MAMICI DE ITALIA(19)
Raspunsuri - Pagina 5
slimatei spune:
dana ..cred ca am aceeasi problema ca a ta sau e diferita cert este ca..nici eu nu am numele sotului...o fi vreo problema?
sper sa ajungem si la ambasada sa ne interesam...
petro felicitari pt. viitoarea crestina petrecere frumoasa...multa sanatate silviutei...
ioana multumim de cafelutza...
la multi ani fericiti eduardo ...incaodata ca nu strica...
si daca nu mai intru maine daca nu reusesc...la multi ani -TOMA (ALINUTZA)
va pup pe toate
Stefania X2 mami ....principessa si broscutza lu' mami si a lui tati (22.12.07)
Stefania jr.

katiapam spune:
Salutare
Danangie-trebuie de la amindoi parintii fotocopii de buletin romanesc,de pasapoarte,de certificat de casatorie si de nastere si copie certificat de rezidenza in loc de soggiorno
poti sa-l faci la consulat dar mai bine srie un email la ambasada si intreaba exact ce te intereseaza si spune-i problema in legatura cu numele si buletinul
sa sti ca eu am scris sa intreb si sint draguti si iti trimit raspunsul de obicei dupa o zi
eu am tradus in tara acum 2 ani certificatul de casatorie intr-un eventual riconggiungimento familiar si nu mi-a mai trebuit si l-am pastrat si mi-a trebuit fotocopia pt ca pot scoate statutul de familie trebuia sa inregistram casatoria si aici in italia la biroul de anagrafe unde apartii(intreaba la comune)
la noi problema a fost ca nu era inregistrata casatoria iar eu aveam rezidenta pe adresa veche iar sotul pe adresa de unde locuim iar copilul in acte merge dupa mama-adresa mamei si a trebuit sa-mi schimb adresa si sa inregistram casatoria pt statul de familie
acum nu stiu ce cer in zona voastra dar mie si ca sa-i inscriu pediatru mi-au cerut statul de familie
am avut mult de umblat pe acte.
iti scriu aici adresa unde poti trimite mail la ambasada
consulara@roembit.org
_ ticker
GIULIA-20/06/07
mai dire mai

danangie spune:
KATIA adica sa le trimit un e-mail si sa recunosc ca nu mi-am facut noul buletin cu noul nume de familie, pe motiv ca a trebuit sa vin spre Italia? Oare e bine ?

katiapam spune:
Danangie-tu scrie si intreaba de ce ai nevoie in loc de blutetin daca se poate fara si scrie asa ca ai trebuit sa pleci urgent si nu ai apucat,oricum iti raspund nu te i-a nimeni la socoteala ca intrebi ce poti face,linistita scrie si intreaba
_ ticker
GIULIA-20/06/07
mai dire mai

diana_g spune:
buna,drgelor!
KATIAPAM-trebuie sa faci tampoanele si pt cezariana.inca nu m-au programat pentru cezariana,cred ca o vor face saptamana asta.oricum depinde de cum se elibereaza post la Bambino Gesu pentru bebe.multumesc
va doresc o duminica placuta
diana_g 33+
http://community.webshots.com/user/diana_gardus
<a
http://bd.lilypie.com/NFaMp2.png

daraban spune:
LA MULTI ANI GIULIA
pt cele 7 luni frumoase si sa le transmiti parintilor tai, multa fericire si cat mai multe aniversari ale casatoriei de acum inainte.
katiapam am pus poze cu noi pana la urma
sa ne cunoasteti..
dana si delia (11.03.2007)
http://good-times.webshots.com/album/562193102lqBcdj

katiapam spune:
Neata'
Daraban-multumim mult de urari
am vazut pozele,ce frumoase sinteti
cit e de scumpa Delia si ce bine sta ea la baita
deja merge? ca sta bine in picioare
a luat ochii tai salut
_ ticker
GIULIA-20/06/07
mai dire mai

micio spune:
Neatza!
Multumim mult de urarile pt Eduard
Katia, auguri pt anivesrsarea casatoriei si pt Giulia!
Petro sa va fie de bine cu botezul, astempam poze!
La multi ani Toma, sa cresti mare si sanatos! O mai asteptam pa mami pe la noi!
Daraban frumoasa fetita, sa va traiasca
Cristina cum v-ati distrat la petrecerea ta?
Diana, mult curaj... sa ne anunti cand plecati la spital sa "va tinem pumnii"