Mamici de Martie-Aprilie 2008!!(70)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Buna dimineatza!
...Si eu la rondul de dimineatza!!!

V-a explicat Naty, careia ii multumesc de sms, motivul ptr care seara absentez...

Delphin, multumesc mult de grija!

Am vazut lenjerii care mai de care mai frumoase, eu am una noua pe vernil, cu ghiocei brodati natural...o sa va pun poze dupa ce o igienizez, ca desi e noua...o spal si apoi o calc! O sa mai fac una cu material cumparat caci vreau sa aleg eu imprimeul si i-am zis si sotului sa cumpere di Be...

Roxana, intr-adevar, biberoanele de la AVENT, mi se par cele mai bune, si din motivul explicat de prietena ta si din mai multe motive...

Sovi...imi pare rau ca sotul tau este in starea asta! Ar putea incerca niste bai fierbinti la picioare si pe piept sa puna un saculetz cu sare fierbinte, atat cat suporta... ceaiuri si frectie... Iar tu ai grija sa nu stai mult pe langa el!

Imi pare rau dar nu imi da voie sa colorez mesajul sau sa bolduiesc!

Maine facem si noi 35 de saptamani...

Va pe toate cu drag si va doresc WE placut!

mami de Luca si 34+ cu Yannis-Sebastian
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Luca
BB2

AMR 6 sapt!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Neata randunici, am dormit si eu pana la 9, dar in reprize bineinteles.

Mihutza, vazut pozici foarte frumoase, esti o draguta si cum a zis si Roxana, nu se vede deloc ca te-ai ingrasat. Cum ti se pare, te-ai acomodat sau inca te mai simti in vacanta?

Roxana, vad ca nu ne mai potrivim la orele de insomnie, eu stau pana pe la 1, tu vii dupa 2.

Pidana, si tu ai avut o noapte cam alba,nu?

O sa-mi fac si eu o cafeluta..., trebuie sa spal si vasele, apoi sa-mi fac baita si sa ma aranjez caci dupa-amiaza mergem la un botez. Macar mergem direct la restaurant ca parca nu ma simteam in stare de prea multa plimbare. Offf, ce adormita ma simt, fug la cafeluta...

Oauuuuu, ce super...m-au sunat chiar acum de la Babycomfort ca-mi aduc comanda in 2 ore. Credeam ca nu lucreaza si sambata! Super fain si cu ocazia asta , am mai comandat un set cu pernuta si pilota albe, simple. O sa mi le aduca pe toate.

Gata, acum chiar merg sa-mi fac cafeluta!!!

Pup toate randunicile mele dragi care s-au trezit sau care inca viseaza!

http://community.webshots.com/user/claudel77

CLAU 33 + cu Rebecca

AMR 6 SAPTAMANI !!!!!

mamica de Razvanel si acum de Rebecca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Buna dimi randunici!

Am facut si noi ochi, m-am trezit ca de obicei in suturi. Vad ca fii-mea asta nu ma mai lasa sa dorm decat pe dreapta. Daca ma intorc pe stanga, primesc niste tropaituri, care nu se opresc pana nu ma intorc. Intru pe proprietatea ei privata si nu se lasa...
Nici nu mai stiu cum era bine de dormit pentru inima, pe stanga sau pe dreapta? Poate bebelina se gandeste de fapt la sanatatea mea

Vad ca iar ati fost liliece azi-noapte. Imi pare rau; eu am l-am trimis pe Mos Ene si pe la voi! Eu am reusit sa adorm pe la 11, si pana la 8 am dormit tun.

Kya 27+ cu Sanziana

A inceput o mare dragoste

-------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pucca spune:

Neatza randunici!
Eu m-am trezit bine dispusa, dar m-am apucat sa citesc Nasterea la Medlife, si ce descopar, ca la Medlife nu te primesc daca nasti prematur, pentru ca nu au aparatura necesara. Asa ca acu am alt stres daca nu reusesc sa duc sarcina pana la 36 de saptamani! Offfff, stiu ca nu am nici un motiv sa ma gandesc la asta, dar......... Asa ca acum numar saptamanile pana la 36.

+28, Bianca Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Buna dimi/ziua!
Am stat si noi ca porumbeii mai mult in pat dar iar am avut noapte urata...Se pare ca excursia de ieri, chit ca m-a incantat ca am iesit din casa, a avut efectele scontate: contractii toata noaptea, pe care le-a favorizat si bebelina mea care si ea a fost extrem de agitata azi-noapte, as zice chiar nervoasa, m-a lovit cumplit, nu stiu de ce. Imi venea sa-l strang de gat pe randunoi, ca-l apucase aseara teoria ca asa cum se invata copilul in burta asa se va trezi si va dormi dupa ce se naste. Asa ca s-a gandit el sa o trezeasca pe la 22-23, ca cica sa doarma noaptea. Si m-a impuns in burta si tot zbiera :"Tati, hai, scoala-te" pana a sculat-o si nici ca a mai adormit. Auziti si voi, om nebun! Ma rog, la un moment dat ne-am linistit amandoua, am visat ca-i iesea un piciorus din burta mea si i se vedeau degetelele mici-mici. Nu mai am contractii, dar au fost rele, m-am cam speriat. OFF, si nu facusem decat cativa pasi ieri, ca m-a dus cu masina la scara!! Am facut si tensiunea 150/100...
Kya asta cu dormitul pe o parte e un eres, n-are nici o leg cu inima ci cu felul in care te obisnuiesti. Eu dintotdeauna dorm pe dreapta, culmea e ca acum in sarcina simt nevoia des sa ma intorc si pe stanga dar, la fel ca si Sanziana, Iulia nu suporta sa stau pe stanga si ma "altoieste" instantaneu.
Nu mai beau cafea decat virtual de la Raluca, ieri am fost agitata toata ziua.

naty 28+ cu (Iulia Elena)
AM AJUNS IN ULTIMUL TRIMESTRU, DOAMNE AJUTA PRINTESEI MELE SI MIE!!!
http://bd.lilypie.com/FYlVp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PIDANA spune:

Buna dimineata!
Chiar ca ar fi buna o cafea, dar mi-e tare lene sa imi fac. Poate mai prin vreo gurita de la Raluca.
Ma inscriu si eu in clubul insomniacelor. La 5.50 m-am bagat in pat, dar am adormit repede .

LA MULTI ANI , MAIA !!!!

Pucca, lasa mama drobu de sare dupa soba!
Sovi, pana la urma nu am inteles daca sunt cursurile zilnic, sau doar saptamanal. Stiu ca sunt 5 etape. Asa o data pe saptamana poate m-as incumeta sa merg, desi mi-e groaza sa merg atata cu metroul de la serviu (Pacii), e prea cald. Acum m-am obisnuit cu 8 -ul unde e prea frig.
Mi-a adus socrela orez cu lapte ca , "copilu' tre sa manance".
Mihuta cand eram mica aveam si eu pantofiori rosii de lac. Mi-ii imprumuti sa fac si eu o poza?

Dana 25+ cu
http://md.lilypie.com/hV78p2.png
http://www.flickr.com/photos/21356319@N04

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyvy spune:

Neata si de la mine!!!

Am dormit tare bine asta noapte, si pentru prima data catre dimineata cand m-a luat randunoiul in brate, si a pus mana pe burtica, Iris i-a raspuns printr-un sut tare dragalas, tot s-a topit randunoiul.

Clau, distractie maxima la botez!!!
Pidana, somn usor ca doar ai nevoie!!

Azi am de gand sa spal si sa calc trusoul bebelanei, si sa incep sa-mi cladesc bagajul de spital, am toate necesare dar sunt imprstiate peste tot, si tre sa gatesc, si un pic de ordine, dar tot o sa trag cu ochiul pe crenguta.

puptoate randunicile!!!

livi +33 Iris Miruna

http://community.webshots.com/album/561238041MWFDTe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rox_dox spune:

neata fetele...

raportez: ieri am fost la eco, Raducu are 1429 g, cica s-ar fi intors deja cu capusorul in jos, dar cica ar sta cu spatele la burtica mea...ne-a mai dat o poza cu cocoselul..cica pt tati..ca l-a prins intr-o faza cu picioarele cracanate si se vedea cocoselul in toata frumusetea lui...
i-am vazut si o urechiusa la un moment dat..si randunoiul zice.."lasa tati, ca daca-s mari, ti le lipeste tata cu superglu"...
in rest, totul bine.
are spectacol de ieri in continuu...ia burta mea pe post de sac de box...si-mi place de mor.
va pup ..si acu ma apuc de invatat!

_
30+ cu RADU
AMR 10 saptamani!!!

Pozele mele!

Mergi la inceput

LA MULTI ANI, MAIA!!! SA FII SANATOASA, SA NASTI BEBE GRASUNEL, VESEL, CUMINTE SI DESTEPT IAR FRUMUSETEA TA DE FATA SA AIBA SI EA MULT-MULT NOROC!
Pidana, hai mai ca nu-i asa rea soacra ta dar tutunul asta e boala grea si ia mintile uneori...Imi pare rau, dar eu am parapon pe parintii mei care fumau liber in casa cand eu eram copil mic, taiai fumul cu cutitul si nu-i de mirare ca probleme respiratorii si ORL am avut toata viata. Nu e rea intentie, e pur si simplu inconstienta. Dar tu nu te mai enerva.

Mergi la inceput

Din tot ce povestim toate de peste noapte, se poate trage o singura concluzie: e campionat de box printre bebei!! ]:D]
Sa-ti traiasca, Rox, coiosul si urechiosul!

Mergi la inceput