Fetelor chiar se poarta pantalonii cu talie inalta anul asta? Si eu tocmai mi i-am dat pe toti 
pai se cam poarta de anul trecut.....iar anul asta au devenit si largi.....cum purta Marlene Dietrich.......
mie imi plac de mor....
Slava Domnului, ca disperam daca mai dura moda aia idioata cu talie joasa...Eu nu mi-am luat ca nu-mi stau bine, dar am vazut ieri o fata, saraca, cu burta si "aripioare", ii ieseau toate alea din pantalonii f. josi.Nu toata lumea are talia ideala...Drept care..."welcome" taliei inalte!![]()
V
In curand, de cate ori am sa deschid gura in public, nici pe mine n-o sa pot sa ma mai cred. Gabriel Liiceanu
intotdeauna m'am imbracat cu ceea ce am crezut eu ca imi sta bine... ca urmare, numai pantaloni cu talie inalta... oricum, ma bucur ca s'a intors moda taliei inalte 
Mie nu-mi plac cei cu talie inalta , doar cei cu talia ca un fel de corset pana sub sani ...... oricum , de purtat porti ce-ti place , dar cand vine un val de moda cu greu gasesti prin magazine ce vrei
http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/
E ok cu pantaloni cu talia inalta, si largi, dar largi si cu manseta pentru mine reprezinta un risc major... caci mi se intampla sa ma impiedic in manseta...
si sa raman agatata
. Si nu e deloc ![]()
Cornelia si taurasul Rares Costin (nascut in 22.04.2002)
Fotografii
www.help-ema.puls-il.ro/" target="_blank">Ajutati-o pe Ema!
"Este mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost, decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu."