Lucru manual - arts & crafts 4
Raspunsuri - Pagina 6
ppisic spune:
Ruxy,
Sunt foarte reusite creatiile tale, iar blogul e super!!! felicitari si la mai multe creatii si postari ( si aici si pe blog)!
Crili,faine creatii faci, chiar si asa cu 'mai putin timp' :) Inca o data felicitari pentru ce ai realizat si sa stii ca eu deabia astept sa ajung din nou in ro si sa fac o comanda la tine
-------------------
Diana
ruxypixy spune:
Buna din nou fetele!
Merci pt aprecieri ppisic si sireneanee. Azi am ceva în ton cu 14 februarie. Sper sa va placa cerceluisii mei de Sf Valentin
Spor la margeleala!
ruxypixy spune:
Are dreptate Crili! Mie imi place f mult magazinul tau Margele si chiar ma gandesc sa cumpar cate ceva in cel mai scurt timp. Poate punem si de o colaborare, cine stie?
ruxypixy spune:
Si eu va multumesc fetelor ca m-ati primit printre voi si m-ati laudat. Am mai postat o noutate pe blog cercelusi baby blue and pink
Sper sa va placa. Spor la margelit!
AndreeaU spune:
Buna tuturor,
Eu sunt interesata in a gasi fete care sa realizeze bratari din margelute. Eu asigur tot: margele, ata, incheietori si diagrama - modelul de lucru. Pentru fiecare bratara platesc manopera 1 euro. Fetele interesate imi pot scrie mail: andreea_ursarescu@gmail.com sau putem vorbi pe messenger am id-ul andreea_ursarescu.
Va astept
frannces spune:
sunt dezamagita de ce se intampla aici.. atata lume isi promoveaza afacerea.... aproape nimeni nu mai arata ce a facut doar de dragul de a schimba impresii ci doar de a-si vinde marfa si populariza afacerea. nu ma refer la cineva in mod particular ci observ un trend..
e pacat sa amestecam placerea cu afacerile
Guguluff spune:
06. Desprecopii.com nu tolereaza reclama pe forum sau spamul pe mesaje private
Desprecopii.com nu tolereaza reclama pe forum si in egala masura, nu accepta folosirea mesageriei private in scopul trimiterii de spam. Tocmai pentru a pastra obiectivitatea discutiilor, mesajele ce au acest scop vor fi sterse fara preaviz iar utilizatorii care nu respecta aceasta regula vor fi sanctionati si ulterior, eliminati din randul comunitatii desprecopii.com
ALINA mamica fericita de ELIZA fetitza perfecta (10.04.2006)
desprecopii spune:
topic inchis si urmeaza avertizari inainte de a inchide niste conturi pentru cele care isi fac reclama.
Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
iubesc:www.supereva.ro Blog: http://mirelablog.supereva.ro/dblog/