MAMICI DE ITALIA(19)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

Diana-imi pare rau de toate prin cite trebuie sa treci
sa ai putere si tu impreuna cu sotul si bineinteles micutul sa aiba foarte multa putere sa treaca peste toate

scrie un mail la ambasada si intreaba de ce are nevoie sa-si refaca actele si prenotari tot prin email se face
adresa e consulara@roembit.org

Micio-nu renunta ai sa vezi ca se obisnuieste,mai stiu o prietena care facea asa cu ciocolata dupa citva timp ii spuse mamicei mami ce prost sint ca tot pling doar tu ma lasi la gradi si cind vi imi aduci mereu cioco
e chestiune de timp dar o sa-i placa

Raluk-asa e la noi au inceput peripetiile de pe acum
nu stiu dar cind o sa umble o sa am atunci de fugit dupa ea

_

ticker
mamicąde GIULIA-20/06/07
mai dire mai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluk31 spune:

Buna,Diana,deci se apropie momentul..iti tin pumnii,sa dea D-zeu ca micutul sa se nasca cu bine.Toate analizele astea sunt cu siguranta bune,bb e urmarit indeaproape,ceea ce conteaza si te scuteste de griji suplimentare.Curaj,tot ce faci acum e spre binele vostru.Si nu uita sa te odihnesti pe cat posibil

Uite un link spre pagina Ambasadei,sper sa te ajute

http://roma.mae.ro/index.php?lang=ro&id=6207

Raluca

in asteptarea micutei Anais

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daraban spune:

ciao fetelor

katiapam si Delia s-a parlit ieri la manuta drepta.
In timp ce o spalam pefata si manute,ea incerca sa prinda jetul de apa in timp ce curgea,s-a incalzit apa mai tare si Delia a inceput sa urle
Azi am fost in parc si s-a jucat cu iarba,era f incantata.
A mai facut si cativa pasi sprijinita.
Greu e cand invata sa mearga
restul fetelor prichindeii vostri sunt bine sanatosi?

pe toate

dana si delia (11.03.2007)

deliutza mamarutza

Mergi la inceput

Diana iti doresc din tot sufletul multa sanatate,sa fii curajoasa si rabdatoare pentru intalnirea cu mica minune.
Iar bebelusului tau , sa ii dea Dumnezeu multa putere,sa treaca cu bine de nastere si de operatia ce urmeaza.
Si sa ne tii la curent cu vesti bune ,sa ne bucuram si noi pt voi.

deliutza mamarutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Diana o nastere cat mai usoara si sa bb sa nu mai aiba nevoie de nici o operatie.

Al meu baiat e bolnav ...febra dupa ziua lui...azi am inceput sai dau antibiotic ca nu se mai putea...cred ca am luat si eu ceva virusi si mie asa o greata sa i-au propolis...as manca usturoi.

Micio e un hotoman baetelul

Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 8ani
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

neata..in dim. asta sunt de tura eu cu cafeaua..cine doreste?

diana Doamne ajuta! hai ca mai ai asa de putin..incerca sa gandesti pozitiv...nu te mai stresa..stiu ca nu e usor... ma gandesc la mine ca nu aveam problemele astea si tot ma gandeam de nebuna...si acum imi pare rau ca nu am stat mai serena.. eu totusi sper si ma rog sa-i fie bine puiului tau...

raluka ce putin mai aveti si voi..

ali imi pare rau ca nu am apucat sa intru sa-i urez cavalerului tau sinceri auguri..sa cresti mare si frumos...sanatos si sa te bucuri de viata la maxim...

in rest celelalte fete... va trimit cate un sper sa nu va suparati pe mine ca nu va nomin...dar nu vreau sa sar peste cineva din ingnorantza..asa ca va urez la toate o zi cat mai placuta...!

avem o lunita ...
Stefania X2 ....principessa si broscutza lu' mami si a lui tati (22.12.07)
Stefania jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

fetelor da' foto noi ati vazut?

avem o lunita ...
Stefania X2 ....principessa si broscutza lu' mami si a lui tati (22.12.07)
Stefania jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluk31 spune:

Buna dimi la toata lumea!

Stefi,ce cumintica sta fetita la pozat!A mai crescut,dar nu si-a schimbat deloc trasaturile...Si zi asa,te-ai stresat degeaba inaintea nasterii; pai daca nu sti exact ce te asteapta,ai tot felul de strangeri de inima..eu,de ex,ma gandesc la cat de mica/fragila o sa fie si la lipsa mea totala de experienta in privinta bebelusilor..offf

Katia,vroiam sa te intreb..tu unde ai platit taxa aia de 130 euro pt certificatul fetei?Direct la consulat?

Roxali,sanatate

Dana,mai povesteste-ne de voi,azi ce program aveti?

-ici la gagici!

Raluca

in asteptarea micutei Anais

Mergi la inceput

Noi azi avem program de cumparaturi,mai tz putin.
Tr sa cumparam o gramada de chestii,mancare pt noi si Delia, la un magazin de copii mai mergem sa luam ham pt Delia,sa oa ajutam la mers.
Timpul e cam urat la noi,ceata.
Tu raluca cum stai cu pregatirile pt fetita?mai ai ceva de aranjat?
pe toata lumea

deliutza mamarutza

Mergi la inceput

slimatei f frumoasa broscutza Stefania

deliutza mamarutza

Mergi la inceput