*Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (127)*

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

hello

felicitari mamicilor!! sa aveti bebei sanatosi, cuminti si frumosi!!!

LAURA I, poze cu printesa nu pui??? (imi cer scuze daca au fost si nu le-am vazut!!) inca o data mii de felicitari!! sa ramana la fel de cuminte si sa va aduca numai bucurii si impliniri!!!!

-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!

mami si bubulina IASMINA ALYSSA 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nour spune:

ALINATUDOR multumesc mult... am primit emailul. Acum ma dumiresc si ce e cu pm=ul asta. Parol ca ma pricep la calculatoare.. dar mi-am prins urechile rau de tot cu forumul desprecopii. Le dau eu de capat acum..

Azi venea MITZU acasa? Ce or face?

38s+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Emilia, nu i-au facut gaurile in maternitate. Nu au vrut. Au spus ca politica spitalului nu permite asta si ca trebuie sa revin cu ea dupa ce implineste 10 zile de viata. Poate nu am vorbit eu cu cine trebuia...poate tu ai mai mult noroc.
Eu nu am mai mers la ei pt ca am gasit un magazin de bijuterii la mine in zona, unde se dau gauri cu pistol si cercei sterili. Am considerat ca o doare si o chinuie mai putin. Asa a fost, insa nu mi se par gaurile simetrice. O sa vad daca este asa sau nu...

Louiza, Ana nu ragaie uneori dupa mesele de noapte. Dar asta se intampla daca mananca linistita, fara sa se grabeasca si sa inghita prea mult aer. Si nici nu o doare burtica dupa.

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaatudor spune:

quote:
Originally posted by Ellenuta

louiza nici la mine bebe nu ragaie dupa fiecare masa insa o asez pe o parte in cazul in care vine lapticuk inapoi!!

ZUZICI ... AVETI AICI POZE CU MINUNEA NOASTRA EVA MARIA

Elena de Eva Maria

BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE
www.flickr.com/photos/14096542@N05" target="_blank">POZE DE TOT FELUL

Foarte frumoasa printesica...mie nu imi vine sa cred..mai ieri te plimbai sa ii cumperi una alta...off..ce repede trece timplu...iar acum o ai in brate...este ireal

Alina 36 si Stefania
http://bd.lilypie.com/HzUhp2.png

AMR 4 Saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nour spune:

ALINATUDOR multumesc mult... am primit emailul. Acum ma dumiresc si ce e cu pm=ul asta. Parol ca ma pricep la calculatoare.. dar mi-am prins urechile rau de tot cu forumul desprecopii. Le dau eu de capat acum..

Azi venea MITZU acasa? Ce or face?

38s+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bdiana spune:

BUN VENIT ACASA, MITSULE!NE ERA DOR DE TINE SI...ASTEPTAM CU NERABDARE POZICILE LUI EMIR CONRAD!
M-am cam speriat cand am auzit ca ai avut unele probleme....dar cu siguranta ca atunci cand te vei simti mai bine ne vei povesti....apropo de simtit bine, LAS-O IN COLO DE CURATENIE!
Diana,35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaatudor spune:

Mitsulee...uelcom...nici nu imi imaginez cum o fi...lasa ca le faci tu pe toate..si sa vezi ce bine o sa fie...ma bucur tare ca bebe e cumintzel...ai sa vezi ca nu te vei mai panica..te vei obisnui cu toate cele ce au legatura cu puiul tau...wow..chiar esti cu baby acasa...

Nour, poate ai gasit baiul...Pm ul asta e in "contul meu" din dreapta sus cum te uiti la pagian forumului...

Alina 36 si Stefania
http://bd.lilypie.com/HzUhp2.png

AMR 4 Saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Mitzuleeee, bun venit acasa lui bebe Conrad (ce-mi place numele asta....e ff masculin)!!! Si tie refacere si acomodare cat mai usoare si rapide. Banuiesc ca stii deja ca aici vei avea parte de mult suport si dragoste din partea zuzelor. Va pupam cu mult drag si abia asteptam sa ne povestesti mai multe despre nastere si despre bebe.

poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zeririlouiza spune:

Ellenuta multumesc mult, si eu fac la fel tot intr-o parte o tin sa doarma

Louiza mamica de Yasmin - Elena
mai avem putin

www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze graviduta, nunta, luna de miere, Sighisoara

POZE

http://community.webshots.com/album/562142205KqVKPe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emiliapop spune:

quote:
Originally posted by alina023

Emilia, nu i-au facut gaurile in maternitate. Nu au vrut. Au spus ca politica spitalului nu permite asta si ca trebuie sa revin cu ea dupa ce implineste 10 zile de viata. Poate nu am vorbit eu cu cine trebuia...poate tu ai mai mult noroc.
Eu nu am mai mers la ei pt ca am gasit un magazin de bijuterii la mine in zona, unde se dau gauri cu pistol si cercei sterili. Am considerat ca o doare si o chinuie mai putin. Asa a fost, insa nu mi se par gaurile simetrice. O sa vad daca este asa sau nu...

Louiza, Ana nu ragaie uneori dupa mesele de noapte. Dar asta se intampla daca mananca linistita, fara sa se grabeasca si sa inghita prea mult aer. Si nici nu o doare burtica dupa.

poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei

Cu cine ai vb si nu a vrut sa ii dea gauri ca sa nu imi bat gura de pomana pe acolo si sa ma duc la cine trebuie?
A... si zi-mi si mie e cald in maternitate ca sa stiu daca pun lucruri mai subtiri sau mai groase dupa mine....

emilia cu Anastasia si Alexandru Paul(16.08.2006)

poze cu noi

AMR 32 de zile !!!

Mergi la inceput