*Gravidute&Mamici de IASI *(18)
Raspunsuri - Pagina 15
kriss79 spune:
Cris, bine ai revenit!
ce bine ca ai scris de incercarea de a pune cercelusi..si eu ma gandeam sa merg prin febr la ei..
asteptam pozele!
celia, nu i-am pus inca cercelusi..pediatra din maternit, Siminiceanu, ne-a recomandat sa ii punem dupa 4 luni..
Avem 3 luni!!
Cristina
fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)
tuscut spune:
Multumim de primire fetelor!
Kriss, am nascut natural cu dna dr. Holicov. S-a comportat super ok.
Crissintibun, nici fetita mea nu prea agreaza statul pe burtica, iar de jucarii se plictiseste foarte repede. Are insa un carusel si un fluturas cantator care ii plac la nebunie si cand le vede intinde manutele sa le apuce si "vorbeste" cu ele minute in sir.
Cat despre cercelusi noua pediatra ne-a recomandat sa-i punem abia dupa 1 an.
Mami de Maria Iustina - 12.10.2007
ella10 spune:
Salutare!
Kriss nu am fost ieri la HORA UNIRII cu Base, l-am sunar si i-am spus ca nu pot veni![]()
Azi am fost la medic sa mai vedem ce face bebelina, a ramas pe data de 2 feb sa mergem sa nastem, au inceput emotiile...si numaratoarea inversa, asta in caz ca nu se declanseaza nasterea mai devreme.
Tuscut bine ai venit alaturi de noi!
Addiana sanatate multa!
poze
BIANCA ANTONIA 
38+
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by crissintibun
Legat de cercei am fost noi sambata trecuta la Coriolan pregatiti sufleteste sa ii punem cercei Amalutei si cand colo pana la 6 luni au spus k nu se baga.Am aflat in schimb k costa 20 ron si k ii introduc cercei sterili pe care ii tine 2 saptamani si abia apoi ii putem pune ce cercei vrem noi.
Nanuta Aime
a gasit pe Stefan cel Mare un magazin de bijuterii,nu stiu cum ii zice,care fac gauri la fetite,la orice varsta,tot cu cercei sterili si costa 25 RON.Noi o sa mergem la 3 luni de acu,o sa-i facem un cadou.Offff...ce mai aniversare.
Amira, Robert si mami Miha
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...
mariussimiuc spune:
quote:
Legat de statul in fund..Ami sta in orice pozitie cu cea mai mare placere mai putin pe burtica.Urla de numa cand o asez asa.In fundulet sta momentan numai in brate.
Si Amira mea la fel.

Amira, Robert si mami Miha
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...
vela spune:
Miha din cate stiu eu si la mall este un magazin cu bijuterii si fac gauri.
Ella10, multa bafta pentru sambata viitoare si eu tot atunci merg la dr Socolov, dar nu sunt programata sa nasc. Oricum luni fac si eu 38 de saptamani.
Weekend placut fetelor.
vela
37+ cu Alexia si mama lui Vlad(23.03.1997)
kriss79 spune:
Dupa ce implineste 4 luni cred ca voi cauta si eu unde sa ii faca gauri pt. cercelusi..cel mai bine e acum ca dupa aceea creste si simte altfel durerea..Eu am vazut cand i-a facut gauri la aproape 1 an finutzei noastre si atat a plans, i-a curs si sange si o tineau 3 oameni..pai mi-a fost atat de mila de fetita..abia a calmat-o dupa..
ella,ce putin mai ai..iti zic din nou..odineste-te acum cat poti!ai as vezi ca imi vei da dreptate! Bianca e marisoara?
Irina, trebuie sa iti faci cont pe un site care se ocupa de asa ceva, de ex. flickr.com sau webshots.com. Dupa ce te inregistrezi acolo downladezi pozele dorite revii pe DC si la sectiunea profil personal, intri si undeva in dreapta jos la semnatura trebuie sa scrii linkul pe care au salvate pozele tale..
daca mai ai intrebari cu pozele pune-le si iti vom raspunde ...
Avem 3 luni!!
Cristina
fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)
ella10 spune:
Kriss Bianca are 3,400 kg;asteptam eu si tati sa ne cunoastem cu ea, avem mari emotii, ma rog la Dzeu sa fie totul bine si bebelina sa fie sanatoasa, e tot ce-mi doresc.Singura problema pe care o am,( am mai scris o data dar nu mi-a raspuns nimeni)e ca nu mi s-au format gurguii la sini,e posibil sa nu pot alapta din cauza asta?
![]()
poze
BIANCA ANTONIA 
38+
addiana spune:
quote:
Are 8 ore de somn de care suntem f mandri si datorita carora viata e mult mai frumoasa in familie...intelegeti voi
intelegem...intelegem...
cristina! ai dreptate - e bun humexul, azi am si iesit la o plimabre cu fetele ca nu mai rezistam niciuna in casa!

asteptam cu drag pozele de la cumatrie!
ella nu s-a suparat base cand i-ai spus ca nu poti veni???

mai ai putin... noi pe 1 februarie facem 5 ani de la casatorie, iar pe 2 febr e ziua finului (cununat)...
si iti vom tine pumnii!cat despre gurgui...sa stii ca nici eu nu-i aveam "formati" si m-am descurcat chiar foarte bine de la inceput! o sa-i formeze bianca stai linistita! (daca nu reuseste sa apuce sanul, poti sa te "tragi" tu putin de sfarc pana se "intareste" si o sa vezi ca o sa fie ok)

multumim pentru urarile de sanatate!
diana, denisa (06.07.2003)
si raisa (05.03.2006)