Mamici aspirante din nou - cap. 32

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RalucaN spune:

Patricia, incearca aici:
http://www.dumex.com.my/members/tickers

Raluca, mami de www.dumex.com.my/members/tickers/97266/ticker2.png border= 0 > < /a> " target="_blank">Catalina-3 oct'05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Sanziana felicitari!!! Sa fie totul bine si usor si sa vina un bebe sanatos (si la termen)!
Ce veste buna ne-ai dat.

Patricia si Irinel, imi pare rau pt. z1. Sa vina scorpiutele dragutele!

Ignatica, sa-ti zic ca si la mine data trecuta a fost fara nici un simptom pana la 6 sap. cand m-au apucat niste greturi moderate si o mare somnolenta. Iar acum a fost cu totul diferit, sanii cel putin m-au durut inca de cand ziceam eu ca ar trebui sa fie ovulatia, greata m-a apucat la 4 saptamani si a fost horror. Bucura-te ca poti sa ai grija de cel mic, eu ma taram din pat la baie si inapoi. Hai, capul sus, e totul bine acolo!

Raluca, pregatesc galeria

Ruxandra, mama lu' Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Raluca, am putut deschide dar nu mi-am putut face cont, caci imi dadea eroare cind am selectat tara (am zis ca poate nu vrea romania, dar am incercat si cu altele)

Dar am gasit ceva asemanator si mi-am facut si eu

Patricia si Rebecca (05 Februarie 2005)
http://b4.lilypie.com/1oaJp2.pngia, mamica ]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MADYN spune:

Sinziana felicitari!!!

Patricia sa-ti traiasca printesa, sa fie sanatoasa, frumoasa si norocoasa!

Mady si Mihai Nicolae - My little treasure (01 august 2006)

Mergi la inceput

Wow Patricia, acuma imi dadui seama, pai azi e ziua Rebecai, nu? La multi ani, sa creasca mare si sa fie sanatoasa! Multi pupici de la noi!!!!
La multi ani Rebecca!!!!!!!!

Am incercat si eu sa-mi fac alt cont si nu am reusit, nush de ce nu mai vrea, adevarul e ca atunci cand l-am facut eu se numea altfel site-ul, s-a schimbat intre timp, dar conturile au ramas

Raluca, mami de www.dumex.com.my/members/tickers/97266/ticker2.png border= 0 > < /a> " target="_blank">Catalina-3 oct'05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ClaudiaH spune:

Buna fetele!

Sanziana, milioane de felicitari!!! Sa fie intr-un ceas bun!!! SA ai parte de un beb sanatos si o sarcina usoara!
Ignatica, nu-ti face griji inutile! EU la prima sarcina in afara de durerile de sani n-am avut nimic iar sanii ma dureau si inainte de ciclu motiv pentru care eu n-am banuit nici o clipa ca sunt insarcinata. Abia dupa doua saptamani de intarziere am catadicsit sa-mi iau un test de sarcina desi eram convinsa ca o sa iasa negativ. Acum la fel, doar sanii dar nu foarte tare. Abia din sapt 5 au inceput sa mi se umfle si sa ma doara mai tare iar greata a inceput din sapt 6 iar in sapt. 9... deja a disparut. Deci... bucura-te ca te simti bine!

Imi pare tare rau pentru fetele care au luat-o de la capat cu numaratul! Dar... "e si maine o zi", fruntea sus!

Noi suntem relativ ok; eu am racit putin iar piticotul s-a pricopsit cu o gripa urata asa ca stam in casa de 4 zile si luam antitermice. Acum e in revenire deci, nu va faceti griji, totul e ok.

Va pup pe toate si va urez succes!

mamica lui Stefan din 03.04.2005
10+
iata minunea 2

Mergi la inceput

Madyn, Raluca, va multumesc frumos!
Da, asa e, astazi iubita mea face 3 anisori.

Raluca, in ce zi esti acum?si mie cel mai tare mi-e groaza de zilele alea de dupa, cind trece timpul f greu si esti in incertitudine.
ps. mi-am prins urechile in tickerele astea

http://lilypie.com/pic/080205/WuwT.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

Vai ce de vesti bune.
Sanziana, FEICITARI!!! sa ai o sarcina cat mai usoara si un bebe sanatos si mancacios!!
Ignatica, meriti o bataita. Lasa grijile astea aiurea. Nici eu la a 2a sarcina nu am avut simptome. Nici sanii nu m-au durut, doar s-au marit dar mai tarziu. Singurul simptom puternic au fost arsurile la stomac dar dupa vreo 10 saptamani.

Mergi la inceput

Patri, sunt in Z22.
Apropos de thickere, ati vazut ce dragutz e al Claudiei? Mi-a placut asa de mult ca mi-am salvat adresa, in caz ca va trebui sa-mi fac si eu saptamana viitoare.

Mergi la inceput

da, si eu i l-am laudat, Raluca.
Prima oara am crezut ca e de la echo si credeam ca e fetitza

http://lilypie.com/pic/080205/WuwT.jpg

Mergi la inceput