Mamici de mai-iunie 2008 (30)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

lorich:nu am primit nici un raspuns de la tine .daca tin bine minte UM tau a fost in 28.08.07,deci acuma esti in sapt 22 care e jumatatea lunii a 6-a.luna a 6 e din sapt21-24.
Va pup pe toate

Andreea 20+ in asteptare de un ingeras: Eric Ianis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fecian spune:

Buna seara fetelor

In sfarsit am reusit sa intru si eu pe ziua de azi.
Nicole vad ca deja gabitzam s-a ocupat de tine, asa ca esti deja oficial in listutza noastra

Daria mersi de intrebare...Legat de somn, tot la fel e...noaptea dorm foarte foarte prost..Azi noapte cel putin a inceput sa ma doara si burta,noaptea a fost si tare ca o piatra...De fapt chiar si acum ma doare. Muschii mei sunt intinsi la maxim, cred ca din cauza asta.
Deja devin un balon
Simonacip nu ai mai intrat de ceva timp..Esti bine?
Simonix, pe unde esti?
Alysh.
Monik16 ma bucur ca ti-ai vazut printesa.. Ai facut 2D sau 3D?
MissParker e bine ca a fost doar tastatura..Si s-a rezolvat. Eu am facut-o mai lata.Mi-am "inmuiat" laptopul si camera foto in suc de visine. ..

Azi ar fi trebuit sa stau si sa mai lucrez, insa nu mai am nici un chef cand vin acasa. Vreau sa stau , sa gasesc o pozitie confortabila si sa pot sa ma odihnesc..Inca nu am gasit pozitia
Deja urasc noaptea ca ma chinui..Pe langa durerile constante de burta, in momentele cand reusesc sa dorm, am niste vise...Intr-adevar reprezinta si fricile si sperantele mele...
De exemplu azi noapte am visat ca am nascut 2 fetitze gemene...ce chestie, nici nu m-a durut , nici nu m-am speriat. Mai apoi ma gandeam da' eu stiu ca am numai un bebica, si e baiat...cum e posibil sa am fetitze? Peste cateva momente m-am visat cum ca eram in saptamana 36, la spital si mi-au facut control si mi-au zis ca bebe inca sta bine si ca sa nu imi fac griji...
Ce vise mai am si eu...adevarul e ca imi fac griji, insa nu am pe nimeni mai apropiat sa ii spun prin ce trec...Mama saraca isi are destule probleme pe cap acum sa mai aiba timp si de prostiile mele.. Iar o sora nu am sa ii pot spune prin ce trec..Amicele mele sunt tare dragutze, dar la fel de departe si la fel cu destule probleme pe cap sa le mai impui capul cu prostiile mele.
Eu traiesc visele foarte intens, si ma bantuie pe parcursul zilei (si cele bune si cele rele). Imi place la nebunie sa visez, si pana de curand abia asteptam sa adorm...Acum, urasc sa ma pun in pat ca e un chin.
Hai ca nu va mai stresez cu prostii..

Cine a mai fost pe la eco?
Eu intentionez sa merg sa imi vad puiul pe la vreo 32 de saptamani sa fac eco 3 si 4D..Abia astept.

Felicia 22+ mamica de puiucGabriel
pozici cu burtic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daria_Ioana spune:

Fecian ...si eu am mania viselor si imi place sa visez si sa le savurez ....dar cand sunt mai obosita le uit repede.
Si eu am avut deja visuri legate de nastere si in legatura cu bebe.

Gabita ,merci mult de id..
In rest nu o sa scriu mult ...decat va zic ca deja am emotii pentru maine la eco la ora 12 jumate...o sa fac 3d-4d .
Aici unde fac eu eco o sa imi dea un dvd inregistrat cu Darius cum se joaca prin burtica ,plus ca o sa cer si poze cu el.

Ioana cand era in burtica tot timpul zambea la noi cand mergeam la eco si eu eram tare indragostita de pozele acelea cu ea...si dormeam cu ele la capul patului ..ma uitam mereu la ele inainte sa adorm.

Si acum e la fel de vesela si zambitoare !

Tot maine o sa am programare la ginecolog la ora 18 ...recunosc ca nu am fost la nici un ginecolog pana acuma ci doar la eco si am emotii sa nu imi zica ca de ce vin asa tarziu ...ca nu ma mai primeste acuma ...si nu stiu cum sa o abordez...ce sa ii zic ca sa nu o supar ,caci as vrea sa nasc cu ea prin cezariana...sper sa comunic bine cu ea si sa nu incep sa ma balbai in fata ei daca ma ia mai tare .

O sa va povestesc eu maine cum a ramas si daca ma primeste la cezariana .
Ar fi bine sa rezolv si problema asta ca sa stau si eu linistita .
Pana la urma am rezolvat sa vina si sotul cu mine ca sa poata sa il vada si el pe Darius... pe Ioana o las cu o matusa de-a mea (care m-a ajutat si la petrecerea de mot a lu aia mica)care s-a nimerit la noi in "vizita" ca s-a certat iar cu barba-su.

PS.Verisorii mei care sunt si ei in vizita la mine cu mama lor sunt tare impielitati ...unul din ei a reusit sa ma spioneze sa vada ce parola am si era tare fericit ca a reusit sa o fure...
pana la urma mi-am schimbat parola si sper sa nu ma mai enerveze si de data asta...
Vrea sa ma scoale de la computer...ma intreaba cat mai stau ca vrea el sa se joace ...e cam stresant dar fac eu fata pana la urma.
Amandoi se tachineaza,se bat ,se cearta ....lu fii-mea ii place ca are companie si cu cine sa se joace ...e in culmea fericirii.
Chiar acum cand scriu mesajul asta verisorul meu sta cocotat pe fotoliu in spatele meu si se holbeaza la ce scriu...cu taote ca tip la el sa plece ,dar degeaba ca nu am cu cine vorbi.
Daca nu eram eu gravida imi puneam mintea cu ei ....unul are 12 ani si altul 15...dar ala de 12 ani e tare neascultator...

AAA ..SI SA nu uit sa zic ca sotul meu le da nas cel mai mult si ii incurajeaza ...
Chair o sa ma cert cu el pana la urma pentru ca nu ma intelege si rade de mine ca stau pe forum,ca dau mesaje...ma face drogata...se plange de mine lu mama ca stau pe forum ...acum toata familia crede ca eu nu fac altceva decat sa stau pe forum ...si ma ia la misto.
Eu incerc sa ii zic ca am si eu o placere si de ce sa mi-o ia ?
De exemplu si lui ii place sa pescuiasca ...si fiecare face ce vrea...nU?
El o zice in ras cica ...dar mai ales acum ca sunt obosita psihic chiar ma deranjeaza enorm si simt ca ma sufoca cand imi face asa ceva.
Chiar si ca fii-mea a ragusit e vina mea ca stau eu pe forum...
Nu isi da seama ,dar cand ma ia asa peste picior si rade de mine mai mai ca imi vine sa plang.
Poate e o copilarie de-a mea ca nu ar trebui sa il bag in seama ,dar cel mai mult ma deranjeaza ca el zice la toti ca stau pe forum..si rudele astea...gen mama ..tata ..verisori..verisoare isi imagineaza ca cine stie ce lucru oribil e forumul de se plange sotul de mine..

Dar el nu stie cum imi e mie si ca ma afecteaza ca le zice la toti in ras ca stau pe forum si dau mesaje...nu intelege ca am si eu cu cine comunica si vorbi pe orice tema si mai ales sa vorbim despre copii,despre sarcina...eu tot ii zic ca ce mai vrea de la mine...ca prietene nu am ..in oras nu ies nicaieri... in excursii nu merg...la filme nu ma uit..nu am alte activitati..nu ma duc la coafor ,masaje ...cafele..sau mai stiu eu ce..cat e el plecat eu ma chinui singura cu toate...si ma dedic numai ei si lui.... si ca ma relaxeaza ca stau pe forum si vorbesc cu voi.

Oi exagera eu de la oboseala dar deja nu mai pot sa ma asez pe scaun in fata computerului in liniste ca el ma face sa ma simt vinovata,anormala ,rade de mine,ma tachineaza ,ma bate la cap .

In rest e un barbat super si perfect ,dar nu inteleg de ce nu ma intelege si el pe mine si mereu imi face numai reprosuri de am inceput sa ma cert cu el pe chestia asta...

Acum partea cu sotul am facut-o edit ca m-a enervat ca ma face sa par in fata la toti o handicapata ,una care nu stie sa aiba grija de copil si imatura ,careia ii place sa stea sa piarda timpul aiurea.

Si acum zic si eu ...cand e el plecat oare venea "muma padurii " sa imi spele biberoanele ,sa le fiarba,sa spele vasele,sa gateasca,sa faca curat ,sa faca ordine,sa stea cu asta mica,sa o schimbe,sa ii faca mancare ,sa ii dea mancare,sa o spele ,sa ii calce rufele ,sa ii spele rufele ,sa i le intinda pe sarma ,sa faca piata cu ea ,sa conduca ...si cand nu aveam masina primele 3 luni am luat-o pe Ioana cu mine cu carutul ...si caram si carutul ei si carutul de cumparaturi si ma chinuiam cu taxiul...strangem carutul cu o mana ...cu o mana o tineam pe ea ...puneam sacosile in portbagaj...ii dadeam biberon lu Ioana ca plangea ...trebuia sa am o mie de maini sa ma ocup de toate...o duceam pe ea repede in casa ...ea plangea ..eu alergam ca sa car sacosile in casa mai repede.
Si cand faceam baie ..o luam cu mine si ii puneam cosul ei pe masina de spalat ca sa nu planga si sa fie cu mine.
Stateam numai cu ea in brate ,ca in fund nu statea si nu puteai sa o lasi asa nesupravegheata ,iar cand a inceput sa mearga de-a busilea facea mereu dezordine ca tragea de toate ,rupea reviste ,hartii si normal ca era mai mereu dezordine ,ca eu pe o parte strangeam si ea pe alta parte facea la loc...si eram mereu in priza ...ca la un servici non stop...cine are deja copii stie ce vorbesc ...iar cine urmeaza sa aibe acum primul copil va vedea cum un copil iti acapareaza tot timpul si mereu totul e pe fuga ...mereu ai ceva de facut ....mai ales in primul an de viata al copilului...
Si nu aveam pe nimeni sa vb ..iar noaptea pe mess vorbeam cu el numai dupa 1 noaptea cand venea de le munca... cand vb cu sotul deja el era obosit de la servici...eu de la ziua pe care am avut-o si comunicam in diagonala.
Eu ma duceam singura cu ea la doctor daca se imbolnavea,cu ea ma duceam sa platesc facturi etc ,eu o scoteam la plimbare ,eu stateam si pierdeam noptile alaturi de ea ...si la un moment dat oboseseti sa fii singura parca ma simteam vaduva sau "single mom"...si ca om ai nevoie sa si te relaxezi ...adica sa mai faci si altceva...sa scri ,sa citesti ,sa stai pe net ...in fine fiecare cu placerea lui ...ca doar suntem oameni nu roboti progrmati sa facem anumite lucruri.
Nu zic deloc ca lui nu ii era greu acolo ,ca nu muncea si nu se chinuia pentru noi sau ca nu suferea ca nu are familia alaturi,dar cred ca era mai relaxat ca mine intr-un fel.

Acum ca m-am suparat si mai am un pic si plang imi zice ca ma iubeste si ca am "binecuvantarea "lui sa stau pe forum.
Am innebunit eu ?sau nu inteleg ...de ce ajungem sa ne certam de la asa ceva...am luat-o razna?

Adevarul e ca sunt foarte incordata psihic si nu imi dau seama de asta decat acum ca el m-a suparat si imi vine sa plang.
El poate crede ca mi-e usor asa ,dar nu e ...as vrea si eu sa plec sa ma plimb prin Bulgaria dar el nu e de acord cu asa ceva...ca nu cunoaste drumurile...ca acum avem copil mic ...ca trebuie sa mai asteptam cativa ani pana sa plecam de acasa cu copil mic.

AZi am rugat-o si pe mama sa il lase pe tata cu noi macar o zi sa ne duca in Bulgaria ( ca el cunoaste foarte bine drumurile ca se duce des cu mama in plimbare si plus ca e odihnit ca doarme noptile)si m-a refuzat...cu toate ca am insistat destul de mult ....

Cand ma enerveaza asa sotul parca imi vine sa plec sa iau un tren si sa ma duc departe de nebuna sa nu mai stiu de nimic 2-3 zile.
Repet poate exagerez si eu ,dar nu inteleg ce rau fac ca am si eu o placere sa stau pe forum ...daca asta ma relaxeaza si ma face sa ma simt mai bine.
M-am saturat sa ma faca bolnava de calculator.

va pup pe toate .

Ioana 6 ian 2007 23+Darius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monik16 spune:

quote:
Originally posted by simonacip

Monik_16...si la ce dr mergi pana la urma? Eu am o prietena care a nascut cu ea acum 4 ani, mi-a recomandat-o chiar cind eram insarcinata cu David, dar pentru ca o aveam deja pe a mea si eram multumita, nu am schimbat-o. Acum insa mi-e urit de Cantacuzino si de drumul pana acolo (in conditiile in care m-ar apuca nasterea intr-un moment nepotrivit, am mai spus eu pe aici)
Municipalul mi-e insa mult mai aproape si cred ca as putea vb sa-mi induca nasterea...Dr mea de la Cantacuzino nu e de acord cu ideea asta...Asa ca nu prea-mi ramine de ales

David (10 nov 2004) si
Simona 26+
Daviduchele meu

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Pana la urma am ramas la Ana Maria Floare de la CMU. Eu vreau sa nasc prin CMU si asta va fi fie la Elias, fie prn Baneasa pe undeva daca isi finalizeaza ei maternitatea ... iar eu stau in Militari aproape de Pacii ... Dar ma gandesc ca nu am eu "bafta" sa nasc asa repede . Initial si eu m-am gandit la Grigoriu ca era Municipalul aproape, dar am apucat sa merg odata la Floare si mi-a placut de ea.

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

Buna fetelor.Scuzati deranjul insa am intrat pentru ca o caut pe Remaliss,daca stiti la ce odisee este sau daca aveti vesti despre ea va rog sa imi trimiteti Pm sau sa imi scrieti la "durere".Nu mi.a mai dat dintr-.o data nici un semn si sunt ingrijorata.Daca stiti ceva va rog sa imi scrieti!Va multumesc

Sufletel scump te asteptam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Hello fetele........

si eu am fost bantuita de vise ciudate azi-noapte.......dar am dormit cat de cat. De fapt m-a socat o emisiune aseara pe Euforia despre maternitatile din Romania. A fost invitat si dr Albu...stiu ca Simona povestea de el. Sunt inca multe tragedii in Romania pt secolul in care traim. N-are rost sa va povestesc emisiunea ca v-as incarca cu idei negative si n-are rost.

Alina 24+ Vlad

http://bd.lilypie.com/hduvp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Andreea, da am primit. Multam din suflet. Acum am intrat, ca aseara am atipit cum am ajuns acasa. Parca sunt o musca beata. Pup
Ti-am raspuns si pe mail.

Lori 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Alysh, buna!
M-am uitat si eu (din pacate) un pic la emisiune si mi-a dat cea mai oribila stare posibila. Dumnezeule, nici n-am mai dormit bine, m-am trezit aiurea, ma tot gandeam daca eu i-am vazut degetelele, ma tot gandeam ce as face daca pe 31 .... uufffff chiar ma intrebam daca s-a mai uitat vreuna dintre voi.
Cred sincer acum ca nu ar trebui sa ne uitam la asa ceva. Eu una o sa le evit la maximum.

Lori 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

DA, Lorich, asa mi-am propus si eu sa nu ma mai uit la asa ceva....mai ales ca javrele alea de cameramani aratau poza cu fetitza din 5 in 5 minute, asta m-a scos din sarite!
Si cu toate astea m-am uitat la emisiune minutzel de minutzel, nici macar n-am putut sa mananc. Cel putin faza cu taticul respectiv care povestea ca sotia lui a facut zeci de ecografii numai la spital particular pt ca nu avea incredere in cele de stat si a facut eforturi financiare ca sa fie totul ok......si la toate ecografiile alea nu s-au vazut malformatiile mi s-a parut strigator la cer!!! Doamne, cum e posibil? Eu stiu ca oricate ecografii faci nu ti se poate garanta 100% ca e ok copilasul...dar alea erau malformatii care se vedeau clar la eco, asta a spus si dr Albu.

Alina 24+ Vlad

http://bd.lilypie.com/hduvp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

Neatza fetelor,
Cum sunteti????????Eu sincer sunt cam suparata ca am unele probleme in familie si sincer deja asa m-am saturat(nu proobleme cu sotul),ci cu neamurile din partea mea!
Nu vreau sa va impui capul cu problemele mele si de asta am si intrat un pic pe forum sa mai uit putin ca aici cu voi e si relaxant!Apropo de ce vorbeau fetele,eu nu am vazut emisiunea si sincer ma bucur ca nu vreau sa ma uit la lucruri urate si impresionante ,nici sa citesc ceva pt ca apoi toata ziua ma gandesc la ceva rau si acuma nu vreau sa ii fac rau la bebica!
Va pup

Andreea 20+ in asteptare de un ingeras: Eric Ianis

Mergi la inceput