MAMICI DE ITALIA(19)
Raspunsuri - Pagina 7
Raluk31 spune:
Buna dimi,fetele!
Nu mi-a venit sa cred ca ati scris intre timp cateva pagini![]()
Dana (Daraban),am vazut pozicile, ma bucur sa va cunosc!
Mikuta,chiar ma gandeam la tine,asteptam povestea si foto,bineinteles!![]()
Diana,despre ce tampoane vorbiti?!Doamne,cate sunt de facut...![]()
Cristina,pupici fetitei la implinirea celor 4 luni!
Oana,foarte frumos colajul!Cand te uiti la poze realizezi ca totusi s-au intamplat atatea,in rest ai senzatia ca a trecut prea repede timpul..
Si inca o data,multumesc,dupa explicatiile lui Cristi m-am linistit!
Noi am avut un weekend plin : cumparaturi, vopsit un dulapior din camera fetei (sa se potri in decor
),spalat o parte din hainutele lui Anais...mai nou am senzatia ca n-o sa apuc sa le pregatesc pe toate la timp![]()
Va las pt o vreme,ma duc sa gatesc..tiii,si n-am deloc chemare!![]()
Raluca
in asteptarea micutei Anais
Raluk31 spune:
Am uitat sa va spun ca sambata am avut morfologica de trim 3 si totul e ok![]()
Raluca
Raluk31 spune:
...Sa va intreb ( am mai gasit ceva!!!
)..voi cum ati facut cu cercelusii?Aici se pun din spital?E bine,e rau?
Raluca
MIKUTA4 spune:
Buna si de la noi!si va multumesc ptr reprimire,
Katiapam multumesc
,in rolul de mamica m-am adaptat cit de cit,asa cum spuneai si tu instictul matern sia spus cuvintul,doar ca avem mici probleme cu iesitul afara si atunci Sara mea mititica se pune pe un plins de mi se rupe sufletul,dar asta este speram ca incet incet isi va reveni
Giuliei si tie.
Cristina La multi ani!tie (mai cu intirziere si scuzama)multa sanatate si tot ceea ce iti doresti de la viata sa ti se implineasca.La multe luni si ani Giuliei sanatoase si sa creasca mare mare 

Raluk ma bucur enorm ca totul este bine si Anais creste bine sa dea Dumnezeu sa fie bine pina la capat si sa ai o nastere usoara 
Micio 

In rest la toate fetele cite 
Noi ieri am fost la Campo Felice am scos-o pe Sara la priama ei zapada a fost superb si ea a dormit mereu se vede ca aerul curat ia facut tare bine.Apropo am pus poze cu Sara.
MIRELA CEA MAI FERICITA
DE
SARA-MARIA
DOAMNE ITI MULTUMESC DIN SUFLET PTR MINUNEA NOASTRA .

pet.cost2005 spune:
Ciaooooooo !!!
Am revenit si noi dupa botez ... Silviuta a fost fff cuminte si dragalasa si nu a plans deloc. S-a comportat ff bine. Am avut niste emotii eu in timpul slujbei .. nu stiu de ce, mi se facea pielea gainei, poate pt. ca realizam importanta evenimentului pt. micuta noastra crestina. A fost frumos! Voi pune si poze ...
Am vazut poze cu dana (daraban) si micuta Delia ... frumoasa, sa va traiasca!
mirela - ma bucur ca mai dai cate un semn de viata. Pupicei Sarei
.
raluca - aici nu se pun cercei la maternitate ... si eu nici nu sunt de acord asa de mici sa li se faca gauri (adica abia nascuta). Noi am primit acum, la botez o pereche de cercei si o sa ii pun mai incolo ... pe la 6-8 luni, oricum, pana intr-un an. Si am aflat ca aici se pun la bijutier. Asa este, fetele care aveti fetite cu cercei
? Cum se procedeaza?
Raluk31 spune:
Mikuto,frumoase poze,sa va traiasca printesa!
Petro,ma bucur ca botezul a fost reusit si Silvia cumintica!Cred ca e firesc sa ai emotii,eu am avut si cand am fost nasa,d-apai cand e copilul tau!![]()
Raluca
katiapam spune:
Salutare
Mikuto-ce scumpa e Sareta
si ce mindru e taticul
ce bine doarme ea in toate pozele si cea cu ursuletul cum se uita la el e super 
Cristina-auguri Giuliei pt cele 4 lunisoare asteptam si de la tine poze sa vedem cum a crescut ![]()
Petcost-felicitari pt botez si micutei crestine,ma bucur ca a fost cuminte,a mea a inceput sa plinga cind s-a trezit dezbracata inaite sa o boteze
dar i-a trecut repede socul(mie nu mi-a placut deloc ritualul)
iar de cercei din pacate se fac numai la bijutier si de la 2 ani incolo,numai acasa ii poti face la 6 luni cum vrei dar aici nu o sa-ti faca nimeni din pacate
Micio-super slideshow cu Eduard de nou nascut la 2 anisori
cit esti de simpatica mereu cum scri ![]()
Raluk-ma bucur ca toate sint bune la voi si incepi sa te ocupi de camereta
Danangie-ai scris mailul?
Daraban-pun si eu citeva poze sa ne prezentam si noi ![]()
Ginger-mai da un semn
Mamii-si tu mai da un semn,nu mai stiu nimic de voi...cind te intorci?
Slimatei-tu cum te mai descurci? cum te mai simti?
multumesc din nou pt auguri,a fost frumos am sarbatorit si ne-am simtit bine
_
ticker 
GIULIA-20/06/07
mai dire mai
pet.cost2005 spune:
katia - da, nu se face la bb asa mici? Ma refer la cercei ... atunci o sa ii fac gauri acasa, in vara. Eu vreau pana intr-un an sa-i pun cercelusii ...
katiapam spune:
Daraban si Alex si Ella am pus citeva poze sa ne prezentam si noi ![]()
Petcost-eu i-am pus dupa 2 luni cercelusi dar i-am scos ca nu se vindecau urechiusele si o sa-i pun in vara daca merg in Ro pt ca aici numai dupa 2 ani se pun
_
ticker 
GIULIA-20/06/07
mai dire mai
MIKUTA4 spune:
Katiapam Giulia este frumoasa tare si cit a crescut,lasa sa fie sanatoasa si sa creasca maresi frumoasa (ca mami si tati ei) 

multi
Petro ma bucur ca totul a iesit asa cum ati vrut si cum va asteptati sa iasa si Silvia sa comportat bine si a fost cumintica,doar asa a fost educata nu?

la amindoua
Multumesc tare mult fetelor de complimente ptr Sara mea,Katia mindru este taticul dar ce mindra este mami de fata ei.
MIRELA CEA MAI FERICITA
DE
SARA-MARIA
DOAMNE ITI MULTUMESC DIN SUFLET PTR MINUNEA NOASTRA .