Gravidute si mamici de CLUJ - 48
Raspunsuri - Pagina 14
eladea2005 spune:
ALEX, da-mi te rog linkul cu pozele tale.. mersic!
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras
http://picasaweb.google.com/eric.rusu
OanaAlina spune:
soanso - voi cum procedati cu sorana??? o duceti la socrela sau vine socrela la voi? cam cate ore sta intr-o zi cu ea? esti multumita???
si pe noi ne tot bate gandul sa o lasam cu socrela insa numai daca vine la noi acasuca... gresim oare? ma gandesc ca sa o duc dimineata si sa vin seara cu ea acasa in fiecare zi e cam aiurea... sau nu???
Oana si
Maria-Teodora
asa crestem noi
OanaAlina spune:
eladea -pozele sunt pe prima pagina in dreptul fiecarei mamici!
Oana si
Maria-Teodora
asa crestem noi
iko spune:
Alex eu pot sa vin si miercuri noaptea de reduceri ie defapt pina la 1 noaotea si inainte concert Palel Stratan de la 19 00
eladea eu am pus patura in leagan sa o fac mai dreapta
Gabi frumoase hainute mai ales sarafanu
IKO
Szende Irisz
soanso spune:
quote:
Originally posted by OanaAlina
soanso - voi cum procedati cu sorana??? o duceti la socrela sau vine socrela la voi? cam cate ore sta intr-o zi cu ea? esti multumita???
si pe noi ne tot bate gandul sa o lasam cu socrela insa numai daca vine la noi acasuca... gresim oare? ma gandesc ca sa o duc dimineata si sa vin seara cu ea acasa in fiecare zi e cam aiurea... sau nu???Oana si
Maria-Teodora
asa crestem noi
Oana,la noi e cam asa: eu plec la servici la 6,30 cand Sorana doarme,porma pe la 8 fara ceva pleaca sotu,pana pleaca el ajunge socrela la noi!la 16 cand ajung eu acasa Sorana doarme ,socrela pleaca ...bis ...deci sta de la 08-16(luni-miercuri ,iar joi-vineri cand am scoala pana cand ajunge Sory acasa(18,30-19)
nu-mi place sa o duca acolo din mai multe motive: e mai frig la ei (nu au centrala) ; nu are S jucariile,cartile,constructiile si restul ,acasa ii las mancare,fructe, nu ii face ia ;socrela la ia da drumul la gaz in bucatarie ceea ce pe mine ma enerveaza la culme pt ca respira gaze,plus ca nu ma mai car cu haine ,pampers,olita si alte cele .sunt multumita- desi nu speram sa fie asa bine dar se descurca foarte bine si S e fericita ,bine ingrijita,si imi mai spala socrela un vas,mai sterge parchetul ,prin baie(de plictiseala)
am fost pana in Cora!!!!!!!!!!!!!ce lejer a fost!e bine de mers lunea!
SOSO (20 dec 2005)
eladea2005 spune:
fetele am si eu o rugaminte...![]()
cine poate sa ne puna si noua linkul cu pozicile pe prima pagina in dreptul numelui???
mersic
!
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras
http://picasaweb.google.com/eric.rusu
Ioana13 spune:
Loresi eu i-am luat papucei de aia de la miniblu(ii urmaresc demulllttt), dar nr 22 e cel mai mic, si ii sint cam mari, dar am gasit si la Otter de la geox mai micuti pt primavara, cu 90 de la 180. Si cum a fost buni in vizita... i-am luat.
Mi-am autointerzis sa-i mai iau la bebe, azi au fost ultimele pt primavara ce vine repede repede....sper
.
Monica sa se faca bebe bine.... si sa ii vina pofta de mincare repede.
Ramonela, rochii de la Paris??? Pai numa pe vremuri isi cumparau de la Paris gagicele din Ro... si Janine.
Ce e aia noaptea reducerilor? sunt mai mari decit sint acuma? oricum, e o nebunie cu reducerile astea!! iei lucruri de care nu ai nevoieeee si dulapurile plineeee....
Ioana mama de bebe
Patrick Alexandru (01.06.2007)
ALEX29 spune:
pai IOANA draga cam ai dreptate acum cateva zile m am uitat la mine in dulap si am realizat ca am haine ce nu le am purtat de vreo 2 ani ...asa ca eu cred ca o las mai usor cu shopingu ![]()
ce bine ar fii sa ma pot abtzine ![]()
tu fetelor eu am crezut ca papuceii pt bebelashi se cumpara doar dupa ce inceapa sa mearga iar pana atunci se folosesc botoseii ....voi de ce le luati papucei ?
OANA lasa ca la anul sigur nu ratam noaptea reducerilor
super IKO
HAI sa vedem ce zice si LORE
pe maine ,noapte buna
INGERASHU MEU TIADRIS-3oct2007
ALEX29 spune:
ANCA draga si mie imi place sa mi fac cumparaturile pt casa la inceputul saptamanii ,e mult mai lejer si marfa mai proaspata ,in special fructele si legumele
pacat ca nu potzi veni ...ramane pe altadata
INGERASHU MEU TIADRIS-3oct2007
redai spune:
diana si monica imi pare rau pentru copilasi.Va doresc insanatosire grabnica.
Pufu am fost in Carrefour si era tort i forma de cap de ursuletz.Se face comanda inainte cu 24 de ore si este 29 de lei /kg
Alex eu am miercuri examen.Nu am cum sa ajung.Daca vreti voi joi nu e o problema.Ne vedem noi altadata.Si nici vineri nu pot pentru ca vine femeia la curatenie pt peima data....asha ca....hotarati voi.Nu e nici o problema dacva va intalniti fara mine.
I-am luat numai o bluzita, pt ca toate reducerile erau pt fetitze.....
. Papucei mai avem o pereche
Am vazut o printesa Sara. Tare frumos e imbracata.....parca l-as imbraca si pe david in rochite

Lore, mamicutza de print David
Poze David Vlad