Regasiri

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

quote:
Originally posted by Giova

Miro ma bucur din suflet ca ai revenit pe .
si distractie faina la Straja. plecati in 2, dar sa veniti musai in 3.
Gio

da di ce, bre? crezi ca murea DC-ul fara mine? iti zic eu ca nu!
si noi oricum ne vedem R E G U L A T la Giovana, sau?
si ia nu mai pune tu atata suflet pe Dc-ul asta, ia de aici exemplu de pus la suflet si luat peste botic sistematic, da?
hai te pup si ne vedem la noi. Pupa si una bucata Marcolino.

GATA bagajele. maine burdusim masina si am plecat.
Iote ce poze i-am tras Karei asta seara. Kara si primii ei clapari.
Deci Dolores s-a intor home - Doamne ajuta! Poate intra pana plecam sa mai citesc si eu de ei ce-au mai facut.
Koko uite iti promit aici - la intoarcere ma imbrac in fusta cu care am fost la Flore si ma pozez - cum vrei - cu sau fara Kara in brate - sa stiu - tre s-o imbrac si pe ea la fel cum a fost in acea seara? Apoi pun poza s-o vezi - da tu promiti ca o pui in rama? hai ca mai glumim si noi. si ma bucur ca ti-e sandokanul iarasi sanatos.
Alex sanatate barbateilor tai. Bine ca ai comandat BB-ul si speram sa-ti ajunga cat mai repede. Ai sa vezi ca o sa te intrebi - cum ai putut trai fara asa ceva ... o sa vezi ce buna e, face toti banii!

Roxana cum petrecurati mami? Vrem pozeeeee.

toata gasca si somn usor si noapte buna va doresc.

Miro si Karina Ioana - 3 noiembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angi_m spune:

Gata si ziua de azi.
Eu numai la ore de-astea pot sa apar. De la servici nu prea pot sa va citesc si sa va scriu ca am treaba multa. Iar cand vin acasa ma joc si eu cu Iulia, ca doar stau atata timp fara ea...

La multi ani, Roxana! Sa ai parte numai de bucurii in viata. Faci chef? Poze faci?

Bine ai venit pe la noi, CrisaS. Sa ne dai cat mai curand vestea despre bebele pe care vi-l doriti.

Miro, si Iuliei ii plac gaurile. Cu cat mai mare, cu atat mai bine. Daca gaseste una in care sa-si bage toata mana... e super-fericita.
Astazi nu o mai lasai la butoanele de la statie. Pai ori facem nani ori ne jucam? Insa in dormitot nu scapai de ea pana nu-si facu damblaua cu butoanele de la radio. Observ ca pe masura ce creste e din ce in ce mai greu sa o culc, pentru ca in orice ea vede o jucarie.
E super ca a inceput Kara sa anunte cand face kk. A noastra e taaare discreta, o prindem dupa miros. Dar tot o punem pe olita dimineata si la 5 dupa-amiaza cand se trezeste. Azi la 5 facu doar pisu. Am spalat olita, dupa care Iulia o luase (era inca uda) si incepuse sa dea cu degetul prin ea si apoi sa il bage in gura. E innebunita dupa apa. La dush sta cu limba afara sa pice stropii pe limba, bibe cu apa sau ceai nu il scoate din gura pana nu il termina. Asa si cu olitza proaspat spalata.
Si zici ca maine pleci? Mooor de invidie. Pe pariu ca la anul nu scapi de mine pe partie? Sa aveti parte de vreme buna, fara vant, cu soare si zapada buna. Si sa aveti grija de voi.
Hai ca m-ai dat gata cu poza cu claparii. Este cea mai tare poza de am vazut-o pana acum. Bine ca nu i-ati pus si schiurile.

Roana, cum a fost la vaccin? Sunteti OK? buba sa nu doara.

Dbunny, e tare frumos Dani la serbare. I s-a potrivit rolul ca o manusa. Si tare cuminte, eu ma asteptam sa se ridice si sa plece la joaca pe-acolo.

Alexandra, ma bucur sa dau de tine aici. Sanatate multa lui Mark si lui Marius. Tu cum rezisti?

Kokorina, voua deja va dau caninii? Eu am inteles ca aia sunt cei mai rai. Bine ca v-a trecut.

Desiree, ca azi nu avuseram timp sa stam de taina.

Am si eu o intrebare, ati facut vaccinul anti-gripal (voi nu copiii)? Reactii adverse ceva?

A mai pus sotul astazi niste poze pe net. Sa nu o ratati pe ultima din ele, este prrrroaspata, i-o facuram Iuliei dupa baie, inainte de nani.

Am fugit si eu la nani, ca imi dadu Iulia o tura in fatza deja.
Va pup
Noapte buna.

"Nu testa niciodata adancimea apei cu ambele picioare"

Angi poze
Iulia - 3 noiembrie 2006
Petrecerea de 1 an a Iuliei
Botez Iulia, Metamorfoza
www.youngnutrition.net/member/tickers/63865/ticker4.png[/img]" target="_blank">Varsta si greutatea Iuliei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

roxana c.

cu sanatate multa si bucurii gramada!!!

Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis

www.helpsonia.com/" target="_blank">Pentru Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Buna dimineata primitzi o de la CT.
Bogdan este aprobe gata cu raceala .Mai "tuseste" destul de rar(se strang mucozitatile in gat).
Azi eu mi-s bucatareasa.Cand termin daca e cineva pe aici revin
Distractie placuta intregului in acest wk.
Doamne ajuta!

In oraselul copiilor

Si ingerii au nevoie de ajutor

Mergi la inceput

Buna dimineatza,
In replica la claparii Karei, pun si eu o poza din decembrie cand se pregatea si Iulia de schi.

Angi poze
Iulia - 3 noiembrie 2006
Botez Iulia, Metamorfoza
www.youngnutrition.net/member/tickers/63865/ticker4.png[/img]" target="_blank">Varsta si greutatea Iuliei

Mergi la inceput

Dodo, multumim de cafea, chiar aveam nevoie.
Nu stiu de ce, dar am mereu nevoie de mai mult somn decat imi ofera Iulia.
Miro, gata, ai plecat deja?
Dodo, Bogdanelul sa se faca bine.

Am plecat si eu la bucatarie. Azi sunt si eu de servici la gatit.
Week-end placut tuturor.

Angi poze
Iulia - 3 noiembrie 2006
Botez Iulia, Metamorfoza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

buna dimineatza,

ieri am ajuns acasa in jur de ora 16...multumesc tare mult pentru gandurile, telefoanele si mesajele de la voi...ce sa zic...numai copilul sa nu-ti fie bolnav...

enteroviroza acuta, anemie nu stiu de care, hipocalcemie, suflu sistolic....mi-a dat tratement care consta in regim alimentar..trebuie sa-i mai fac un control orl, un control la inima si o analiza electroforeza hemoglobinei...baie zilnic..caci si cei cu pneumonie, meningita fac baie...deci el cu atat mai mult..nu la febra pentru ca trebuie controlata, nu iesit afara la fabra caci la fel..trebuie tinuta sub control..de administrat panadol la 38,5 si nu mai devreme decat daca la 38 este moale, bleg..deocamdata nan fara lactoza...

cam atat...daca imi mai aduc aminte revin sau daca aveti intrebari va raspund..

va pup

sunt fff stresata..de 5 zile nu bea decat lichide si de 2 zile in plus lapte

dolores si David Cristian -22.11.2006-

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by angi_m

Buna dimineatza,
In replica la claparii Karei, pun si eu o poza din decembrie cand se pregatea si Iulia de schi.

n-am plecat inca, n-am plecat - dar auzi? Ia scoate tu claparii de la naftalina si baga fata in ei pentru o poza - ca nu e buna replica ta - ca avem si noi poza asta - si tot din decembrie dateaza. Iote aici.
Auzi? Zii si mie cum faci pe picassa de pui poza apoi film apoi iar poza si tot asa? Ca n-am gasit decat sa pun filmuletele acolo la video. Oare faci slide show si acolo vin bagate zi poze si filme? Hmmm - tre sa vad ca iontoarcere - dar mai bine vino tu cu mura in gura.
Dodo-pui buna cafa dis de morning. Ce gatesti bun azi? O reteta pentru pitici ceva?
Mai revin pana la 14 cand plecam. Va pup.

Acum am citit ca ai scris dolores. Bun venit acasa si sanatate multa la micul David.

Azi e ziua lu Flore. Ii spun si aici un si sa ne traiasca.

Gasca - v-am pupat - mai intru scurt sa va pup inainte de a pleca.
Inapoi la treaba. pa pa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

quote:
Originally posted by Mirona

Dodo-pui buna cafa dis de morning. Ce gatesti bun azi? O reteta pentru pitici ceva?
Mai revin pana la 14 cand plecam. Va pup.
Azi e ziua lu Flore. Ii spun si aici un si sa ne traiasca.

Miro azi am pregatit ciorba de perisoare si sarmale in frunza de vita de vie.Pt Bogdan pregatesc special doar daca apare vreo problema de sanatate sau daca am varza lui trebuie sa-i pregatesc altceva.
Flore
LA MULTI ANI!
Multa sanatae,fericire si tot ce-ti doresti.
Dolorespuiutzul si pe tine multa sanatate si sa treaca repede tot raul.
Koko cum sunteti?Am cautat dimineata pm nu-i??
Doamne ajuta!

In oraselul copiilor

Si ingerii au nevoie de ajutor

Mergi la inceput

salutare,
din pacate nu mai am timp de scris prea multe.

sa ne revedem cu bine, sa va gasesc tot aici - la fel de unite cum va stiam. Va pup pe toate si sanatate tuturor.

Mergi la inceput