Mamici aspirante din nou - cap. 32

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crengu75 spune:

Amabella, am luat BU cu o luna inainte , dar nu chiar corect,adica am mai sarit zile apoi am luat in luna cand am ramas. Am luat din prima zi de ciclu, de 2 ori pe zi cate o lingurita. Cand a venit perioada de prestat, am intrerupt. Mi-am urmarit tot timpul ovulatia. Am prestat cam de 3 ori la ovulatie, cu pauza de 1 zi. Si vad, ca dupa 5 luni de incercari, am reusit. De fapt o luna am pierdut-o cand a fost plecat sotul fix la ovulatie.

Ymellda, si eu ma gandesc ca ar fi fost mai bine cu o diferenta mai mica, dar nu as fi putut mai repede. Si asa m-am hotarat supergreu. E foarte greu cu 2 copii mici. Sau poate nu e la toti la fel. Mie mi s-a parut greu cu unul, nici nu as fi conceput sa mai am unul mic. Acum , dupa ce baiatul s-a mai linistit si eu am mai uitat , am zis sa ne facem curaj.

Bebe 2
Crengu 11+, mami lui Cristian(30.05.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana_1976 spune:

Intru sa va doresc succes cu || tuturor mamicilor din nou aspirante si oaspetilor nostri dragi!

Felicitari tuturor noilor gravidute,Baby_r7, locca, ClaudiaH si kid2003!!

Am vorbit si cu Sabina ( mamica lui Joel si a Nonei de aici de pe listuta) si este deja gravi cu al treilea copilas pe care il asteapta la sfirsitul lunii martie 2008.

Noi nu stim inca daca este baietel sau fetita, dar oricum nu conteaza,atita timp cit sarcina decurge okay si bebe va fi sanatos.
Va pe toate si de-abia astept sa citesc de cit mai multe teste pozitive!!!

Mariana 15+
mami de Monica, Matei, Markus si Magda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Buna dragelor!
Gina_M sa-ti traiasca puiutul David Jonathan mare si sanatos si sa va bucurati de el!
Mariana_1976 felicitari iubita, pentru noua sarcina! Doamne ce-a trecut timpul si sa-ti traiasca fetita - Magda, care deja face un an!! Astepti al 5-lea bebelush, ce frumos, cred ca esti un model de mama deja, felicitari iubita si sa-ti traiasca copilasii tai!!

ne intalnim de martisor 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amabella spune:

Mariana_1976, felicitari!!! 5 copii??!!!! Doamne, cum reusesti? Cati sunteti sa aveti grija de ei? Mie mi se pare greu si cu unu. Dar vreau neaparat 2 si stiu ca imi va fi si mai greu, dar mai multi nici nu ma gandesc ca as putea sa ingrijesc! Poate peste cativa ani reuseste sotul sa ma convinga si de al treilea, cine stie, dar asta sigur este maximul.
Inca odata, felicitari! Ai toata admiratia mea.

Luiza de www.flickr.com/photos/81153680@N00/sets/" target="_blank">RARES(3 iulie 2006)
Surioara mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana27 spune:

Felicitari tuturor gravidutelor, sa aveti o sarcina usoara si bebe sanatos!
Eu sunt putin trista, ca deh! degeaba fac planuri si calcule ca nu tine de noi totul! Cand credeam ca luna asta va fi cu noroc, se imbolnaveste sotul (gripa), asa ca peste 2 saptamani ce-o vrea Dzeu, eu nu mai stiu ce sa fac!

http://b2.lilypie.com/M6hZp3.png
http://tt.lilypie.com/NCYnp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Buna!

Amabella si Ymellda imi pare rau pentru urati!

Crengu stiu ca eco de 12 saptamani e foarte importanta, poate ar fi bine sa vi la Iosup.

Noi am fost sambata la un botez si cand am vazut bebelusha mi s-a facut dor de unul mic.

Raluca, mami de Ioana - Alexandra (10.10.2004)
3 ani!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ymellda spune:

Iaca au trecut si uratii, am fost si la doctorita de familie care mi-a dat o trimitere la o clinica specializata in probleme de fertilitate (analizele toate au iesit bine). Doctorita a ramas totusi destul de mirata ca dupa un an nu iese bebe, cand deja noi avem impreuna un alt copil, deci... ceva nu e tocmai ok - poate trompele infundate din cauza de anexita, eu sper sa fie asta, si nu vreun chistulet ceva, dar ... Cu Dumnezeu inainte, cu speranta ca totul va fi ok si bebe nu se va lasa si mai mult asteptat.

Insa, ieri am fost cu Andra in vizita la niste cunostinte care au un baietel super dragalas de vreo 3 anisori, dar stiti cum: curios, vrea totul sa se joace... ce mai, o minune. Insa, Andra care se joaca deja altfel... a cam fost deranjata de stilul prea dintr-o bucata si-l tot punea la punct: spune "te rog frumos", "promite cutare". Degeaba incercam sa ii explic ca e mic si ca trebuie sa il pacaleasca, la sfarsit mi-a spus ca ei ii plac bebelusii, dar doar aceia care nu sunt capabili inca sa mearga si sa ii ia jucariile, ca altfel ii strica jocul. Sa vedeti voi ce razboi ma asteapta . Dar sa dea Dumnezeu sa fie si sa fie sanatos, ca ne obisnuim noi cu toate.

Va pupicesc pe toate si va urez multa sanatate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ymellda spune:

Sanziana, nu dispera, o sa fie bine. La mine sunt eu super racita, am o bronsita ... de toata frumusetea, dar mai am cateva zile pana la ovulatie, asa ca ... mai sper.

Mariana, felicitari pentru cei 5 copilari - esti curajoasa !! Sa fiti sanatosi cu totii. Mie imi plac tare mult familiile numeroase !! Sa vedem cum e cu doi... poate, vorba Amabellei, punem de al treile curand.

Crengu, e ok cu BU si de doua ori pe zi, cate doua linguri? Ca mie la pranz imi este tare greu sa o iau, fiind la serviciu. Am citit ca trebuie luata inainte de masa si cu jumatate de ora, asa ca ... mai dificil. Ei, am sa iau si eu asa, cate 2 linguri, de doua ori pe zi. Sper sa fie de folos.
Pupici la toate mamicile - de o data, doua pana la cinci ori !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crengu75 spune:

Ymellda, eu am luat numai o lingurita, dar , daca poti suporta gustul, poti lua si 2.
Naty, multumesc pentru raspuns.
Va pup fetele.

Bebe 2
Crengu 11+, mami lui Cristian(30.05.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana27 spune:

Ce mai fac fetele?
Bineinteles ca si Dragos s-a procopsit cu o viroza respiratorie, dar a tinut 2 zile, azi a fost fresh! Sper sa fii scapat doar cu atat! Merge din ce in ce mai bine si trebuie sa avem atata grija la usi, ca e intr-o continua panda sa evadeze!
Pe mine ma dor ovarele si sper din tot sufletul sa nu cumva sa fiu gravida "inchipuita" si apoi sa trec iar prin deziluzie!

http://b2.lilypie.com/M6hZp3.png
http://tt.lilypie.com/NCYnp2.png

Mergi la inceput