Gravidute si mamici de CLUJ - 48

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iko spune:

fetelor am ajuns la 100 de mesaje

IKO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

SALUTARE
Azi toata ziua am umblat brambura cu puisorii meu

DIANA draga si eu am patzit asa si stii ca am facut si a functionat f f bine si repede
AM PUS PE sfarc water gr. sau sab simplex ...s a mai intamplat sa pun si lamaie ...desigur f f putzin
INCEARCA poate merge si asa
mie mi s a intamplat cand era f obosita si plangea fara so pot opri
Doamne da sa mearga si la tine

CO draga ...desi m am simntzit f bine la CHICAGO organizarea a fost destul de proasta din partea celor de acolo ,i am sunat de vreo 3 ori sapt asta ca sa ma asigur ca totul e ok
si cand am ajuns m au dus intr o sala care nu mi a placut deloc ,m au luat niste nerviiiii ,dar noroc ca seful de sala a fost un super dragutz si mi a aranjat totul f bine in sala de nefumatori
asa s a intamplat si cu tortul
am cerut sa fie patrat si a fost rotund ,,,,dar atata de mult mi a placut incat mi a trecut supararea
asa ca sa fii si tu atenta cu organizarea pt Botezul papusii tale

LORE multa bafta la examene si savureaza din plin masajul cu apa

INGERASHU MEU TIADRIS-3oct2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

PAI tu GABI draga cum iti creste asa repede fatuca ?e o frumoasa si o scumpaaaa
IKO felicitari pt mesaje
GIANINA esti o mamica tare frumoasa si ai un scumpel de baietzel..stii ca eu am o fetitza nu ?

sa nu uit I AM CUMPARAT azi lui Tiadris o banderola superbaaaaaaaa cu pufuletz e asa de frumoasa ,mai erau doua una turcoaz (pe care am ales o eu)si una portocalie ,de fapt le am pus pe amandoua in cosuletz dar am renuntzat la cea portocalie pt o mamica ce are si ea o fetitza si tare mult si a dorit banderola

ANCA draga ce rau imi pare ca nu ne am intalnit la malllllll:(
dar lasa ca treceti voi pe la mine ,mi ai tot promis tu o vizita

RAMONA f bine faci ,du te si mai fa i un eco
si mie mi a recomandat sa i mai fac o consultatie pe la 4 luni la solduri si o sa i fac ,desi sunt sigura ca totul e ok ...dar asa e mai bine

NICO buna idee

INTALNIRE LA POLLUS SAU LA IULIUS MALL SAPTAM ASTA JOI 24 IAN .....CINE VINE ??????
NICO ,ALEX.....

NOAPTE BUNA

INGERASHU MEU TIADRIS-3oct2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns redai spune:

Salut.Am intrat sa va spun ca in general suntem bine. mai multe maine.Alex joi vin eu si maine merg la polus. Vii si tu? Am ceva pt tine, de fapt pt pitica ta.

Lore, mamicutza de print David
Poze David Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

noi avem sambata botezul ! sunt asa de emotionata! nu stiu daca ajung pe la coafor... voi ati ajuns??? de fardat??? hmmm! nu stiu ce sa fac poate nu ma mai recunoaste... iar cu parfumul no chance! numai roll-on! asta este! greseala mea poate ca trebuia sa o invat de la inceput cu "aere"!!!

mai fetelor in ce ii tineti voi pe bebici cand nu dorm? eu tot in pat am tinut-o insa cred ca nu o mai pot lasa mult timp asa fara supraveghere...

diana - eu zic sa ma incerci cu bibe ca sigur plange de foame! cred ca si ideea lui alex merita incercata!

voi cu ce ii mai imbracati pe bebiti? de unde ati mai cumparat hainute?

Oana si Maria-Teodora

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

ramonella - si noua tot la 4 luni ne-a zis sa facem eco de sold la dr fodor de pe calea floresti parca... acum ce sa zic... si eu cam am emotii si ma rog la Dumnezeu sa fie totul ok!
poate ca nici la voi nu ar strica o eco asa pentru linistea ta sufleteasca!

nu stiu ce sa fac ca i-au aparut la bebiti asa ca niste cojite pe cap... ufff! ceva sfaturi va rog!

Oana si Maria-Teodora

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iko spune:

Alex joi daca ie in iulius

IKO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariandra spune:

Incerc sa va citesc in fiecare seara, dar din pacate nu am reusit zilele astea sa comunic cu voi.Sincer:nu-mi ajunge timpul.

MAMI DE IRINA - Cel mai bine este sa apelezi la medic.Poate are probleme cu amigdalele sau poate o alta suferinta.

Andreea si ingerasul Daria (03.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daria_Ioana spune:

Oana _alina ....am dat din intamplare peste mesajul tau cu cojitele la bebe si te pot sfatui sa ii iei din farmacie o crema din gama MUSTELA si care se numeste :
MUSTELA STELAKER ...care este speciala pentru cojile care apar la bebe.
Se aplica pe capusorul la bebe ,se maseaza usor si se lasa peste noapte sa actioneze apoi se clateste a doua zi cu shampon(eu folosesec sampon tot din aceasta gama si sunt foarte multumita).

Eu am folosit-o la fetita mea care are acum un anishor si nu a mai avut probleme din astea.
scuze daca m-am bagat si eu in seama la voi la mamici de cluj.

Ioana 6 ian 2007 23+Darius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

neata fetelor!!

din pacate, iarasi am avut o noapte apropae alba... al meu nu prea a dormit, s-a tot scancit, s-a scremut, a papat din juma in juma de ora la un moment dat, trage de cateva ori cu pofta apoi adoarme, si se trezeste ca ii e foame!!!

fetelor, am o intrebare la voi: cu ce sa-l dau pe fata pentru cosuletele/punctele alea albe de grasime? ca are pe obrajori si pe frunte?? voi la ce anume ati apelat???

va pup! o zi frumoasa!

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras
http://picasaweb.google.com/eric.rusu

Mergi la inceput