zice ca bb in burtica e intr-un fel de "coma" si ca nu percepe stimuli externi. Mie mi-e tare greu sa cred asta si sunt curioasa ce va zice voua la cursuri.

Narcisa, Mona, Dana, Dia, Anka va pup (fara discriminare ) si gata, azi sunt acasa, pe net!

Monica si www.flickr.com/photos/boticelina/" target="_blank">gargaritza 14+

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanasm spune:

moammaa...da' ce debit la scris ati avut ieri searaaaa, un mare pt vorbaretzele mele dragi
mariana bine ai venit si sarcina usoara iti doresc!!! felicitari pt frumoasa familie!!!! cred ca e minunat intr-o casa cu 4 copii!
dalma bun venit! sarcina usoara si la termen iti doresc!!! te steptam sa ne scri mai des!!
restul burticilor mai mici...asa ca mine, pe unde umblatzi!?????

Oana
8+
o noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Buna tuturor !

mami luca am simtit primele miscari la aproape 16 saptamani (a doua sarcina). Am tot modificat la semnatura ca sunt in 16 sapt. + dar vad ca mereu trece la 15....

Mada se poate cu colostru mai mult.....eu nu am auzit, dar te cred. Poate o fi mai bine de data asta!

cristina_26 multumesc!

Mariana bun venit, sarcina usoara si un sanatos! Felicitari pentru curajul tau!

Flory mami de Alex si 16+

bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

BUNA dimineata, ca abia m-am trezit. Sotul a fost de garda si ca prin minune am dormit atat de bineeeeee. Ce-s aia creveti? Cum arata?

NARCISA mi-ai facut un dor de colega asta a mea brazilianaaaa. O chiama LUCIANE. Tare de treaba tipa asta. Cand ieseam la pizza mai multe colege si venea si ea....ce mai mai aveam putin si faceam pe noi de ras. Cool!

MARIANA aa deci ai facut si o cezariana.Stii....eu nu vreau sa fac deloc cezariana. Daca ma ajuta D-zeu......ca si eu vreau 3 copii. Unul dupa altul. Daca D-zeu da mai multi , mai multi sa fie. Dar in principiu vreau 3. Vreau sa ma mut din apartamentul asta in care stau acum......voi cum va descurcati?

mult asteptat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

BOTICELINA

mult asteptat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

NARCISA,MADINA,ochiul lui cris e mai bine,dar oricum,voi merge la oftapro in bucuresti pt o consultatie.sa vad cand am tp,probabil atunci cand ma voi duce si eu la fundeni.
EU aseara n am putut dormi din cauza mancarimilor, a fost groaznic...aveam niste pliculete cu tantum rosa si nici n am mai stat sa l dizolv,am luat apa in mana,am pus putin tantum si m am spalat asa,mi a mai calmat din mancarimi...
ANKALAURA,am zis eu ca semanam,pai ce coincidenta si cu candida asta facuta tot din cauza augumentinului.sa ma duc pe la farmacii sa vad daca gasesc septovag si ceai de galbenele,pt spalaturi locale.
DANA,sa ti ajute dumnezeu sa ai cati copii vrei!
eu am zis ca fac doar doi,dar cine stie,poate il voi convinge pe sot sa mai facem unul...
BOTI,dar facusi ceva cumparaturi,nu gluma!!in care careffour ai fost,la voi sau la bucuresti?
MADA,cate bunatati stii sa faci!
18+ cu bebe codrin

Mami de Cris

Poze Cris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

quote:
Originally posted by danangie

Deci, sa incepem cu :

Spaghetti alla putanesca

Ingrediente: (ptr. 2 persoane)

Ulei de masline, vreo 10 firicele de patrunjel, un catel de usturoi mare, 10 masline negre , 400 gr bulion, sare, piper, apa.

[b]mult asteptat

Mai Dana mai, mi-a disparut pancetta, nu-i clar unde, dar eu stiu ca era in frigider asa ca fac putaneshtile in loc de matriciene, da' zimi - 400 de gr asta e bulion sau suc de rosii? Eu cre' ca e suc de rosii de-ala la cutie, nu?

Anca 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Dana Imi pare asa de bine ca te-ai mai linistit. Stii la inceputul odiseei ma gandeam ca traiai cu asa un zbucium si teama...

Crevetii sunt niste vietati marine foarte bune, se pun si in diverse amestecuri de fructe de mare, dar care au un schepsis la gatit. Nu trebuie fierti/prajiti prea mult pt ca se fac cauciuc. De-aia in ceream lu' Mada reteta step-by-step ca nu vreau sa-i stric.

Monica si www.flickr.com/photos/boticelina/" target="_blank">gargaritza 14+

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Buna fetele!

Intru pe fuga. Va pupicesc ep toate fara discriminare.
Noi ne-am trezit pe la 8 toata familia, , ne-am dushulit si acuma ne pregatim sa iesim la aer ca nu mai ploua tot frig si vant da nu ploua mergem pe la niste magazine si venim mai pe dupa amiaza.
Boti am sa scriu reteta, dar mai pe dupa amiaza.
Azi vreau si eu sa fiu mai harnicutza sa fac ciorba de fasole cu afumatura si orez cu legume si alaturi piept de pui cu sos de hrean si smantana. Sper sa si reusesc.
Ok gata nu mai pot sta pe net,ca tre sa plecam.
Pupici la gagici si la burtici ne auzim mai pe dupa amiaza.

---------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)
Bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Buna dimineata burtici,

Eu numai ce m-am sculat, deci la mine e dimineatza :).

Mona, Monica, eram prin zona, dar mi-a fost lene sa scriu. In schimb am citit tot.

So, am fost vineri la haptonomie. In primele 10-15 min am povestit despre noi (facem singuri, nu sunt mai multe cupluri), trecut medicat etc. Moasa a abordat totul din punct de vedere psihologic, ca sa vada cum traim sarcina, pierderea sarcinii trecute etc. Apoi ne-a intrebat de ce vrem sa facem hapto, bla, bla. Eu cu lectiile faute am raspuns bine :): bebele are nevoie sa fie calmat si asigurat ca totul e bine, ca nu e singur, ca e iubit si bagat in seama. Buun, apoi m-am intins pe pat si ea ne-a zis ca la prima sedinta, ea si cu tatal vor pune mana pe burta, eu voi simti din interior. So, a pus ea mana, legera, apoi a schimbat un pic presiune, si mi-a zis: il simti, e aici in palma mea. Aiurea, eu nu simteam nimic. Prin diverse miscari ale palmelor, ii indica idrectia si bebele se plimba dintre-o parte in alta vesel, dar eu NIMIC. Ok, il pune si pe sotz sa faca miscarea si nici el NIMIC. Noi eram tare necajiti, mai ales eu care ma simteam de o nesimtire groaznica. MAi face iar moasa si intr-un tarziu, simt ceva, ca o mica presiune pe vizica URAAA, simteam ceva, dar nu ma multzumea. Neagra de suparare, pun si eu mainile pe burta, desi imi zisese sa nu pun si surprise, il simt pe bebe, imi da un piciorus, acolo unde zicea ea ca e, in partea stanga (deci sa vedem maine daca e fata). Asa ca am plecat de acolo fericiti, una peste alta ne-a placut la hapto si de moasa care e chiar extraodinara. De atunci, am mai facut acasa, eu il simt destul de bine, si ne jucam amandoi, sotul inca nimic :).

HApto e foarte buna si ca exercitiu de relaxare, ca sa nu ai contractii la sfrasitul unei zile incarcate.

Pai cam asta :).

_
Vicky 17+

Bebele casei

Mergi la inceput