*Gravidute&Mamici de IASI *(18)
Raspunsuri - Pagina 17
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by crissintibun
Maine e ziua de nastere a sotului meu,implineste 26 de ani.Vreau sa ii multumesc si pe aceasta cale lui Miha
care este un om extraordinar si m-a ajutat sa ii fac o surpriza dulce sotului meu.
Sper sa-i placa!
Cristina,macar un pic poti sa o scoti pe Ale afara,aerul curat o ajuta sa respire mai bine.Sanatate multa la pui mic!

Voi ce scutece folositi? Noi am trecut la nr 3 de la Pampers,ca nr 2 era tanga.
Si acesti nr 3 cu bath lotion-ea lor,am impresia ca put a chestie de-aia de pus la buda. Bleah!Amira, Robert si mami Miha
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...
addiana spune:
quote:
Originally posted by mariussimiuc
Si acesti nr 3 cu bath lotion-ea lor,am impresia ca put a chestie de-aia de pus la buda. Bleah!
idem...si am cautat peste tot fara lotiune si nik. erau unii cu un fel de "elastic" in parti si nu mai gasesc!
cristina am vazut si eu pozele, foarte eleganti cu totii, sotul si cumnatul (banuiesc!!!) parca sunt frati gemeni!
nu ne spuneti si noi ce surpriza faceti sarbatoritului???

plimbare placuta in botanica! ce as merge si eu!!!
kriss multumim de 3 in 1! sanatate multa alessiei, sa-i treaca mucisorii cat mai repede!
michelle cred ca domi era cel care ii huiduia cel mai tare pe base si ceilalti politicieni, nu-i asa!
o sa trag si eu cu ochiul pe redoute, poate ne da tati niste banuti la multe lunite vlad dominic!
o zi frumoasa tuturor si un sfarsit de saptaman la fel!
diana, denisa (06.07.2003)
si raisa (05.03.2006) 
tuscut spune:
Buna fetele!
Abia am reusit sa-mi linistesc gaza si sa o adorm...de dimineata e mofturoasa de nu-i intra nimeni in voie
Isi roade manutele mai ceva ca un soricel...nici lapte de la mami nu-i trebuie.
Miha, si eu am incercat sa schimb Pampers cu Happy din acelasi motiv insa Iustina s-a iritat la fundulet asa ca am revenit la "fresh".
Kriss, Iustina mea nu a fost racita pana acum insa nasucul un pic infundat si cativa mucisori rebeli tot a mai avut dar nu am renuntat sa o scot afara macar cateva minute. Acusi vine tati si ne pregatim de plimbarica.
Daca nu reusesc sa mai intru astazi va doresc la toate o zi minunata!
Mami de Maria Iustina - 12.10.2007
mihamora spune:
Criss - am vazut pozele, foarte frumoase, si mamica era la fel de eleganta ca nasica![]()
Eu cred ca Miha o fi pregatit vre-un tort magnific de al ei![]()
Noi folosim hughies acum, mi se par f buni.
Diana - da,da el era..
pulover
Michelle mamica de Mario Dominic 15.05.2007
POZE 
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!
kriss79 spune:
Criss, multa sanatate sotului tau!
Nu am scos-o..dr mi-a zis sa nu o mai scot pana nu ii trece..nu vreau sa ma risc..ca nu vreau sa bolim o luna dupa..
Noi am schimbat Pampers cu happy nr.1(5-9 kg)..sunt cam marisori..dar macar nu mai iese kk pana sus pe spate ca la Pampers..
Miha, ce grasunica e! ne-ati luat, noi am ramas pe la 5,250gr...
sa fie sanatoasa!
ma duc la ea..ca iar a dormit 20 min..ma omoara cu somnul asta ziua..o pun de 10 ori cred..si tot cate 20-30 min..spre seara mai doarme 2h...
Avem 3 luni!!
Cristina
fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by mihamora
Eu cred ca Miha o fi pregatit vre-un tort magnific de al ei
Eiii nici chiar asa...Doar o prajiturica mica mica.
Si pentru noi una mai mare.
Amira, Robert si mami Miha
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by addiana
michelle cred ca domi era cel care ii huiduia cel mai tare pe base si ceilalti politicieni, nu-i asa!![]()

mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by tuscut
Miha, si eu am incercat sa schimb Pampers cu Happy din acelasi motiv insa Iustina s-a iritat la fundulet asa ca am revenit la "fresh".
Eu la Robert am folosit Libero,erau super,aveau si elastic la spate si nu se murdarea pe spate pana la subtiori
Cred ca am vazut in Carrefour dar nu sunt sigura.Astept sa termin baxul asta de-acu si am sa vad.Si am luat unul de ala mare ca sa-mi ajunga. 
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by kriss79
Criss, multa sanatate sotului tau!
Nu am scos-o..dr mi-a zis sa nu o mai scot pana nu ii trece..nu vreau sa ma risc..ca nu vreau sa bolim o luna dupa..
Punem pariu ca la al doilea ai sa fii mai relaxata?
Darria spune:
quote:
Originally posted by mariussimiuc
Numai ca acum nu-mi amintesc daca am mai vazut Libero pe undeva. Cred ca am vazut in Carrefour dar nu sunt sigura.
Da, au si in Carrefour.
Noi luam din selgros: chilotei(ft. buni noaptea) si scutece.