Mamici de mai-iunie 2008 (30)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Da, Alysh, exact, toate astea m-au zapacit si pe mine de cap; nu erau unii care nu s-au dus la ecografii, la analize, chiar asa, cand auzisem asta cu clinica privata... brrr. Ca si eu am aceeasi parere. Oricum cazul lor e ciudat tare, adica in primul rand ca alea erau malformatii care trebuiau vazute, in al doilea rand ce ar fi facut oare daca stiau. De asta sper sa reusesc sa nu ma mai gandesc la lucruri din astea. Mai ales ca pe mine ma asteapta eco morfo.
Ia sa pap eu o banana, sa scap de ganduri urate.

Lori 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lilly79 spune:

Buna dimineata burtici.
Aveti o viteza incredibila la scris.
Daria_Ioana multa bafta la eco astazi.

M-am uitat pe linkul respectiv despre impartirea sarcinii in luni, si nu mi se pare corect.
O sarcina are 40 de saptamani. 20 de saptamani reprezinta jumatatea sarcinii, adica 4 luni jumate. Cum se poate atunci ca din sapt 21 sa se intre in luna a-6a?
Oricum, nu conteaza asta asa mult.

Astazi ma duc la cursuri prenatale. Sper sa-mi placa, si sa fac ceva miscare. Voi reveni cu impresii.
O zi faina

Lilly 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

fetelor,am aterizat de la medicul genetician...la MedLife Grivita am fost.Mi-a placut mult de tot clinica,personalul...sunt curtioasa cum arata spitalul.nasterea normala este 3.500 ron,muult mai putin fata de alte clinici private.
ma rog..nu asta voiam sa spun:medicul genetician mi-a spus execat ce mi-a zis si medicul meu:1la 287 este un risc..bun.1:250 e pragul....nu am antecedente in familie,nici Mariuca nu are nimic..deci sa nu ma stresez.Pot face ecografii cate vreau,nu strica.TT mi-a zis ca daca vreau,sa-l repet,dar ea nu considera necesar.Amniocenteza nu e necesara,iese din calcul.In concluzie,joi voi merge le Dr.Albu la Giulesti,nu strica inca un "ochi" avizat.Apoi pe 5 la Iosup..sa vedem daca pe 29 mai merg la Herghelegiu.....sunt un pic exagerata,stiu,dar asa e cand inaintezi in varsta.Oricum intentionez sa nu ma mai stresez(sper..) si sa ma bucur la maxim de sarcina asta,dat fiind ca in proportie de 90% e ultima.
Cine a mai facut eco la Albu....cum este???Am inteles ca nu-i asa vorbaret ca Iosup...dati-mi sfaturi,va rog..sa nu cumva sa-l enervez!
Simonacip,sanatate multa.Nu am facut TT inca....si nu-l voi mai face.Doar eco la Albu.De Corina Grigoriu nu stiu prea multe..doar ce o auzeam vb cu medicul meu cand mergeam la control.dar cred ca-i OK.
In rest,toate bune
O zi super!

REVELION 2008
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onyxg1998 spune:

‘Neata, fetelor,

Cum mai sunteti? Eu cu multe, multe arsuri, de ieri… ma arde in capul pieptului de mor, parca mi-a dat cineva foc pe dinauntru. Nici n-am dormit prea bine din cauza asta si acum pic de somn!
Fetelor, nu va mai uitati la prostii, emisiuni “lacrimogene”, stiti foarte bine ca exista foarte, foarte multa lume cu probleme, nu numai in Romania, ci peste tot in lume, si daca va uitati la aceste emisiuni doar va faceti rau, si va simtiti triste, si atunci si bb tot asa se simte. Stiati ca din luna a cincea poate plange?! Pai, vreti sa planga?! Asa de mititel?! Lasati-le incolo de prostii si ganditi-va doar la voi, si la cum sa faceti sa fiti cat mai linistite si mai bine dispuse. Cat despre discutiile sau neplacerile cu neamurile, nu le mai bagati in seama, stiti foarte bine ca invidia este foarte mare in ultimul timp. Si este foarte usor sa faci cuiva rau, dar mult mai greu sa-i faci un bine !
Asa ca, liniste sufleteasca, asta este cel mai important.

26+

Pupik de la Onyx si Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Onyx draga stiu cata dreptate ai, o sa ma protejez mai mult. Adevarul e ca nu sunt genul care sa se uite la din astea, dar uite ca s-a nimerit si m-a luat pe nepregatite! Am auzit ca vb dr. Albu de morfo-fetala, care e cuvantul cheie la noi in familie zilele astea si uite asa m-am trezit ca ma uit socata la pozele cu bietul copil si povestile de graza ale tatalui.
Oricum, eu una mi-am invatat lectia!
Pup

Lori 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

Onix cata dreptate ai si asa de frumos ai scris ca sincer mi-au dat lacrimile!La mine e mai complicata situatia,pt sunt unele lucruri la care nu te astepti mai ales din partea unei mame.unele lucruri chiar dor si mai ales si spuse si facute.Oricum asta e viata! Iti multumesc din suflet pt cuvintele spuse.

Andreea 20+ in asteptare de un ingeras: Eric Ianis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Fetele, stati cuminti sa deschid capitol nou

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

www.dropshots.com/gabitzam2" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Capitolul 31

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

www.dropshots.com/gabitzam2" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Buna fetele!
Andreea - ce ma bucur ca te-ai linistit! Eu zic in continuare ca rezultatul la TT la tine e ok, asa-zisul risc apare din decalajul analiza singe-ecografie...Multi !
Ioana - multi si tie - nu te stresa cu sotul si cu ce-ti spune ca nu are sens, eu asa zic! Cit despre deplasari cu bb - eu (si sotuld e altfel...) suntem tare "plimbareti" - la sarcina trecuta am calatorit mult, in cea mai mare parte cu avionul, la sarcina asta la fel, iar cu Stefan am plecat in vacante (toate vacantele le-am facut cu copilul...) de cind avea el 6 luni si nu am avut nicio problema. Eu zic ca e mult mai usor daca-l obisnuiesti de mic cu mersul cu amsina sau cu avionul, asa nu o sa ai probleme mai tirziu. De exemplu Stefan face faca la un drum de 10 ore cu masina fara probleme si asta nu acum ca are 3,5 ani ci de cind avea 6 luni!

Sa va zic si de mine - aseara am fost la dr. la control. Totul ok, mi-a dat sa iau fier de la 24 de saptamini, sa mai fac inca o ecografie la 27-28 saptamini (ca sa vada imbatrinirea placentei si fluxurile in arterele uterine) si in jurul saptaminii 26 un alt set de analize. La cezariana m-a programat in principiu intre 22 si 26 mai si sa vedeti - am sunat la Municipal sa-mi fac rezervare la salonul "de protocol" cum il denumesc ei si nu am nicio sansa pentru 22, 23 si 24 mai - sunt a 3-a pe lista...! Singurele sanse la salon le am pe 25 si 26 mai...Joi insa am sa ma duc sa vorbesc si pentru maternitatea CMU sa vad care sunt conditiile, preturile, etc - aici se pare ca e ok, am sanse fara probleme...asa ca am sa va spun si voua, poate va intereseaza.

Cam atit, trebuie sa ma intorc la munca de la birou - iar afara e asa o vreme frumoasa ca m-a luat un chef de plimbare...

Gabriela 22+ cu si Stefan David (8 Iulie 2004)Poze

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput