Mamici de Martie-Aprilie 2008!!(70)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

fetelor, ce ma "mananca" pe mine acum....daca eu am dpn-ul pe 13 aprilie (40 sapt.), se poate sa cer o programare de cezariana pe 10 aprilie? asta daca nu se produce "evenimentul" mai devreme? dar daca se produce? ce se intampla in cazul asta? ca pica programarea....
eu la dr. mea ajung abia in jurul datei de 10 febr.(atunci mi-a zis sa o caut daca nu am probleme)....am si eu un fix, daca tot iau in calcul ceariana, poate il nasc pe Teo de ziua Alexutzei:))

alexutza 4 ani + si 27 +Teodor Mihai
http://bd.lilypie.com/WaYCp2.png
http://community.webshots.com/user/paveliucalina
Save the Earth- it's the only planet with Chocolate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Despre sforait pot sa va povestesc si eu cate ceva: randunoiul meu are o imensa deviatie de sept - dr. i-a spus ca una din nari este aproape impracticabila. Asa ca va puteti imagina de concert de tuba in fa bemol major mi se canta mie noaptea. Alea nu mai sunt sforaituri, ci adevarate mugete de animal injunghiat...

Trick-ul meu e sa adorm inaintea lui. Din nefericire ma mai trezesc noaptea... Am trecut de faza cu fluieratul, cu inghiotelile, acum ii soptesc la ureche "iubi nu mai sforai" si ca prin minune se opreste. Nu inteleg de ce, dar la noi functioneaza. Bineinteles ca se reia muzica, dar prind eu o pauza sa adorm.

De ani de zile ma rog de el sa se opereze, dar ma tot amana, de frica ce-i e! . Acum o sa am o scuza, si anume ca trezeste copilul din somn si il sperie... Sper sa functioneze!

Kya 27+ cu Sanziana

A inceput o mare dragoste

-------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Meyy, dar vad ca avem o gramada probleme cu sforaitul sotilor! Ar trebui sa gasim niste solutii, sa venim cu diverse idei, poate reusim sa scapam de asta, macar asa cat de cat...

Ariel, cred ca cel mai bine este sa discuti problema asta cu doctorita , sa vezi cat este de deschisa la idee si stabiliti impreuna ce si cum. Acus' vine februarie, nu mai e mult si rezolvati toate framantarile tale.

Ma duc sa ma pregatesc si eu ca intr-o ora plecam. N-au ajuns de la Babycomfort, dar le-am spus de dimineata ca dupa 2 nu mai suntem acasa. Probabil ca ramane pe luni dimineata.

Ne " vedem " mai pe seara! Pup tot stolul!

http://community.webshots.com/user/claudel77

CLAU 33 + cu Rebecca

AMR 6 SAPTAMANI !!!!!

mamica de Razvanel si acum de Rebecca!

Mergi la inceput

LA MULTI ANI MAIA

Sa fii sanatoasa si inconjurata de multa dragoste!!!

Kya 27+ cu Sanziana

Mergi la inceput

Clau distractie frumoasa la botez, si sa ne aduci poze!

Cat despre sforait, in cazul nostru, singura solutie e cutitul (sau ma rog, dalta )

Kya 27+ cu Sanziana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Fetelor, n-am apucat sa citesc din urma...
Va pove mai tarziu...

Naty, Naty! Mi-am luat tensiunea, e 11/8 iar pulsul 103. Si eu am o tahicardie sinusala, cum e pulsul asta, nu e prea mare, ce sa fac? Am intrat in panica...

Oana 26+ cu bb Stefan si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

vad ca iar sunteti ciripitoare...f bine f bine...
am vazut ca vb de sotii sforaitori...si al meu e la fel...ii zic pui sfarai ...si imediat se intoarce...cum se intampla nu stiu ca de trezit nu se trezeste...dar de sforait ,pe moment ,nu mai sfaraie...
clau iti zic si eu distractie placuta...
noi o sa plecam la bals...ies la o plimbarica mica cu masina ...si cred ca o sa vin marti ca luni as vrea sa merg la med de fam sa ii duc CM sa-l ia in evidenta si sa vb cu ea si de prenatal...cand o sa ma intorc sigur o sa am ce sa citesc...
va pupic si va doresc un weekend placut si fara peripetii,in special ariel...

ramo26+ 27 sapt

bebicul_meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rox_dox spune:

kya..m-am prapadit de ras pe aici de la decrierea ta referitoare la sforaitul sotului..auzi la ea "adevarate mugete de animal injunghiat"

si la mine sforaie sotul..dar ori s-a mai potolit el in ultimul timp, ori m-am obisnuit eu, ca parca nu mai e cum era asta-vara..cand pur si simplu faceam nopti albe din cauza lui...ma mai mutam si in cealalta camera sa pot si eu dormi putin .
si are si momente in somn cand se opreste din respirat si il mai trag eu de nas sa-si revina...ca m-am interesat..chestia asta se numeste apnee si nu e deloc buna pt inima...
asa ca si el tre sa ajunga la un dr..intr-o zi cand o reusi sa-si faca putin timp.

ariel...eu sincer daca tot poti alege data de nastere, i-as lasa sa aiba fiecare data lui de nastere... ca in general fiecare dintre noi vrea sa fie original, iar data de nastere e ceva f important, ceva numai al tau...
nu stiu..asta e parerea mea..sa nu te superi pe mine!

_
30+ cu RADU
AMR 10 saptamani!!!

Pozele mele!

Mergi la inceput

Ce filme am mai vazut eu:

- Stardust (Claire Danes, Michelle Pfeiffer, Sienna Miller, Robert de Niro) - o poveste magica, cu personaje fantastice, aventura, poveste de dragoste, putina comedie. Mi-a placut!

- The invasion (Nicole Kidman, Daniel Craig) - actiune cu o idee de SF, te tine in suspans.

- Moliere - o comedie foarte haioasa, despre viata lui Moliere, cu toate nebuniile pe care le facea.

Kya 27+ cu Sanziana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

rox, nu ma supar, cum as putea??? cred ca ai dreptate...nu m-am gandit la asta.
mi-am adus aminte ca vb. cu amicul meu chiropractor, care se ocupa si cu astrologia si-l intrebam de horoscop in general, nu ca m-as lua dupa ele..., dilema mea era cum se calculeaza si daca e corect calculul hartii astrale a unui om nascut prin cezariana sau prematur...el zicea ca nu conteaza cum s-a nascut omul respectiv, ci momentul....hmmm,ciudat! ce nu inteleg eu e de ce se ia in calcul data nasterii si nu a conceptiei, ma rog, la cine o stie. parerea mea este ca un om isi incepe "aventura" din momentul intalnirii gametilor...nu ma luati in seama, bat campii:)))

vai mai fetelor!!! si al meu sforaie, chiar azi noapte m-a speriat:)dar il rezesc usor si-l pun sa se intoarca pe o parte...vai, kya, sper sa nu citeasca al tau postarea ta despre sunetele lui:)!!!
problema e, ca de cand sunt gravida, am inceput si eu sa scot sunete noaptea, nu e chiar sforait, e ca un tors de matza batrana:))) m-am trezit cateodata de sunetele pe care le scoteam;)))

alexutza 4 ani + si 27 +Teodor Mihai
http://bd.lilypie.com/WaYCp2.png
http://community.webshots.com/user/paveliucalina
Save the Earth- it's the only planet with Chocolate!

Mergi la inceput