*Mamici de Ianuarie-Februarie 2008 (128)*
Raspunsuri - Pagina 2
creata2008 spune:
Diana, depinde de la cine te astepti tu sa primesti hainute. Daca e vorba de familie, fac o cheta si se stabilesc intre ei ce sa cumpere fiecare, atunci e perfect! Daca e vorba de prieteni sau rude mai indepartate, atunci nu te baza pe cadourile - hainute de la ei. De obicei, oricine sa duce la un bebe nou-nascut, ii cumpara hainute mai mari, in general pentru 4-6 luni, ca sa fie sigur ca nu o sa-ti ramana mici. Si, tot in general, nimeni nu vine in vizita in primele cateva saptamani. Nu ma refer aici la familia apropiata, evident.
Daca agreezi cu mama ta ce sa cumpere pentru spital (de exemplu la Giulesti nu te primeste decat cu Pampersi cat esti internata, ca ii tin sarmalute) si cu nasa sa ii cumpere trusoul pentru iesit din spital, atunci lasa-te pe mainile lor!
Dar eu zic sa ai macar niste body-uri, cu maneca scurta si lunga, niste salopete, caciulite, pantalonasi, cateva perechi de ciorapi, prosoape, 1-2 paturici, cateva scutece de finet, lenjerie de pat (eventual 2, ca sa poti spala una). Minim-minimorum pentru acasa, macar.
Hic, parerea mea! Tu faci cum crezi, pana la urma, dar nu te stresa prea tare.
creata2008 spune:
Cristina Greta, Mara este o scumpica-foc, iar tati sunt convinsa ca este mandru de nu-si mai incape in piele! Sa fiti fericiti toti trei!
Honey, dar trebuie sa fie o foarte buna prietena, de s-a anuntat 10 (ZECE) zile la voi, in conditiile in care stie ca de-abia v-ati mutat, tu esti gravida si ai o gramada de lucruri de facut inainte sa vina bebelul. Hmmm... cumn le gasesti tu pe toate aceste prietene??
creata2008 spune:
A ajuns si Dani, ma retrag... ca avem de povestit.
Pup toate zuzele, mamicile si clopoteii aferenti! Seara linistita va doresc!
honey79 spune:
quote:
Originally posted by creata2008
Honey, dar trebuie sa fie o foarte buna prietena, de s-a anuntat 10 (ZECE) zile la voi, in conditiile in care stie ca de-abia v-ati mutat, tu esti gravida si ai o gramada de lucruri de facut inainte sa vina bebelul.
Mda.
quote:
Hmmm... cum le gasesti tu pe toate aceste prietene??
Ele ma gasesc pe mine...
Serios vorbind acum, e ok... ma rog... ar fi ok.. daca n-ar fi asa mult. Dar nici n-am putut sa-i zic... asta. Cand si-a anuntat venirea, zicea ca sta pana pe 27. La care i-am spus... "ori pelci inainte de 27,ori dupa"...caci e ziua sotului si... as vrea totusi sa ii acord lui toata atentia mea. Asa ca... tipa sta pana pe 29.
Cat despre... gasit... Cretzulina draga... cand esti singur printre straini, fara prieteni,cunostinte,etc... accepti tot ce-ti "pica-n poala". Adevarat ca mi-am luat-o in barba rau de tot,in cei 2 ani si jumatate de stat in Germania... dar, asta e alta poveste, pe care incerc s-o uit...caci doare si-acum.
Ohh well... mergem cu Doamne-Doamne inainte.
www.genjerdan.com/private/Baby/" target="_blank">poze
bebe de Honey
Pozici de toate felurile
35+
Vali
AMR 5 SAPTAMANI !!!
danybv spune:
Buna fetele. Imi pare nespus de rau ca nu pot intra mai des pe net dar noi avem de luptat cu colicii Mariei care sunt ingrozitori si vreau sa va zic ca numai in brate reusesc sa o calmez din plans desi ii administrez medicamentatia pt colici .Nu pot sa fac nimic in casa si din 20 in 20 de minute vrea piept .Fetele care au avut bebei cu colici cat timp i-au tinut colicii ? Am citit pe net despre colici si m-am ingrozit .
VREAU SA FELICIT SI EU TOATE MAMICILE CARE AU MAI NASCUT SA AVETI BEBEI SANATOSI SI MANCACIOSI.
CELOR CARE SI-AU SERBAT ZIUA DE NASTERE SI CARE ISI SERBEAZA LE DORESC DIN SUFLET : LA MULTI ANI !!!
O sa incerc sa pun maine cateva poze si poate reusesc sa scriu si povestea nasterii.
Va pup pe toate si aveti grija de voi si bebei.
danybv
Poze cu Mamy graviduta si Andrei (21 martie 2006 )
http://community.webshots.com/user/danybv
MARIA
nemary spune:
mitshu, bine ai venit acasa. fii fericita ca doarme si apuci sa mai faci si tu cate una alta. sa ai mult laptic iar cavalerul tau sa pape tot si sa scape de colici.
AMR 12 ZILE
Mari 38+ bebe
odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
honey79 spune:
Mary...ce mai faci tu? Cum te mai simti??? Cam sporadic dai pe-aici...de ce?
Pupicei.
bebe de Honey
Pozici de toate felurile
35+
Vali
AMR 5 SAPTAMANI !!!
nemary spune:
buna seara... Alina, Creata multumim pt.intrebare, suntem tot acasa, tot cu burtica, bebe nu se mai grabeste sa iasa si ma gandesc ca poate nu are incredere in mine ca voi fi in stare sa am grija de ea. eu dorm f.mult, noaptea cam 10 ore plus in timpul zile 1.30-2.00h. cum poate sa aiba grija asa o somnoroasa grija de bb?
Marti, cand implinim 39 de saptamani si mergem la control as vrea sa-i spun dnei doctor sa-mi faca programare la cezariana, ca nu mai am rabdare.
AMR 12 ZILE
imi trec si eu AMR, poate se hotaraste bb sa vina mai repede
Mari 38+ bebe
odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
nemary spune:
quote:
Originally posted by honey79
Mary...ce mai faci tu? Cum te mai simti??? Cam sporadic dai pe-aici...de ce?
Pupicei.
bebe de Honey
Pozici de toate felurile
35+
Vali
AMR 5 SAPTAMANI !!!
sunt din ce in ce mai nerabdatoare sa-mi tin bebelina in brate. dar se pare ca ea nu se grabeste. nu am luat toata sarcina calciu(cu toate ca aveam nevoie), sa nu-mi provoace contractii, acum mi-a dat doctora dar se pare ca nu are niciun efect... asta e... niciiodata nu sunt multumita
Mari 38+ bebe
odiseea
Nour spune:
CREATA am reusit pana la urma. Am intrat si ca urmare m-am si pus pe citit o groaza, mai ales ca sotul nu e acasa am avut timp sa citesc in voie ca el are alergie cand ma vede la laptop tot timpul dar asta e.. creeaza dependentza.
Si ca tot veni vorba de mail, am gasit acolo despre pozitia posterioara la bebe... si din ce vad eu descris nu stiu ce sa mai inteleg pt ca doctorita la control mi-a zis ca bebe e in pozitie posterioara, dar daca ar fi sa ma iau dupa ce vad acolo ar fi in anterioara pt ca piciorushele ii sunt in partea dreapta sub coasta (le simt clar ca apare si cate o galma in afara cand se impinge), funduletzul undeva in partea stanga pe la mijlocul burtii si capul jos. Ce sa mai inteleg? Cum o fi pana la urma?!
38s+