Mamici de Martie-Aprilie 2008!!(70)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana Claudia spune:

Cred ca-s iarasi singurica pe crenguta, no?? De la 23.30 dorm, mi-ajunge...deja ma simt de parca am boierit..

Roxana 35 sapt cu Robert si Catalin (5 iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PIDANA spune:

Pana la 2.30 am pazit eu crenguta. Sforaie sotu prea tare si nu pot deloc sa adorm. Culmea e ca acum nu mai sforaie .

Dana 25+ cu
http://md.lilypie.com/hV78p2.png
http://www.flickr.com/photos/21356319@N04

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

mama dragelor dar ce mai ciripiti... cand sa zic si eu ca ma apropii si sunt la zi... iaca alt capitol...

Diana, imi pare rau de ce am citit... ma gandesc la tine si la bebe si Doamne ajuta sa fie bine si sa se rezolve...

intre timp am pus si eu cateva pozici noi... inca nu am facut poze multe aici... tot au fost alte preocupari... si ma enerveaza ca inca nu sunt la zi

revin!

Mihaela 30+ cu Andra
Pozici
Bebitza

Mergi la inceput

Danuta - mai patesc si eu asa. Daca sotul adoarme primul si incepe sforaiala..s-a dus somnul meu..Acum m-am trezit sa-i dau lapte lui Cata..de data asta chiar adormisem, dar am auzit dintr-o data: mamaaaaaaaaa!

Mihutza
- cred ca ma duc sa bag un oki in pozicile tale..

Mergi la inceput

Mihutza - mai intai am vazut minunatie de pantofiori rosii superbi de domnisorica si apoi m-a incantat belea body-ul ala inscriptionat (nu rade...tati ma imbraca) original...Si tu chiar nu te-ai ingrasat deloc..am pus eu deoaparte si pt tine vreo 20 kile!!

Mergi la inceput

am citit cate una alta pe aici despre randunoi... eiii... si aici am si eu o buba cu al meu... MOR DE NERVI LA CULME CA FUMEAZA!! nu fumeaza in casa, ci numai pe balcon... dar ma enerveaza ca tot promite ca se lasa (a avut inainte de nunta pauza de 6 luni) si nimik!!!! si mor de oftica... si i-a mai fost si rau din cauza asta si a zis ca sa nu il mai las sa fumeze, dar DEGEABAAA!!! si acum cand scriu ma iau toate pandaliile si imi vine sa arunc cu ce apuc de nervi ce am pe chestia asta... am incercat cu cearta, cu buna, cu interzis de pupici... nu mai stiu ce sa fac legat de asta... oricum se pare ca ma lupt cu morile de vant...degeaba ma zbat ca o fraiera, daca el nu are pic de vointa legat de asta.. asa imi vine sa fac... oricum de bebelusa nici nu o sa aiba dreptul sa se apropie cu "fumurile lui" si o stie... dar efectiv nu stiu ce sa fac, macar sa nu ma mai enervez eu... cum naiba sa fac??? plus ca aici tigarile sunt ff scumpe fata de acasa... mooooor de nervi!! ufff.. gata cu asta ca vad ca incepe si bebelusa sa se enerveze...
si am o stare acum de ...

in alta ordine de idei am vazut ca se joaca remmy pe aici...inca nu am apucat sa bag si eu, ca doar mai am de citit vreo 3 cap.. dar link-ul e salvat si cand o sa fiu si eu la zi (si sa am si timp) bag si eu ceva joculete... ca si mie imi place sa ma joc...

Roxana, mamicule vad ca esti certata cu mos Ene ... cat despre ingrasat sa stii ca am pus de la 56 la 70kg... nu stiu unde exact, ca s-a mirat si doctorita mea ultima data... si cu body-ul ala chiar nu am rezistat sa nu il iau cand am vazut ce scria..

ma duc sa mai bag citit ca imi mai revin si eu din dispozitia asta nasoala..

Mihaela 30+ cu Andra
Pozici
Bebitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucasS spune:

Buna dimineata
Am adus cafeluta si fug sa citesc din urma. Va

33+ Lucas

Mergi la inceput

bineinteles ca tocmai ce imi trecusera pandaliile din mesajul anterior, mi s-a restartat din senin comp-ul, si nu apucasem sa salvez mes inca ... asta e..

acum din amintiri...
Simo, ai fost haioasa cu tatuajele albe la negri
Mami, mare dreptate ai cu bomba sentimentala de atunci..
Ela, eu mai vazusem si pe Discovey sau Nat Geographic documentare cu mexicanii din gastile alea periculoase din LA... si aici am avut deja ocazia sa vad in centrul PH un mexican tatuat si pe fata... si sincer mi s-a parut cam creepy.. dar asta e..
Am vazut ce nazdravanii din spitale povestiti si m-am cam ingrozit si eu..

Acum pe de alta parte mi-e ciuda ca nu am cu ce sa ma masor si eu..dar pot sa raportez o linea negra din ce in ce mai conturata, buric si sfarcuri maronii.. aa...si deocamdata fara vergeturi,ceea ce sper sa ma tina

nu mai stiu ce mai scrisesem in mesajul ala... plus ca mi-e tare somn acum... asadar raman datoare cu cap 69-70...

si ca sa inchei:
LA MULTI ANI MAIA!!! multa sanatate tie si familiei tale, si tot ce iti doresti!!

Va de mii de ori pe toate si ma duc si eu la nani!o zi minunata sa aveti!

Mihaela 30+ cu Andra
Pozici
Bebitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

buna dimineata....
maia-LA MULTI ANI!
MIHUTZA-FF FRUMOASE POZICILE...SI BURTICA DAR PANTOFIORIII SUNT SUPER...
eu sunt harnicutza azi...a plecat puiul la serv si eu m-am apucat sa bag la spalat,am luat micul dejun si acum am inceput sa navighez pe aici...am dormit f bine azi noapte,am visat un bebe...si cand m-am trezit puiul meu ma bombarda ...cred ca l-am cam deranjat cu visul...am luat si eu o gura de cafea de la ralu....iam ce buna e...

ramo26+ 27 sapt

bebicul_meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Sovi, hainutele le-am spalat cu detergent normal, Ariel si cu balsam pt piele sensibila. Acum o sa incerc sa le pastrez pe astea, sa nu le mai schimb. De fapt m-am gandit sa le spal mai din timp, sa mai iasa mirosul de balsam...si detergent... Cineva mi-a recomandat sa folosesc detergent pt copii si o sa fac lucrul asta doar in cazul nefericit in care bebelul meu o sa faca vreo alergie... Sper sa nu fie sensibil ca mine la piele.

Aseara m-am uitat la Eight below si nu va spun ce-am mai plans... Cred ca nu ma mai uit la niciun film pana nasc. Desi cred ca Ratatouille nu imi va face niciun rau.

Va pup! Sa aveti un week-end placut! Eu ma duc la mama si diseara iesim cu niste prieteni... Maine nu cred ca intru... Asa ca ne vedem/auzim luni. Pupici tuturor!

Ioana
34+ si David

burtica

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput