Tel mobil Diana Cocei - ma puteti ajuta, va rog?

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns 03yub spune:

[/quote]
Elly me nu stiu de c sau poate din cauza nu pot sa-ti trimit PM, dar o sa te rog sa-mi trimiti pe mail (clarybratu@yahoo.com.)
Probabil din cauza ca nu au terminat de lucrat pagina mea sau nu prea stiu eu sa manevrez serviciul asta prea bine?
Merci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 03yub spune:

Draga Anita,
sunt in aceeasi situatie (de necunoastere) ca si tine.
Din acel mesaj, doar partea de jos i-mi apartine.
Mi-ar place sa te pot ajuta si daca aflu ceva o sa te anunt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANITA75 spune:

Multumesc O3 YUB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kykky spune:

Buna fetelor
Printr-o minune am auzit de Dr Cocei am fost la ea ...e o doamna de nota 10+.e unul din putini medici care vorbeste cu pacientul si credeti-ma am fost la multi doctori. vreu sa am incredere in ea si sa sper ca intr-o zi voi deveni mama.am 29 de ani si o gramada de prob:((
ovare polichistice
uter fibromatos
sper din tot sufletul sa ma vindece!
va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amganea spune:

As avea si eu o mare rugaminte. Am mare nevoie de nr. de tel. mobil al d-nei dr. Cocei. Sunt o pacienta de-a dumneaei si trebuie sa o consult in legatura cu niste probleme care nu suporta amanare. Astept un PM si/sau mail la adresa ana_nae@yahoo.com. Va multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_g_68 spune:

Citat:
citat din mesajul lui elly_me

Ti l-am trimis pe PM

Elly

http://tt.lilypie.com/XGqRp2.png

Buna Elly

Am aceeasi rugaminte ca si Cristianam. Am mare nevoie de nr. de tel al doamnei Diana. Nu reusesc sa fac programare la dansa. Ma poti ajuta si pe mine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreiutasg spune:

ioana_g_68 dr. Cocei vine la cabinetul privat Nord Medica, Calea Grivitei tel 223.19.06 din data de 13 ianuarie. Numai martea se poate face programare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alyna25 spune:

DIANA COCEI DOCTORITA DE CARE SA TE FERESTI!!!! INTERESATA DOAR DE SUMA DE BANI SAU CADOURILE PE CARE I LE DAI, altfel nici nu te baga in seama sau spune ca nu te poate ajuta. INSISTA SA FACI ANALIZELE DOAR LA UN LABORATOR FOARTE SCUMP DE PE STR ROMA fara sa ia in considerare alte analize chiar si recente facute la Giulesti, de exemplu. Consulta la cabinetul privat al drului Marinescu iar costul consultatiilor este incredibil de mare! dublu sau triplu fata de alte cabinete. Pacat ca are un nume insa este interesata doar de cat profit ii poate aduce o noua pacienta disperata. M-a pus sa fac analize care m-au costat cam 1000 RON (hormonale, papa etc) si cand m-am dus la ea si s-a uitat pe cele hormonale a concluzionat doar din INHIBINA B ca nu ma poate ajuta! efectiv, a intors spatele. Nu am mai auzit un doctor sa te trimita acasa si sa spuna ca nu poate ajuta! asta denota lipsa de interes . Feriti-va de astfel de "pomi laudati" nu va mai duceti la doctori atat de renumiti , nu vor decat bani! Pacat. MARE DEZAMAGIRE ACEASTA DOCTORITA DIANA COCEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol27 spune:

Fetelor dr.Cocei e super. Este poate unul din cei mai draguti medici pe care i-am intalnit, mergeti la ea daca aveti nevoie de un medic care sa va asculte si sa vorbeasca de la om la om cu voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shuzi spune:

As dori si eu nr. de telefon mobil al D-nei Cocei... cazacu31@yahoo.com. Multumesc frumos

Mergi la inceput