*Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (127)*
Raspunsuri - Pagina 22
Nour spune:
MITZU bine ai venit acasa cu bebe CONRAD! Sa fiti sanatosi amandoi si bebe papacios si fara colici.
ALINA multumesc mult. Am dat de cap si cu pm-ul. 
38s+
Ellenuta spune:
MITSU, WELCOME BACK!! SA FIE SANATOS BEBE CONRAD SI CURAJOS!
alinuscha .. asa e .. trece timpul asta .. nu stii cand zboara. acum bebe e langa mine si mor dupa ea. e asa scumpa!! o sa vezi si tu in maxim 4 saptamani cum e!! 
Elena
de
Eva Maria
BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE
www.flickr.com/photos/14096542@N05" target="_blank">POZE DE TOT FELUL
bdiana spune:
FETELE, nu am reusit azi sa scriu..dar am reusit sa citesc...este greu cu statul in pat...si cu gandul la OARE CE MAI ZIC ZUZELE PE FORUM?
Sunt cuminte, nu am mai facut efort si chiar m-am speriat ca ma durea burtica si parea ca no-spa nu are nici un efect....acum ma simt bine si am intrat macar sa va salut!
Lamuriti-ma si pe mine cu o chestie: maica-mea e disperata, imi tot zice sa nu cumpar hainute pt bebe de pe acum...dar eu as fi vrut sa merg maine sa cumpar cate ceva pt a termina bagajul de spital...doar nu o sa_l las pe bebe in cuculetzul gol!
Acum ea zice ca va cumpara ea paturica si hainute pt spital,le spala ,le calca.....si mi le da pt bagaj....ce ziceti?
Si inca ceva....si la cezariana trebuie multe tampoane ????????Vreau sa zic, scurgerea are legatura cu modul de nastere sau nu conteaza,tot e?
Diana, 35+
alina023 spune:
Emilia, am vorbit cu asistentele de la neonatologie (eu am fost la etajul 3). Am vorbit aproape pe toate turele si am primit acelasi raspuns.
Este f cald in maternitate. Eu aeriseam rezerva destul de des pentru ca ajungea sa fie irespirabil aerul. Exista la un moment dat o pauza de cca 30 min-1 ora in care caloriferul era rece (pe la ora 17:00). Nu stiu motivul.
Daca mai vrei info...intreaba-ma, iti raspund cu cea mai mare placere.
Alina, mami de Ana Antonia
(06 Dec 2007) si Luca nazdravanul
(14 Feb 2003)
poze Luca nazdravan 
poze Ana mica 
Povestea nasterii Anei 
miri_mik spune:
ai sa ai lapte in amandoi, doar ca unul va curge mai tare. orice bebe manifesta o preferinta pt un san. s-ar putea sa se atasee de dreptul, sau nu. ideea e sa ii stimulezi pe ambii.
adaug aici pt ELLENUTSAhidratati-va si nu exagerati. inutil sa bei 4 l de ceai de stimulare a lactatiei. ideea e s anu te deschidratezi (1 litru e arhisuficientdaca mai bei si apa intre timp). e demonstrat ca nici bere si nici laptele sau alt lichid nus timuleaza lactatia. dar ceaiul poate sa ajute glandele mamare sa produca. deci...
quote:
Originally posted by gabrittza
gata am schimbat semnatura.
de mult va intrebam ce e cu lichidul care se scurgea din sanii si ati zis voi ca e colostru.am stat calma si stau in continuare dar....oare e normal sa curga numai de la un san?
ca la sanul drept curge mereu,dar la stamgul......aproape deloc.
deci inseamnaca voi avea lapte?doar la un san?suna aiurea stiu dar nu pot sa nu ma intreb?
daca sunt canalele infundate la sanul stang ar trebui sa fac ceva?
eventual il pun pe tati sa desfunde #354;tevile#354; pe acolo sa nu se chinuie odorul lui,nu?
gabrittza37sapt+
Daria Maria
AMR 3 SAPTAMANI?
miri_milka_mik mamik de bruno alexis si bebe sacha dimitris
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png
alina023 spune:
Diana, eu as zice sa cumperi hainute lui bebe. Si eu am primit sfaturi de genul asta. Mi se tot spunea ca o sa primesc o gramada de haine si nu o sa aiba bebe timp sa le poarte. Da, am primit, dar cand au inceput sa vina prieteni, rude in vizita. Si majoritatea au adus hainute mari care vor fi bune peste 1-2 chiar 3 luni. Daca ma bazam pe hainutele primite...o tineam pe Ana numai in pampersi.
(14 Feb 2003)
poze Luca nazdravan 
poze Ana mica 
Povestea nasterii Anei 
stancutza spune:
Hello,
am tot citit din ultimele doua capitole...
Adryana4You: ceaiul de frunze de zmeur eu il prepar ca pe o infuzie obisnuita: o lingurita de planta la o cana de apa. Eu fac ceaiurile la cafetiera, ca noi nu bem cafea :-) Mie mi se pare bun gustul, chiar si neindulcit.
Anca.b, trebuie sa repar o nedreptate ... nu eu am trecut datele bebitei tale pe prima pagina, ci o alta zuza...nu ii stim numele insa :-)
numele meu aparea la sfarsitul mesajului pt ca trimisesem eu un PM pe contul zuzelor si ma anunta ca facuse modificarile respective...nu era o semnatura deci
pt zuzele sefe...despre baietelul lui Eris a postat sora ei urmatoarele: "e baietel il cheama Iannis Cristian si are 2.600 kg. A fost nascut la 39 saptamani si 3 zile.Suntem sanatosi.sora mea a facut cezariana pentru k puiutul a fost micutz si nu a vrut sa-l chinuiasca. Poate e suficient sa il punem in listuta de bebei?
si poate primim si un capitol nou...ca iar ne lungim ![]()
Stancutza
AMR 13 zile
Poze burtica si altele: http://community.webshots.com/user/stancutza78
alina023 spune:
Face cineva capitol nou, pliiizzzzz???? 

(14 Feb 2003)
poze Luca nazdravan 
poze Ana mica 
Povestea nasterii Anei 
miri_mik spune:
mai ellenutsa ce frumoasa e gogoshica de eva maria:) chiar e mare! sa creasca si mai mare, frumoasa sanatoasa si mancacioasa, cel putin pana ajunge domnisoara:))
quote:
Originally posted by Ellenuta
MITSU, WELCOME BACK!! SA FIE SANATOS BEBE CONRAD SI CURAJOS!
alinuscha .. asa e .. trece timpul asta .. nu stii cand zboara. acum bebe e langa mine si mor dupa ea. e asa scumpa!! o sa vezi si tu in maxim 4 saptamani cum e!!
Elenade
Eva Maria
BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE
www.flickr.com/photos/14096542@N05" target="_blank">POZE DE TOT FELUL
miri_milka_mik mamik de bruno alexis si bebe sacha dimitris
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png
stancutza spune:
quote:
Originally posted by bdiana
Lamuriti-ma si pe mine cu o chestie: maica-mea e disperata, imi tot zice sa nu cumpar hainute pt bebe de pe acum...dar eu as fi vrut sa merg maine sa cumpar cate ceva pt a termina bagajul de spital...doar nu o sa_l las pe bebe in cuculetzul gol!Acum ea zice ca va cumpara ea paturica si hainute pt spital,le spala ,le calca.....si mi le da pt bagaj....ce ziceti?
Diana, 35+
Diana,
eu zic ca decizia iti apartine. Din ratiuni practice de ex., e bine sa ai haine pregatite si pt cand te intorci acasa. Asa cum spune si Alina, nu o sa primesti hainute de la cunoscuti decat la primele vizite. In functie de cum te vei simti de pregatita sa primesti vizite, acestea pot sa inceapa si la o luna de la nasterea bebelui! Deci e riscant sa te bazezi doar pe ce primesti. Eu de ex, de fiecare data cand am mers in vizita la un nou-nascut, am dus cadou hainute mult mai mari pentru sase luni sau si mai mult.
Poate conteaza si puterea exemplului: cam toate zuzele au cumparat strictul necesar pt bebitii lor. Eu zic sa depasesti superstitiile si sa preiei controlul
Stancutza
Poze burtica si altele: http://community.webshots.com/user/stancutza78

oare e normal sa curga numai de la un san?
37sapt+