*Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (127)*

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nour spune:

CREATA dar cum fac sa intru... scuze, nu prea inteleg. Va adaug la ym sau trebuie sa intru pe cont ca sa vad adresele.

38s+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaatudor spune:

Mia fetelor...cred ca am o maaare problema...dooor de rup...iaca si azi..am facut somnul de frumusete de la 12 la 16...wow...ma simt ..ca si cand m-a muscat musca tzetze...

Alina 36 si Stefania
http://bd.lilypie.com/HzUhp2.png

AMR 4 Saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Am ajuns si noi acasa de la plimbare. Am dat iar iama la cumparaturi (daca o tin in ritmul asta dam faliment in curand).
Dar cel mai important...i-am dat Anei gauri de cercei in urechi. Am mers la un magazin care dadea gauri cu pistol si pune cercei sterili. Mai aveam putin si plangeam si eu in hohote. Dar problema este ca mi se pare ca la o ureche i-a dat gaura mai sus decat la cealalta. Sper sa nu fie asa evident cand o sa aiba cercelusii ei frumosi (sunt niste floricele tare scumpe). Cei sterili sunt cate o pietricica rosie. Am emotii pana o sa vad ca e in regula cu gaurile astea...

Chiar asa, Mary, nu mai spui nimic? Ne dai emotii!

Natalia, la sutiene nu ma gandisem dar nu e rea deloc ideea. Multam de pont!

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

poze Luca nazdravan

poze Ana mica

Povestea nasterii Anei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nour spune:

La cat timp dupa nastere i-ai facut gaurelele?

38s+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaatudor spune:

Nour, ti-am trimis eu un mail.

Poti sa iti activezi si PM din contul tau de pe Desprecopii..in dreapta sus...asa poti primi info mai "confidentiale " de la zuze si de la altii de pe forum.

Alina 36 si Stefania
http://bd.lilypie.com/HzUhp2.png

AMR 4 Saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Ieri a implinit 6 saptamani. Dar multe mamici dau gauri fetitelor inca din maternitate. Unde am nascut eu nu se dadeau gauri decat dupa 10 zile de la nastere.

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

poze Luca nazdravan

poze Ana mica

Povestea nasterii Anei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrittza spune:

si eu vreau sa ii dau gauri in maternitate.stie cineva daca se poate la elias?eu le am una mai sus decat cealalta si sunt muti cercei pe care nu ii pot purta din cauza asta pt ca ma doare urechea.sper sa ti se para si sa nu fie asa...

gabrittza 36sapt+Daria Maria
AMR 4 SAPTAMANI?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

dragele mele zuze,

intru asa pe fuguta .. am avut o noapte de cosmar .. cu plansete, urlete, partaieli .. fii-mea nu a dormit mai deloc .. eu nu eram dormita de 24 de ore .. imi venea sa o duc inapoi la spital ..

azi a dormit ceva ceva .. acum face nani si am intrat sa va salut!

dupa ce ne mai acomodam, povestim si cum a decurs totul. sper ca data viitoare cand intru sa va pun si pozute cu eva, care e o scumpika!!

MIRI!!! special pentru tine!! am atarnat-o pe fii-mea de san si se pare ca a dat roade .. curge un fel de laptic - nu e nici colostru dar nici lapte, e un amestec!! chiar mi s-a udat bluzita!! Doamne ajuta sa vina latpicul!

DECI .. FETELE CU CEZA SI NU NUMAI .. CEAI PTR LACTATIE - CHIMEN, FENICUL ,ANASON - 4 LITRI PE ZI SI NUTRINAL - 3 PE ZI!! SI CEL MAI IMPORTANT .. BEBE SA STEA ATARNAT LA SAN!!

zuzele mele dragi si bebeii!!

Elena de Eva Maria

BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE
www.flickr.com/photos/14096542@N05" target="_blank">POZE DE TOT FELUL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrittza spune:

pot schimba amr de acum ca nu mai am rabdare pana la 12 noaptea?
oricum nasc mai devreme decat ar trebui....
toate zuzele!!!!

gabrittza 36sapt+Daria Maria
AMR 4 SAPTAMANI?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rlc_sandor spune:

Nour,cel mai bine e sa se faca gaurile in maternitate din mai multe motive

raluca,,34+,Sonia Andreea

Mergi la inceput