*Gravidute&Mamici de IASI *(18)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

ella..treb. sa ti-i masezi cu miscari de rotatie si tractiune, incercand sa le aduci in afara...adica mai pe romaneste te tragi de sfarcuri zilnic..Daca vei face asta zilnic ai sa vezi ca nu vei mai avea probl la nastere cu alaptatul..Dupa aceea, cand va incepe sa suga, se vor forma..
felicitari pt. grasunica!

Avem 3 luni!!
Cristina fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Salutare!
Am fost mai ocupata si nu am intrat, decat in fuga!Ieri a fost botezul nepotelului, Andrei! David a stat cuminte in timpul slujbei, dar incepand cu predica s-a declansat criza de gingii!
David azi a facut un pic de febra 37.7. Se pare ca e de la dinti, care se chinuie sa iasa! I-a cedat febra cu Paracetamol.
Celia si Irina bine ati venit! La cat mai multe postari!
Addiana ma bucur ca sunteti mai bine toate trei!
Kriss sper ca fetita sa fie din ce in ce mai bine! Nu de alta, dar are o mamica tare grijulie!
Miha esti o fericita! Ami doarme 8 ore?! Fara masa, in astea 8 ore? AL meu ma trezeste la 3-4 ore pentru supt!
Ella abia astept sa ne impartasesti bucuria venirii pe lume a Biancai! Nastere usoara!(Nu se stie cat e de grabita!)

Alina-Mirela cu DAVID 27.06.2007

www.pampers.ro/ro_RO/baita/gallery_view.php?id=9198" target="_blank">Votati-l pe David!

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuscut spune:

quote:
Originally posted by kriss79

Irina, trebuie sa iti faci cont pe un site care se ocupa de asa ceva, de ex. flickr.com sau webshots.com. Dupa ce te inregistrezi acolo downladezi pozele dorite revii pe DC si la sectiunea profil personal, intri si undeva in dreapta jos la semnatura trebuie sa scrii linkul pe care au salvate pozele tale..
daca mai ai intrebari cu pozele pune-le si iti vom raspunde ...

Avem 3 luni!!

Multumesc, incerc sa vad ce-mi iese

Mami de Maria Iustina - 12.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by alynta27
Miha esti o fericita! Ami doarme 8 ore?! Fara masa, in astea 8 ore? AL meu ma trezeste la 3-4 ore pentru supt!

Ehehe...as vrea eu... Ami a Cristinei doarme cate 8 ore,a mea doar 3-4 ca si David.

Amira, Robert si mami Miha

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Saltutare!

Nu stiu ce am tot facut zilele astea de nu am mai intrat, defapt am stat mult pe "la redoute', am facut si eu cateva comenzi si am de gand sa mai facIn rest am mai iesit prin oras si cam atat
I-am facut analizele lui Dominic sa vedem daca are nevoie de fier sa nu ii dau asa fara sa stiu cum sta, dar nu are nevoie, totul e in limite normale.Nu a plans deloc la intepatura(in deget), doar ca spre final se plictisise putin.

Monica - multumesc pentru raspuns.Noi mai mancam si cereale cu fructe si telina, carne de vita si pui si o data pe saptamana ficatel, nou introdus.

Fetelor, da, chiar a fost Dominic si cu taica-su la hora unirii , a venit cu fata si cu o mana inghetate.Ei nu au putut lipsi de la intalnire

Bun venit Celia si Irina!

Ma bucur ca sunteti bine Diana

Insanatosire grabnica Alesiei! Sa nu fie nevoie de medicamente

Ella - felicitari pentru "dolofanica", chiar a inceput numaratoarea inversa, acusi incepem
Am vazut intrebarea ta, dar nu stiam sa iti raspund.

Cris - foarte de treaba Amalia al meu si acum se trezeste noaptea

Oana - am citit si despre tanarul indragostit

Michelle mamica de Mario Dominic 15.05.2007

POZE

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!

Mergi la inceput

neata
va invit la un 3 in 1 de data asta
Michelle, bine ai revenit! esti multumita de lucrusoarele comandate pe redoute? su sor`mea si-a luat un pulover si o geanta si era tare multumita..as da si eu comanda, dar nu stiu in ce masura se potrivesc marimile..acum de ex. 68 cm ii sunt Alessiei tocmai bune(pt. ca pampersul ii este cam mare si cele de 62 cm nu reusesc sa le mai inchid jos..)
Diana, esti mai bine sper!
Noi totusi am luat 2 ml de Panadol.. sa vedem cum evolueaza..si azi vad ca e fain afara si caldut..si noi stam in casa bolnavioare..
Si a mea doarme noaptea, nu se mai scoala de ceva timp..decat la 5-6 dimineata..chiar si acum cand mai tuseste noaptea..
LA MULTE LUNITE VLAD DOMINIC!!
teo, mai treci pe la noi!
va doresc weekend minunat!

Avem 3 luni!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissintibun spune:

Vlad Dominic,La multi ani!Sa fii cuminte si sa ii bucuri pe mami si pe tati!
Am reusit sa pun pozele.Va invit sa le vizionati.O veti remarca si pe nasica noastra ,Mexxa care a fost f eleganta.
Diana,si noi iesim azi in sfarsit la plimbare.In ultimele 2 zile ne-am multumit numai cu statul pe balcon cate o ora jumate si asta pt k mami nu poate urni pe scari carutul de 20 si ceva de kile.Azi are tati timp si mergem in Gradina Botanica.
Alina,eu sunt norocoasa posesoare a unei printese dormicioase.Sper sa nu se schimbe lucrurile cand o sa inceapa sa iasa dintisorii si sa nu i se dea atunci programul peste cap.In intervalul 23-7 nu papa niciodata,dak adoarme mai tarziu de 23 se trezeste pe la 8.Dar nu va spun cu ce avant papam cand ne trezim.

Cristina CEA MAI FERICITA Amalia Maria(15.10.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

La multi ani Vlad Dominic!

Multumim pentru cafea Kriss In prima comanda, care a si venit am luat f putine lucruri, tocmai ca sa vad daca se potrivesc marimile si cum sunt... Dominic avea 73 cm si am comandat 74, ii vin bine,f putin mari.Uite puloverul acesta cum ii vine , mie imi place f tare.

Michelle mamica de Mario Dominic 15.05.2007

POZE

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissintibun spune:

Ella,felicitari pt greutatea bebelinei.Iti tin pumnii sa treci peste operatie la fel de usor cum am trecut eu ,care in 48 de ore eram acasa si va anuntam pe forum cat de bine ma simt.
Legat de data de 02 02 socrul meu si unchiul tatei sunt nascuti atunci si noi zicem k sunt nascuti pe DOI A DOUA...asa k e o data super..sa fie cu noroc pt Bianca!
Maine e ziua de nastere a sotului meu,implineste 26 de ani.Vreau sa ii multumesc si pe aceasta cale lui Mihacare este un om extraordinar si m-a ajutat sa ii fac o surpriza dulce sotului meu.
Weekend placut!

Cristina CEA MAI FERICITA Amalia Maria(15.10.2007)
Poze

Mergi la inceput

Cris,vazut pozele..nu numai nasica e eleganta..dar si mamicaSi Ami arata f bine in poze, sic in rochita rosie.
Plimbare placuta in Grad Bot!Noi din pacate nu putem iesi ca e inca bolnavioara..

Michelle, mersi de informatii..numai ca linkul nu merge (cel cu poloverul)..

Avem 3 luni!!

Mergi la inceput