info remodelare corporala
Stimate doamne,
doresc si eu cateva informatii despre procedurile de remodelare corporala. Marturisesc ca nu am facut niciodata asa ceva, dar dupa 2 sarcina pielea de pe burta (si coapse) e flasca, cu vergeturi si as vrea sa fac ceva ca sa-i imbunatatesc aspectul. Am inceput si o dieta, deci incep sa mai scap si de kg-le in plus.
Va rog sa-mi recomandati una sau mai mult procedee de slabire in cm acre au dat rezultate la voi, preferabil cu efect permanent. De asemeni as dori sa stiu un salon care ofera asa ceva in zona Cismigiu/Romana.
Va multumesc f mult.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
www.flickr.com/photos/10550092@N08/sets/72157603235562212/" target="_blank">Poze din NOV-DEV
Raspunsuri
tusferi spune:
Buna!
In zona Romana, am fost la Beautyland, acum se numeste Keiko. Cred ca au site. Acum am vazut ca au mai multe feluri de tratamente decat aveau cand am fost eu. Pentru tonifiere cred ca iti recomanda electrostimulare. Impotriva vergeturilor nu cred ca au ce face, ca din cate stiu astea nu mai trec cu tratamente. Eu am facut electrostimulare, impachetari , termocuverta, dar trebuie sa te tii de treaba, adica sa te duci de 5 ori pe saptamana la tratament, trebie sa tii regim si cred ca un singur tratament nu e suficient daca ai probleme mari. Cat despre efectul permanent, depinde ce intelegi prin asta. Nimeni nu iti garanteaza un efect permanent al lookului daca dupa aia nu ai grija ce mananci in continuare si nu faci si sedinte de intretinere. Poate n-ar fi rau sa te duci la o sala sau la aerobic in apa.
Mult succes!
"Intreaga problema cu lumea aceasta este ca prostii si fanaticii sunt mereu siguri pe ei, iar oamenii intelepti au intotdeauna indoieli" Bertrand Russel
http://www.flickr.com/photos/9696634@N03/
grati.ela spune:
Incepe cu o cura intensiva la Inst. Ana Aslan sau la Efosan Ef.Nord...iti recomand minim 10 zile de tratam intensiv care cuprinde 1 ora gym medicala, 40min aquagym, 40min dus masaj, 30 min dus subacval, 20min nemectron. Poti beneficia gratuit decontat de casa de asigurari. O parte din aceste proceduri pot fi facute si la Institutul balneo din zona Lipsani Victoriei. Dupa acest impuls poti continua (permanent) cu 3 sedinte/sapt de aquagym la hotel Majestic (Universitate). Rezultatele vor fi exceptionale!
38
Tudor Gabriel
AMR 7 sau 8 zile
lbelciug spune:
Fetele, multumesc mult pt raspunsuri.
Desigur ca in paralel cu dieta voi merge si la sport. M-am hotarat pt inot.
tusferi, in condtiile expuse mai sus, sa fiu optimista si sa cred ca o data pierduti acei cm prin tratamente, nu se vor mai reface? Ideea e ca nu vreau sa dau o caruta de bani degeaba.
Gratiela, pt tratam gratuit la Ana Aslan imi trebuie o trimitere de la med de familie sau cum?
www.flickr.com/photos/10550092@N08/sets/72157603235562212/" target="_blank">Poze din NOV-DEV
tusferi spune:
Asa spun ei, dar eu n-am probat partea cu "intretinerea". Ce am uitat sa iti mai spun este ca rezultatele depind si de progresele pe care le faci. Eu de exemplu sunt mai sensibila la durere si la electrostimulare nu am reusit sa trec de anumite nivele desi sunt sigura ca alte femei au reusit pt ca vedeam cat se contracta muschiul la ele, mult mai mult decat la mine. De asemenea, eu n-am rezistat la vacuum sau la masaj anticelulitic. Eu vacuum am incercat la intensitate minima si tot n-am rezistat, iar alte femei faceau la maxim si tot ar fi mers si mai tare. Inotul cred ca este foarte bun, sau cel putin asa se zice. As face si eu, dar nu prea am unde.
aquagym-ul de care zice grati.ela ma tenteaza si pe mine foarte mult sa il incerc.
grati.ela, stii cumva cat costa?
"Intreaga problema cu lumea aceasta este ca prostii si fanaticii sunt mereu siguri pe ei, iar oamenii intelepti au intotdeauna indoieli" Bertrand Russel
grati.ela spune:
Aquagym la Majestic costa anul trecut 20ron/sedinta; 75ron/5sed sau 140ron/10sed. Abonamentul este valabil o luna dar pot intra mai multe persoane pe el. Nu stiu cat este acum pt ca nu am mai mers din aprilie 2007
39
Tudor Gabriel
AMR 5 sau 9 zile
dooku3 spune:
Din pacate,efect permanent nu iti garanteaza nici procedurile chirurgicale:-)Orice procedeu de remodelare are un efect mai mult sau mai putin vizibil atata timp cat mentii rezultatul cu sedinte succesive seriei/seriilor initiale.Seriile initiale ar trebui sa contina minim 12 sedinte una,3 sed./sapt.Rezultatul va aparea in functie de greutate,varsta,calitatea tesutului si alti factori dupa primele 3-5 sedinte si va creste pana la o anumita limita personala ce nu se poate depasi decat cu intensificarea tratamentului(sau un sport)la un nivel care presupune interventii zilnice.Din experienta personala,am incercat electrostimularea si endermologie.Terminate trei serii de cate 12 sedinte,nu am continuat cu mentinerea.Rezultatul a durat 4 luni.Dupa aceste patru luni(sedentare 100%),m-am intors la forma initiala.Deci,ori schimbam stilul de viata definitiv,ori aruncam bani si timp pe o iluzie cred:)
fianna spune:
Eu am fost la vreo 3 centre si cel mai mult mi-a placut la silhouette,insa nu au centru in zona ta, au unul in dorobanti si unul in unirii. Mi s-a parut ca sunt cei mai profii si rezultatele s-au vazut destul de repede. Exista un medic care te urmareste pe parcursul programului, totul este personalizat, se vorbeste cu tine si in functie de nevoile tale ti se sugereaza ce tratamente sa faci. Si iti mai dau si regim personalizat. Sunt insa EXTREM de scumpi! L-am convis pe sot sa-mi ia cadou de craciun si ziua mea la un loc respectivele sedinte de slabit.
Si ce a mai functionat la mine a fost masajul anticelulitic. Aveam o fata care venea acasa si am facut intensiv, cam de 3-4 ori pe saptmana aproape o luna si se vedea diferenta. Acum o sa-l reincep.
Eu cu electrostimularea nu am simtit mare imbunatatire a fizicului dar cred ca depinde de la persoana la persoana. Foarte mult mi-a placut la impachetare, mai ales ca veneam de afara de la frig si ma bagam la saculet si trageam cate un pui de somn la caldurica. Am facut si vacuum, mai exact StarVac si Cellu- astea sunt 2 aparate. E foarte important cine le manevreaza. Prima oara a fost infiorator, ma uram pe pereti de durere, eram plina de vanatai pe picioare si nu slabeam deloc. Acum am aflat ca de fapt nu trebuie sa te doara, ca organismul reactioneaza mai bine cand nu e agresat si ca are efect si fara sa-ti faca mari si dureroase vanatai. Acum am mare grija unde ma mai duc la tratamente ca nu mi-a prins bine sa umblu cu fond de ten pe coapse vara! Aceasi recomandare e valabila si pentru masajul anticelulitic. La inceput poate fi destul de neplacut dar nu trebuie sa te invineteasca.
Pentru vergeturi nu prea ai ce face. Tot apar diverse remedii, nu-stiu-ce substanta noua care are efect dar....nu am auzit pe nimeni care sa fi scapat de ele.
fianna
cu www.flickr.com/photos/14295400@N03/sets/72157603680539275/" target="_blank">printisorul Matei
(01.08.07)
mi_ro spune:
Incercati frectiile cu cafea, sare si ulei de masline prin zonele celulitice dupa ce ati inmuiat pielea in prealabil si dupa spalat puteti sa va dati spre ex. in Romania este Supliformul care este foarte bun. Eu imi pu pe picioare cam un tob de Supilform si il fac sa "intre " in piele prin frecare dupa care ma infasor foarte strans cu plastic din ala cu care acoperiti diverse produse pentru frigider ("Cling Wrap"- in engleza). Trebuie sa strangi farte bine plasitul astfel incat sa te simti ca o mumie. Aici este procedura Body Wrap in care se folosesc doua produse pentru piele pentru zona mainilor, de la tate in jos, se infasoara totul in plastic si cand ajungi in zona copselor se face o " fustita" din acest plastic astfel incat atunci cand ajungi la picioare sa cuprinda totul . Altfel zona de la copse se roluieste singura in sus. Nu stiu daca ma exprim bine dar plasticul tr sa vina de la coapse in jos cu tot cu picioare si pielea nu trebuie sa ramana descoperita de loc.
Problema e ca eu pot sa-mi fac doar pentru picioare chestia asta ca pentru corp imi trebuie pe cineva sa ma ajute.
Daca cineva e interesat pot sa va mai povestesc. Daca stiti procedura cu atat mai bine. Va pup si sa fiti....frumoase.
Mihaela
lbelciug spune:
Multumesc frumos fetele, pt toate aceste informatii deosebit de utile!
dooku3 spune:
Da da,masajul anticelulitic este extraordinar de eficient.Asta daca gasesti un profesionist.Majoritatea iti provoaca vanatai si,daca nu esti informata,ii crezi cand iti spun ca e normal asa la inceput.Nu e normal.Oricat de mare e presiunea,daca stii sa faci masajul,nu trebuie sa apara vanatai dupa.Cel mai bun masaj care mi-a fost facut(anticelulitic),ma dureau fesele cand ma asezam dar nici urma de vanataie.Numai ca mi-a"peste drum" sa ajung la cabnetul respectiv,e departe de casa,de servici,de orice alt punct al meu de reper cotidian.Are dreptate fianna,de vergeturi nu scapam.S-a rupt colagenul acolo,nu exista metoda de a-l reconstrui.Inca:-))Cica "Fraxel" ar functiona cat de cat si pentru vergeturi,avand in vedere ca iti da un boost de colagen,dar nu l-am incercat deci vorbesc numai din ce am citit.