mai sunt slabanoage p-aici?
Mai sunt slabanoage pe-aici?
Am intrat in panica in urma cu citeva zile, cind am vazut ca am ajuns la 50 de kile (am 1,70 m). Stiu ca se poarta “skinny” si ca majoritatea lumii se plinge, tocmai pe dos, de kilogramele in plus, dar eu le-am pierdut mult prea repede pe cele treizeci si ceva (inainte sa nasc aveam 84). Mai sunt fete care au slabit accelerat dupa nastere? E cazul sa ma ingrijorez? Am facut, de rutina, un set de analize care au iesit insa OK (apropo, stie careva ce indica fibrinogenul? – asta mi-a iesit un pic marit). Medicul de familie mi-a spus ca, dupa ce o sa termin cu alaptatul, o sa-mi revin. Alisuca mea are zece luni, dar i-as mai da sa suga macar inca vreo citeva luni, chiar daca asta presupune ca o sa mai “topesc” vreo citeva kile si o sa ajung doar un sac de oase. Oare fac bine?
mami & BB alisia (6 luni)
Raspunsuri
simonab spune:
As vrea sa fiu si eu in grupul slabanoagelor .....
Eu am luat vreo 8-9 kile in sarcina, le-am dat jos imediat si chiar in primele 2 luni am slabait si inca vreo 3 kile si apoi m-am ingrasat inca vreo 8-9 ... nu stiu cum e chestia cu daca alaptezi slabesti caci eu simteam tot timpul nevoia de sucuri si de mincat dulce si uite asa creste fata !!!!!!!!!!!!
moto spune:
Te numeri printre fericite .....eu cred ca esti numai bine ....as vrea si eu sa ajung la 50 dar mai am vreo 12 kg de dat jos asa ca ....poate dupa ce o sa termin cu alaptatul o sa mai dau jos ca acum nici o sansa.... Eu am dat jos in 5 luni ,deci de cand am nascut 24 kg fara nici un efort,,,,de la papa nu ma pot abtine Delia si bb-ul SEBASTIAN
Ann Marie spune:
Cand am ramas gravida eu aveam 45kg si 1,69cm, la sfarsitul sarcinii 80kg, iar dupa ce am nascut in mai putin de 2 luni am ajuns la 53kg, la care ma mentin si acum( bebita mea are 8 luni). Eu nu cred ca ai de ce sa te ingrijorezi, si parerea mea este sa continui cu alaptatul.
Pupici,
Annie si Bebelita
Marianar spune:
Nu-ti face probleme ca esti prea slaba, atata timp cat esti sanatoasa e ok. Eu zic sa alaptezi cat se mai poate. Eu nu l-am alaptat pe Vladut decat 3 luni jumate si tare rau imi pare. In privinta kg, inainte de sarcina aveam 54kg, am luat 16kg in timpul sarcinii, iar la 2 luni dupa ce am nascut am ajuns iar la 54kg. De vreo 3 luni am mai pus vreo 3 kg, sper sa nu fie luna si kg
Amalia spune:
Nu stiu daca te incalzeste cu ceva, dar si eu fac parte din categoria slabanoagelor...fara voie de altfel. Am un baietel de 2 ani, pe care l-am alaptat pana la 1 an. Cand am ramas insarcinata aveam 52 de kg (la 175 inaltime), iar in timpul sarcinii am luat 16 kg si jumatate. La patru zile dupa ce am iesit din maternitate, aveam cu 12 kg mai putin...iar in prezent "detin" un numar impresionant de 50 de kg..ca si tine de altfel, dar am cu 5 cm mai mult la inaltime.
Eu mi-am facut de 2 ori toate analizele (inclusiv cele endocrinologice) de cand am nascut si pana acum si sunt perfect sanatoasa..deci...fierul rau...nu se pune nimic din ce mananc pe mine.
Lasa ca mai luat noi in greutate in timp. Macar avem avantajul ca putem manca oricat
Sanatate maxima!
mamamariana spune:
Daca as sti ca pot sa iti dau vreo 10 kile de la mine, ash trage o fuga pana acasa sa tzi le dau din toata inima.
Eu ash fi fericita in locul tau, ca lumea are in general probleme pe invers. VOrba doftorului, poate dupa ce termini de alaptat, pui la loc. Vai ce frica mi-ar fi...
Sanatate, ca kilogramele... vin ele,
Mamamariana
Cary spune:
Si eu fac parte din categoria slobanoagelor si ma simt foarte bine.
Desi sunt dupa 2 nasteri si la ambele am luat 18 kg.acum am 50kg.la inaltimea de 1,70.
Am alaptat pana la 2 luni,dupa care am tras concluzia ca nu mai pot produce din 2 oase si o piele,asa ca .........
Mananc pe rupte,cu mult spor seara,asa ca tot degeaba cu ingrasatul.Si la mine analizele au iesit bine.
Doctorul mi-a spus ca am arderile puternice si din cauza ca sunt foarte activa nu se pune nimic,asa ca firile slabanoage tot asa o sa ramana.
Sanatate maxima!
Elenalove27 spune:
Bucurate ca esti slaba si bineinteles sanatoasa !!!,,,eu am 1.70 si 68 de kg ,,,acum sunt insarcinata in 19 saptamini si am pus deja 8 kg pe mine,,sper sa le dau jos dupa nastere pe aceste 8 plus cine stie cite mai pun pe mine,,,,,offff tare mi-as dori sa fiu si eu slabanoaga
Elena cu burtica si sotul AL
ruxij spune:
Eu sunt grasanoaga. Dar am vazut ca zicetzi voi slabanoagele, pe care va invidiez din tot sufletul :-) ca nu se pune nimic din ce mancatzi pe voi. Asa zic toate slabanoagele, dar cand am ajuns sa ma apropii putzin de cate una mi-am dat seama ca nu mancatzi mare lucru de fapt. Ia sa mancatzi voi cat mananc io si sa vedem? Eeeiii, ca sunt verde de invidie...
ruxij
ochinegri spune:
La plecare 52 kg / 170 cm.
La sfarsit sarcina 92 kg (+40kg).
Acum, slava Domnului, cu multa foame, 55 kg / 170cm.
Eu am dat jos greu kilele, cu multe vointa.
Si totusi slaba (nu de inger)