Cresa de stat cu program prelungit in Brasov?
Trebuie sa incep munca si nu am alta varianta decat sa imi duc pitica la cresa..Problema e ca am nevoie de una cu program cat mai lung...imi puteti recomanda vreuna?
La ce bun sa contrazici o femeie? E mult mai rentabil s-o lasi sa-si schimbe singura parerea. - Jean Anouilh
Raspunsuri
anca_vlad spune:
quote:
Initial creeata de Mirrella
Trebuie sa incep munca si nu am alta varianta decat sa imi duc pitica la cresa..Problema e ca am nevoie de una cu program cat mai lung...imi puteti recomanda vreuna?
La ce bun sa contrazici o femeie? E mult mai rentabil s-o lasi sa-si schimbe singura parerea. - Jean Anouilh
in ce zona locuiesti ca sunt crese in brasov cu program pana la ota 18.00
POZE VLADUT
"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca
anca_vlad spune:
uite aici un link cu o discutie mai veche desre cresele din brasov!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=71736
POZE VLADUT
Mirrella spune:
Mi-ar fi de folos sa gasesc o cresa undeva in apropiere de Bartolomeu,dar ar putea fi si un picut mai departe....
Am citit subiectul Anca,se refera mai mult la gradinite si nu gasesc detalii despre cresele trecute acolo...multumesc oricum.
As fi avut nevoie de niste experiente personale de-ale vreunei mamici...mai astept.
anca_vlad spune:
eu l-am avut pe vladut la cresa nr.8 cea de pe dobrogeanu gherea am fost multumita de conditiile de acolo de ingrijire si cele materiale, mancare, educatoare, vladut acolo s-a invatat la olita sa manance singur, etc.....
daca te uiti la pozele cu vladut sunt si de la serbarae de craciun si 8 martie si de la ziua lui cand a implinit 2 ani!
POZE VLADUT
unna spune:
fetelor,
stiti cumva in ce perioada incep inscrierile la crese? ca prin parc , din discutiile altora, aud foarte multe variante. plus ca am inteles ca sunt putine locuri, ca ai nevoie de tot felul de "cunostinte" ca sa obtii un loc. ce-i drept vorbeau mai mult despre gradinitele de stat si nu despre crese. dar mie tot mi-e teama.daca stiti informatii in acest sens, rogu-va scrieti pe forum. va pup si va multumesc!
anca draga, locuiesc destul de aproape de str. tampei, asa ca m-ar interesa cresa respectiva. daca poti da amanunte si dispui de timp, te rog informeaza-ma si pe mine (pret, personal, orar..etc). merci mult.
anca_vlad spune:
eu am fost multumita vlad a fost la acea cresa in 2005-2006, personalul lucreaza impreuna de 12 ani, de mancare si conditiile de curatenie am fost multumita cat si de baza materiale, era 40 ron pe zi, important este sa mergi sa te interesezi sa vb cu d-na directoare e o femeie ff sufletisat si cu mult drag pentru copii.
am inteles ca se va mai construi o cresa pe jepilor asa ca cel mai bine e sa mergi sa vezi si sa vb, daca te pot ajuta si cu alte informatii te rog sa ma intrebi ce vrei sa sti in mod concret, imi e si mie mai usor sa sintetizez informatia in acest fel!
POZE VLADUT
unna spune:
multumsc pt informatii...
oricum... am ramas dezamagita pt ca e prea scumpa pt mine. 40 ron pe zi (adica 400 000 vechi) inmultind cu nr de zile lucratoare dintr-o luna...ajung la 8-10 milioane pe luna (salariul meu). nu ma asteptam ca o cresa de stat sa fie atat de scumpa. ce sa mai zic de cele particulare..
dar asta e...
Laura25 spune:
quote:
Originally posted by unna
multumsc pt informatii...
oricum... am ramas dezamagita pt ca e prea scumpa pt mine. 40 ron pe zi (adica 400 000 vechi) inmultind cu nr de zile lucratoare dintr-o luna...ajung la 8-10 milioane pe luna (salariul meu). nu ma asteptam ca o cresa de stat sa fie atat de scumpa. ce sa mai zic de cele particulare..
dar asta e...
unna
Sigur nu e vorba de 4 RON/zi? Eu am copii la cresa de stat si asta e tariful 4 sau 4.5 ron/zi, nu mais tiu exact. Cert e ca nu am dat in nici o luna mai mult de 90RON /luna/copil.
Laura
de shtrumphi gemeni,
Bianca Andreea si
Rares Mihai (13.06.2005)
Fotografiile noastreFilmulete cu shtrumphi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi , Cugetari gemene
unna spune:
m-am gandit si eu ca se poate sa fie o greseala. e totusi prea mult pt o cresa de stat. am gasit ieri pe un forum preturi in jur de 5-7 ron/zi.asa mai merge.sper sa fie o greseala de tipar chestia cu 40 de ron/zi.
dar...mai astept info. pana una alta ma apuc de colindat crese si mai intreb.
o zi buna.
anca_vlad spune:
scuze greseal de redactare 4 ron/zi!
POZE VLADUT