Minunatele Scorpiute (51)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dolcebaby spune:

Neatza frumoaselor !

Noi ne pregatim de "excursie", plecam la matusa mea in Baneasa, cam o ora de mers cu autobuzul (in capatul celalalt al orasului) si o sa stam toata ziua

Fetelor pe Teo nu o sa o mai dau la cresa!!! (Am motive intemeiate)

Cind ma gindesc ca mai sunt 3 luni si o sa incep serviciul ma ia stresu' ala mare nu stiu inca ce o sa fac cu ea....nici la tara nu vreau sa o duc, CLAR!

Ma duk sa ii dau bibele cu lapte ca s-a trezit
pa va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

monica, sa-ti traiasca sotul si sa te bucuri de el.
nina, imi pare rau de cercelusul cristinei,poate totusi apare.
laura, eu una sunt multumita de cat de multe a invatat razvan la cresa si l-am dat la 1 an si 10 luni.dar tu stii mai bine.
eu azi sunt mai lejera.dar am putina treaba dimineata.

adriana&razvan 01.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Buna intregului al minunatelor.
Monica ma bucur ca v-ati distrat.tie si puiutzilor tey.
Nina mama si fetitza ei.Orice pierde sa compenseaza cu inlocuirea cu ceva mai frumos ?
Mira ce fac puii?
Ana cum esti azi?
Adriana Razvanelul si mamaica lui,
Laura colectivitatea e buna pt copii cand nu le face rau.Asa ca tu esti singura care stii ce-i mai bine pt ta;excursie placuta azi
Esme si multa sanatate in continuare pt tine si Lorelei
daca am uitat de careva (caci mereu se intampla si pe cuvant nu doresc)
o zi cat mai buna !
Doamne ajuta!

In oraselul copiilor

Si ingerii au nevoie de ajutor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Salut fete,
Ninocika,si mie imi pare rau de cercelusul micutei!Poate o sa-l gasiti!Va pup si sa fiti sanatosi!Spor la treaba lui Cristi!
Laurico...sa aveti excursie frumoasa.Nu stiu ce sa zic cu cresa...nici pe mine nu m-a incantat alternativa asta,tocmai d-aia am ales sa o lasam pe Luana cu o tati.
Monica,rusinica mie,dar mai bine mai tarziu decat niciodata:LA MULTI ANI! sotului tau,cu multa fericire si sanatate!
Dodolica...eu sunt bine(sau cel putin asa cred eu...).In schimb Alex e pe trecute cu gripa si o luam de coada cu Luana,care azi dimineata tusea ca 5 magari pe un deal si a avut 37,5 temperatura...deci vom merge azi la medic...Bogdanel este bine?

Nah,fete,pupicei voua si mai vorbim...si in avans,va doresc un week end super!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Ana Luana sa-i treaca repede raceala.Wk placut si tie.
Monica ca ai postat cum se poate deschide un subiect copiind prima .. ca ai inteles tu..
Nina
De luni caut informatii despre aparate auditive(sotul meu are nevoie de unul-azi a aflat)Nu stiu decat ceea ce ia zis dr ca cele mai bune sunt cele nemtesti.Nu stiu daca e asa sau nu,cum le obtin,pret,acte necesare....De luni ....
Domne ajuta!

In oraselul copiilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Buna, fete minunate !
Vine weekend-ul ! Sambata ne ocupam cu treburi gospodaresti, iar duminica, program de voie.... Poate reusesc sa incep cartea ce mi-am cumparat-o sapt. asta. De cand a facut Kiki diabet, n-am reusit sa mai citesc altceva decat legat de sanatate sau...povesti... Si mi-e un dooor de citit carti bune, dar n-am timp...
Ana, insanatosire grabnica Luanei ! Daca ai prins din timp raceala, poate scapa mai usor si mai repede de ea.
Monica, ce fain ca ati prins aniversarea sotului acasa, in familie !
La noi e o zi cu soare. daca si la voi e la fel, sigur e mai cald si ati profitat, iesind la plimabre...
Laura, tu stii cum e mai bine pt. Teo, dar de multe ori, parintii au mai mari emotii decat copilasii, cand intra in colectivitate.
O zi cat mai faina la matusa ta !
Adriana, iti iei un "respiro", weekend-ul asta ? S-a mai domolit vantul la voi ?
Ce mai fac nepotelele tale si fratiorul lor, sora ta ?
E vorba ca mergem si noi, gasca de fete(cu mama cu tot), in Irlanda la vara. Sa vad daca e de acord sefu' sa se lipseasca de secretara lui timp de 1 luna. Concediu fara plata, nu conteaza, numai sa ma lase, ca nu prea-i place sa-mi tina locul.
Gabi, nu stiu cum e cu aparatele auditive. Medicul de familie ar trebui sa stie, ca mi se pare ca se pot lua si prin Casa de Sanatate.
Succes, sa reusiti sa rezolvati problema, cat mai curand posibil !
Bodoganel ce mai face ? Cu ce noutati te incanta ?
Mira, voi ce faceti in weekend ? mergeti pe partie, din nou ?
Cand o sarbatoriti pe Selin ?
Esme, nu ne-ai mai scris cum iti merge in croitorie ? Ti-ai facut rochita dorita ?
Georgi, ai intrat in vacanta, vino la raport ! Ce faceti, cum sunteti ?
Lory, voi ce faceti, per unde sunteti ? sper ca e totul ok cu voi !
Vanina, tu unde ai disparut ? Sper ca esti bine sanatoasa si renata, la fel !
Pisicutza, tu, ai avut concediu, sapt. asta ? Te asteptam cu vesti bune !
Un weekend cat mai fain, va doresc !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Diabet zaharat la copii, Copii din 2002, Copii capricorn

Mergi la inceput

Nina de aceea am zis ca incep de luni sa ma informez,caci nu mai era medicul de familie la ora la care am aflat caci aceasta e singura solutie.
Doamne ajuta!

In oraselul copiilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

nina, sunt bine.gemenele putin racite, insa nepotul meu ala mare a scapat.un pic cu probleme, dar sper sa le rezolve.pun poze noi cu ei.sa dea domnul sa plecati.ar fi bine o vacanta asa mare.
http://s124.photobucket.com/albums/p28/nastasie_adriana/gemenele%202008/

adriana&razvan 01.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

gabi, eu stiu de la bunica mea(care are aparat auditiv de tanara) ca se dau compensate...ea si le lua de la spitalul panduri din bucuresti, acolo am inteles ca este unul dintre cele mai performante centre orl din tara.
eu acolo am fost cu bunica-mea sa-i faca audiograma, si tot felul de alte teste, acolo i-am comandat aparatul, baterii, etc...insa nu stiu ce acte trebuiesc ca sa poti beneficia de aceste reduceri...cel mai bine dai telefon la cineva specializat....si-ti spune exact ce documente sa pregatesti ca sa depui dosarul.

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by monica-elizabet

gabi, eu stiu de la bunica mea(care are aparat auditiv de tanara) ca se dau compensate...ea si le lua de la spitalul panduri din bucuresti, acolo am inteles ca este unul dintre cele mai performante centre orl din tara.
eu acolo am fost cu bunica-mea sa-i faca audiograma, si tot felul de alte teste, acolo i-am comandat aparatul, baterii, etc...insa nu stiu ce acte trebuiesc ca sa poti beneficia de aceste reduceri...cel mai bine dai telefon la cineva specializat....si-ti spune exact ce documente sa pregatesti ca sa depui dosarul.

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Monica o sa fiu eu in Bucuresti in martie(la control cu Bogdan) si poate reusesc sa ma informez pana atunci ca sa-l pot depune .
O sa incerc sa gasesc nr de tel de la Panduri.Sotzul meu are la fel ca mine 35 ani cine stie decand o fi problema.Dr crede ca din copilarie.
si

In oraselul copiilor

Mergi la inceput