Am devenit addicted la serialul asta ,la fel cum mi s-a intimplat si cu Prison Break.
L-ati urmarit?
Raspunsuri
Delidana spune:
L-am urmarit cu mare placere. Stiti cumva cind se va difuza noua serie?
www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
Idaira spune:
Ia sa vad daca ma pricep: House e numele unui dr extraordinar de inteligent,care e atras in general de cazurile rare,de cele care de obicei,dr obisnuiti nu le gasesc solutii,in schimb manierele lui de comportament sint la fel de rare,ca de altfel si exprimarea. Are probleme serioase de a relationare dar asta nu ii stirbeste calitatile de geniu,as spune eu,atunci cind trebuie sa dea de capat unui diagnostic.
Replicile sint f bine puse la punct iar cazurile prezentate sint extraodinar de interesante.
katty spune:
Si mie imi place mult, abia astept sa incepa sezonul 2 la AXN, intre timp vad ultimile episoade ale sez. 1 la TVR.
Toate episoadele au fost tari, dar penultimul din serie (cel cu 3 cazuri) a fost cel care mi-a placut cel mai mult!!
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei
a_deju spune:
idaira, o rugaminte.. daca dai cumva jos cu torrentul, si ai si torrentele salvate (adica..mura-n gura, cum ar veni :)) ), nu le faci un vant si catre mine pe pm?? si raman vesnic si forever indatorata?? si daca nu, multumesc oricum, pana la urma..am incercat :)
Deea, mami de www.onetruemedia.com/shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)
"outside of a dog, a book is a man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)" Groucho Marx
danamiha spune:
Si eu am vazut pana la seria a IV-a, ep.12 daca nu ma insel. Pe 28 aprilie va fi urmatorul episod, le am toate de pe net, cum, nu ma intrebati ca n-am habar, treaba sotului. Tot as am vazut si alte seriale.