Mamici de Martie-Aprilie 2008!!(70)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Salut.

Am schimbat si eu semnatura. Si am intrat si am citit ce mai faceti.

Sa va scriu si eu despre detergenti, eu de la inceput i-am spalat hainele lui Stefan cu Ariel, insa cu un program la masina de spalat care le clateste de vreo 4-5 ori si le stoarce de 3 ori, cu balsam pentru bebelusi sensitive. NU am avut niciodata probleme cu pielea din cauza asta.

Dintre toate pregatirile pentru bebe pe noi ne intereseaza... sa ii facem mobila noua lui Stefan (sa putem lua de la el din camera 2 soldati si patul de o persoana) si sa ii cumparam lui Matei scaunel auto. Restul mai pot astepta (modelul de scoica nu se gaseste pe la noi, dar sotul pleaca destul de des in afara si vrem sa il cumparam asa; vrem unul dintre modelele de la Maxi Cosi). Camera faina am vazut chiar in cartier la noi, speram sa o luam pe aceea (dupa instalare fac poze si va arat). Noi avem patutul lui Stefan, multe dintre hainutele lui (vom lua si noi, fireste, dar dupa ca intru in prenatal), lenjerie de patut am,mi-ar mai trebui niste aparatori; si as mai vrea draperii la camera lui bebe. Ma uitam azi la niste cosmetice de bebei, la Stefan am avut si de la Bubchen, si de la Nivea, toate au fost ok. Acum se gasesc mai multe feluri, SAnosan, Klorane... dilema mare, care o fi mai ok?

Ne pregatim de zor pentru ziua lui Stefan, azi am rezervat un spatiu de 2 ore intr-un loc de joaca dintr-un mall (Simo, langa gara,daca stii), sper sa iasa bine. Mai avem o saptamana...

In rest, daca nu ar fi copilul asta mucios, ar fi mai frumos in week-end.

A, miercuri am avut tensiunea 9 cu 6, cam mica... Naty, e vreo problema? de obicei e 10 cu 6, 11 cu 6, rar 12 cu 6-7. Insa cand aveam 9 cu 6 eram nemancata, nebauta, imi luase si sange... In rest sunt ok, rar mi se intampla sa nu pot dormi... dar mai am pana incepe nebunia de noapte :).

O duminica placuta si sa ne citim cu bine luni (eu abia atunci).

Nicoleta 27+ si Stefan (27.01.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Ati fugit cu toatele?
Bineinteles, ca in FIECARE zi, cum am atipit putin cum a inceput sa sune telefonul...si am sarit brusc, speriata si m-a luat durrea de cap...Randunoiul e plecat, mi-e foame si il astept ca nu mai e de mancare nimic, doar fructe si iar am arsuri, nu pot. Of, viata cusuta cu ata.
Mai Dana, dar tu inca nu stii cum sunt barbatii?! Toti? Te asigur ca nici prin gand nu i-a dat randunoiului tau ca tu stai ingrijorata acasa! Ai uitat cand si Clau s-a suparat pe soatza ca s-a trezit cu el plecat la Sighisoara si uitase sa-i...spuna??? Pe cuvant, parca au alte conexiuni prin creier decat noi!

naty 28+ cu (Iulia Elena)
AM AJUNS IN ULTIMUL TRIMESTRU, DOAMNE AJUTA PRINTESEI MELE SI MIE!!!
http://bd.lilypie.com/FYlVp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VioletaH spune:

Ah, avem o sarbatorita azi. LA MULTI ANI, MAIA! Sanatate si toate cele bune!

Ce fac burticile?

Si eu ma plang de sot sforaitor (exista si altfel de soti???), dar daca apuc sa adorm inaintea lui e ok. Problema e acum, ca sunt gravi si nu ma mai ia somnul repede!

Pentru gravidutele care povesteau de momente asemanatoare:
Acum doua seri mi-a fost foarte rau, cred ca am avut un atac de panica. Totul s-a declansat pe la 23.30 aparent din senin, desi avusesem putin inainte niste dureri ascutite in col sau prin zona aia, care m-au cam speriat (sa fi fost de la sperietura?). Am reusit intr-un final sa adorm, dar a doua zi dimineata la fel...palpitatii, simteam ca nu pot sa respir, lipsa TOTALA de energie, nici sa vorbesc nu puteam ca parca ma storcea de puteri si capul parca nu mai statea pe umeri.... Dupa cateva ore de stat in pat, in care ma gandeam daca sa chem salvarea sau sa mai astept...mi-a trecut. Ieri dimi m-am prezentat la medic la control. I-am povestit de patanie si a zis ca nu e nimic grav, tensiunea e ok, nu am nici un semn de nastere prematura, toate analizele sunt bune, ca sa ma calmez. In fine...acum sunt ok. Cica e normal sa mai ai si d-astea.

Azi am schimbat si semnatura, avem 32 saptamani!!!

Ieri m-a sunat mama unei prietene gravida in 37 saptamani, sa-mi spuna ca fiica-sa a fost la doctor si i-a zis ca deja e dilatata 3 centimetri! Ca de acum se poate intampla oricand! Azi ar fi trebuit sa mergem toate 3 pe la magazine de bebei, dar deja planurile nu mai tin :) Doamne ajuta!

Vorbind cu prietenele mele din Ro, saptamana asta am aflat de la 2 dintre ele ca sunt si ele gravidute! Ce m-am bucurat! Asa ma emotionez cand aud de viitoare mamici! Nu-mi vine sa cred ce mult te schimba sarcina, ce mult te sensibilizeaza! Parca si viziunea asupra lumii e alta!

Va pup si mai vin mai tarziu!

Vio 32+
http://community.webshots.com/user/violetahar

Mergi la inceput

Vad ca ati aparut...
Nu stiu de ce mi-a aparut mesajul asa. Zoze, n-am nici o vina!
Maia, la ce ora venim la petrecere?
Am reusit in fine sa dau de colega de facultate neonatolog si...surpriza! Face garzi la Giulesti! M-a incurajat mult in special in sensul ca acum pt ei un copil nascut la sapt 34 in principiu nu pune probleme dar ca, sigur, eco morfologica de la 33 de sapt o sa fie cea mai relevanta-m-a incurajat mult, mai ales ca azi am fost tare deprimata, e a 4-a zi de cand iar imi creste un pic tensiunea si am mai avut niste contractii...Se pare ca zilele de sambata ma deprima cel mai mult

Mergi la inceput

A, Nicoleta-fii serioasa, normal ca ti-a scazut un pic tensiunea dupa ce n-ai mancat si ti s-a luat sange. SUB 9/6 e de ingrijorat, asta daca nu esti hipotensiva, altfel tensiunea mare e mult mai periculoasa decat cea mica.
Gudinde, , ti-am simtit lipsa sa stii, mai ales ca erai cam deprimata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ali_bia spune:

LA MULTI ANI, MAIA!!!!!!! MULTA SANATATE TIE SI BEBELUSULUI TAU SI TOT CEEA CE ITI DORESTI TU...
Vazut poze de Mihutza- foarte frumoase
Vad ca ati fost randunici de noapte...azi-noapte
Rox-Dox-sa-ti traiasca raducul..mi-a placut"lasa tati,ca daca-s mari, ti le lipeste tata cu superglu"
Sovi-si eu am spalat hainutele Biencutei cu detergent normal[ariel] si nu s-a intamplat nimic
BUN VENIT ANDREA-JOHN

"Despre sforait pot sa va povestesc si eu cate ceva: randunoiul meu are o imensa deviatie de sept - dr. i-a spus ca una din nari este aproape impracticabila. Asa ca va puteti imagina de concert de tuba in fa bemol major mi se canta mie noaptea. Alea nu mai sunt sforaituri, ci adevarate mugete de animal injunghiat"... ai fost teroare KIA .. si al meu sforaie intr-un hal de nu mai suport, dar numai cand vine din tura de noapte..

_
Mamica de Bianca-4 ani.. si acum de 2
Alexandra Ioana
Alina 27+
Bebe2
Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Buna seara, pufoaselor!

Am facut si noi ochi, am dormit panala 18.
Dimineata n-am avut timp sa deschid calculatorul, am facut casa luna, m-a ajutat si randunoiul, bineinteles, apoi am plecat in vizita la soacra.
Cum am ajuns am luat un nos-pa forte, ca aveam niste crampe...de la efort...
Soacra-mea e mai rau ca o gravida. Ma suna acum cateva zile si eu pregateam masa. Ii spun ca fac ciulama cu mamaliguta si de doua zile imi zice ca nu mai poate de pofta si ca ea nu stie sa faca I-am zis sa ia tot ce trebuie si azi , dupa ce ca eram rupta m-am instalat la ea in bucatarie sa pregatesc ciulamaua si mamaliga. Toate erau pregatite, e-adevarat. Numai ca am facut8 persoane , deci ditamai oalele! Oricum, a iesit buna, toata lumea multumita si satula.

Mai am ceva de recuperat, am vazut ca ati avut noapte alba unele din voi.

Mihutza, super de tot body-ul si pantofiorii!

Naty, am vazut ca si tu ai avut noapte agitata. Sper ca esti mai bine acum.

Simonetta, wow, 35 de sapt! Ce putin mai e!

Ma duc sa mai citesc si revin.

Oana 26+ cu bb Stefan si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Am pierdut mesajul :( DAr bucurosi le-om duce toate. Bine ca nu scrisesem decat jumate.
Am stat pana acum fara curent ca a fost electricianul sa rezolve circuitele prin casa. Complicata treaba! Mai ales cand a fost facuta cu c*ru la constructia blocului!

Pidana, stii sa imi zici diferenta dintre persil gel si cel pudra? N-am folosit niciodata gel.
Ariel, pana pe 22 Ian cand va fi maximul de luna plina mai e putin. Sa fii atenta atunci! Ia-ti liber de la tot si stai si tricoteaza ceva. Cu andrele cat mai boante Ce am ras de faza cu aftershaveul pe paine :))
Pana acum persilul are 2 voturi.
Clau
o sa incerc sa gasesc si eu balsam fara miros. Ca tot stramba din nas si Omu la balsamul asta.
Mstela, traiasca optimismul! se pare ca incet dar sigur mi-l recapat si eu. Randunoiul meu daca simte ca i-am tras deja 3 ghioante ca sforaie prea tare, isi ia perna si se duce sa doarma dincolo.
Kya, si al meu tot zice ca se opereaza, dar cred ca nu se va intampla vreodata.
Cat despre soptit la ureche, ce ar fi: "hobby-ul tau e s ama faci fericita"
andrea_john bine ai venit printre noi!
Simo27, felicitari pentru inca o saptamana cucerita!
Gudinde, te-am dovedit si pe tine cu scrisul :)) Asa e, ni s-a dat cu praf de scarpinat pe degete.
Pidana, hai ma, sa pleci ca nu te-a sunat imediat dupa examen? Hai linisteste-te. Cearta-l, da nu pune asa mult la suflet
Livi si Nicoleta, ati ales Ariel la plesneala sau va place din vreun motiv anume?

Mie Omul mi-a zis de acum ca el ma va ajuta cat va putea cu BB dar el considera ca adevaratul lui rol va incepe cam pe la vremea intarcatului cand va avea cu cine sa se inteleaga si sa se tavaleasca paici.Si mi-a promis ca scutece o sa schimbe oricand

Pup, ma cheama.

sovi 26+ saptamani cu sasha (de la Alexandru)
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Kya, sa stii si pe mine ma impunge bebel pe stanga, asa ca stau pe dreapta, dar mai mult pe spate. Eu dorm fara probleme pe spate, nu foarte mult timp, e-adevarat, dar ii place si lui asa.

Rox-dox, felicitari pt. Raducu-grasucu si spor la invatat!

Sovi, eu am spalat rufele lui Vlad cu detergent normal, Ariel si cu Lenor normal, nu senzitive, din ala bleu imi place mie. Si acum la fel voi proceda, daca si Stefan nu va avea nici o problema de sensibilitate. Si spalate separat la inceput.

Edit: Naty, eram cam obosita, dupa curatenie, soacra-mea zice ca si din cauza de burtica ar fi pulsul mai mare... Eu n-am tensiometru, doar ea si nu stiu cum altfel sa masor pulsul...
Gudinde, saru'mana! Culmea e ca nu simteam nimic, respiram normal, poate mai des

Edit a doua oara: Maia, La multi ani, sarcina usoara in continuare!

Oana 26+ cu bb Stefan si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Bubu-le,

E simplu sa-ti iei pulsul. Nu ai nevoie de tensionetru ci doar de un ceas de mana cu secundar pe care-l pui pe masa. Cu mana dreapta iti tii incheietura mainii stangi. Cu degetul mare (al mainii drepte) ai sa simti cum iti pulseaza o vena (Naty, scuze dar nu stiu cum se numeste vena) la incheietura mainii stangi si incepi sa numeri de cate ori simti ca pulseaza. Eu numar timp de 15 sec si apoi inmultesc cu 4 obtinand astfel pulsul pe minut.

Edit: Pai mai bubule tu te plangi ca ai avut puls 103 dupa ce ai gatit pentru 8 persoane!

Mergi la inceput