Mamici aspirante din nou - cap. 32

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RalucaN spune:

Nu am timp Kiduletz, ca muncesc in fundul pamnatului si nici nu prea pot pleca. Sarumana de incurajari, imi fac tare bine, am fost debusolata rau dupa testul ala din z28.
Va tin la curent!

Raluca, mami de www.dumex.com.my/members/tickers/97266/ticker2.png border= 0 > < /a> " target="_blank">Catalina-3 oct'05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amabella spune:

Ei, nicio problema, ca lucrurile s-au rezolvat de la sine! Tocmai a aparut prima pata maro, care probabil va fi urmata de altele la fel si maine de cm in toata splendoarea. V-am zis ca la mine nu intarzie!

Io va zic o chestie, si credeti-ma ca ma tin de cuvant: asta e ultima data cand am mai numarat zile! De luna viitoare, daca o fi sa fie, bine, dca nu, ii zic multumesc lui Dumnezeu pentru Rares si o las moarta. Poate ne-om urni peste cateva luni sa mergem sa ne cautam pe la doctori, dar m-am saturat rau de tot sa numar zile, sa ne stiu in regula, cu un copil obtinut din prima si acum sa nu mai reusim din cine stie ce motive obscure. Eu nu gasesc nicio explicatie (e drept ca nu ne-am facut analize, dar nici nu am considerat necesar, data fiind experienta cu Rares). Acum, vom face ce trebuie in perioada in care ar trebui sa fie ovulatia, fara teste de ovulatie sau de sange, si pana in Z33 nu fac niciun test de sarcina, daca mai ajung vreodata in Z33 fara sa vina cm!

Luiza de www.flickr.com/photos/81153680@N00/sets/" target="_blank">RARES(3 iulie 2006)
Surioara mea

Mergi la inceput

Raluca, tu in a cata luna de incercari esti?

Luiza de www.flickr.com/photos/81153680@N00/sets/" target="_blank">RARES(3 iulie 2006)
Surioara mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MADYN spune:

Amabella foarte intelept gindesti! Asa si trebuie, sa te detasezi un pic de problema. Io zic ca e un blocaj emotional si d-aia nu se prinde. Gata de luna urmatoare RELAX! Te urmaresc, sa stii !

Raluca ... e valabil si pt. tine , uite, io una nici nu stiu exact in ce zi sint, stiu doar ca saptamina viitoare ori e laie ori balaie! Ei si??? Imi vad de treburi in continuare.

Mady si Mihai Nicolae - My little treasure (01 august 2006)

Mergi la inceput

Madyn si restul fetelor, stiti care e problema mea? De fapt sunt mai multe: in primul rand, ma calca pe nervi, dar realmente ma calca pe nervi faptul ca, desi am ovulatie, nu am probleme, sotul nu cred ca are (ca de, Rares s-a conceput din prima, nu oi fi nimerit eu atunci singurul spermatozoid viabil!), ei bine, desi toate astea, TOTUSI NU RAMAN INSARCINATA!!! Ma seaca! A devenit un concurs cu mine insami, cu corpul meu.

Doi: o luna mi se pare foarte mult sa astept.

Trei: stresul meu, care e o posibila problema, nu vine in primul rand din faptul ca nu am ramas inca insarcinata, ci din altele. Sa va spun si voua "tragedia" mea: eu lucrez in Campina si ma duc acolo zilnic!!! Si am si o gramada de treaba! Si fac minim 4 ore pe drum, dus si intors, nu imi ajunge timpul sa imi fac treaba, mai rau, trebuie sa fac treaba unei colege care e in concediu medical neintemeiat! Si asta iar ma seaca! Ajung acasa rupta de oboseala, pe la 18:45, unde ma ia Rares de proaspata! Si nu mai pot!!! Iar colega aia, culmea ironiei, a intrat in concediu pt ca avea o sarcina cu risc (ceea ce pot sa inteleg), dar a pierdut-o, din pacate, iar acum cred ca sta acasa pentru ca se considera prea stresata daca vine la serviciu si zice ca de aia nu ramane insarcinata. Si ea locuieste in Campina, nu in Bucuresti, nu facea naveta si avea tot atata treaba cata am eu acum! Si ma lupt ca dementa pentru un transfer si astept ca cineva foarte sus pus sa dea niste decrete de eliberare din functie a unor colegi din Bucuresti, ca sa ma pot transfera eu pe unul din acele locuri. Imi intelegeti motivul principal de stres?

Patru: colac peste pupaza, peste o luna ma mut cu casa si am si muncitori de supravegheat, chestii de cumparat si voi avea si mobila si lucruri de mutat. Asta in timpul nenorocit de putin pe care il am. Ca am uitat sa mentionez ca plec la serviciu pe la 7:10 dimineata.

Surioara mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MADYN spune:

Capitol nou - nr.33

Mady si Mihai Nicolae - My little treasure (01 august 2006)

Mergi la inceput