MAMICI DE ITALIA(19)
Raspunsuri - Pagina 20
micio spune:
Buna fetele!
Diana multa sanatate si curaj pt piticul tau.
Roxali cum mai sunt copiii?
Darban , ati probat hanul?
La noi, e spre bine cu gradinita, plange cand il las, apoi se joaca cu copiii. Astazi au avut "bal mascat" ca-i sezonul carnavalelelor, dar abia ieri mi-a spus educatoarea ca vin copiii imbracati de carnaval si nu am avut de unde sa-i iau costum, nici nu cred ca l-ar fi tinut, e foarte reticent la lucrurile noi. Pentru luna ianuarie nu platim, se considera perioada de acomodare
katiapam spune:
Am venit de la vaccin
Daraban-multumim de gind ![]()
eu am facut seria 2 de menignococco si pneumococco si ultimele in mai si unul in iunie(nu stiam ca se face in 3 serii)
toate bune a plins f putin chiar cind i l-a facut apoi ridea la toata lumea ![]()
a papat de amiaz si acum deja doarme inca nu sint semne de febra sper sa nici nu-i vina de obicei la toate vaccinele pina acum nu a fost nici o problema
Micio-super ca se acomodeaza
te intreb de curiozitate e particulara cresa?
eu la stat sint in rezerva iar la ccea privata mi-au cerut 320 de la 8,8:30-12:30,13 si mai e inca una care e intre 200-280 cam asa nu stiu sigur ca inca nu am fost sa vb de pret si orar dar sint amindoua aproape de serviciul sotului
Raluk-profita de zilele cu sotul,buon weekend
Slimatei-tu ce mai combini cu broscutza?
Cristina-nu mai dai pe aici?
_
ticker 
mamicą
de
GIULIA-20/06/07
mai dire mai
micio spune:
Katia, cresa e privata, aici nu este de stat decat de la 3 ani... Pentru programul de dimineata de la 7.30 la 13.30 se plateste 212 euro si in plus pt fiecare masa 1.70 euro. Avem din partea primariei o reducere de 20% (in functie de venit), deci o sa platim in jur la 200 cred.
slimatei spune:
quote:
Originally posted by micio
Katia, cresa e privata, aici nu este de stat decat de la 3 ani... Pentru programul de dimineata de la 7.30 la 13.30 se plateste 212 euro si in plus pt fiecare masa 1.70 euro. Avem din partea primariei o reducere de 20% (in functie de venit), deci o sa platim in jur la 200 cred.
ce bine e ..de la 7.30 magari fose si aici ...asa ceva... chiar si a pagamento...decat sa platesti o persoana..mai bine e in colectiv sa se invete...
noi azi am dormit toata ziua ca ne e un somnic..nici cu mami nu vrem sa stam..ni se inchid ochisorii si basta...
acum plecam la papa...

avem o lunita ...

Stefania X2 ....principessa si broscutza lu' mami si a lui tati (22.12.07)
Stefania jr."mamma a tempo pieno...la pił bella cosa"
micio spune:
Stefania, e facut programul asa in ajutorul parintilor care lucreaza...cei ca mine il duc mai tarziu, pe la 8-9
Roxali spune:
Stefania multumim ptr urari...am admirat printesica.
Katia multumim.
Baiatul e ult mai bine , chiar a tinut motis sa se duca la scoala...macar pana la 12...oricum nu sant adepta tinutului in casa...asa ca acum l-am trimis si la voley
Daraban acum am citi din urma ...ca ti-a tusit seara, ai grija sa nua ia aerul prea inchis sau sa nu fie alergica.
Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 8ani
poze
slimatei spune:
quote:
Originally posted by katiapam
...
Slimatei-tu ce mai combini cu broscutza?
iote-o
avem o lunita ...

Stefania X2 ....principessa si broscutza lu' mami si a lui tati (22.12.07)
Stefania jr."mamma a tempo pieno...la pił bella cosa"
daraban spune:
slimatei frumoase broscutele tale.
Are si Delia o tartaruga mare tot verde din-ala ca a vostra,tr sa o pozez si eu![]()
Katiapam ziceai ca ati facut vaccin pt pneumococ si meningococ,astea parca nu sunt obligatorii.
Le-ai cerut tu sa i le faca sau cum ai procedat?
Oricum pt noi e cam tz acum
va pupam pe toate 
dana si
delia (11.03.2007)
deliutza mamarutza
katiapam spune:
Daraban-nu sint obligatorii dar mi-a zis pediatrul ca ar fi bine sa le fac si mi-a facut ticket si le-am facut
pt pneumo sint 3 vaccine le face pe rind si menigno la fel
mai avem de facut ultimele la vara
pina atunci pauza de vaccine
intreaba la pediatrul tau vezi ce zice daca sa le faci sau nu
_
ticker 
mamicą
de
GIULIA-20/06/07
mai dire mai