*Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (127)*

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CameliaH spune:

quote:
Originally posted by IrinaL

N-auzi, Carmen, ca ne-am dat rendez-vous toate care nastem la Filantropia, pe la mijlocul lui februarie!

quote:
Originally posted by Carmilia

Buna,fetele!Azi ni se duce si al doilea DPN si noi tot n-avem nimic de gand...
Va pup

Carmilia 40s6z ,Alex

Irina 40+Ileana
Tudor
Craciun 2007

Asa, asa ca si io tot cam atunci o sa fiu! Facem party!

35+ si fetele Maria si Ioana 6 ani
Toate bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzele2008 spune:

eris , trmite cand ai timp datele clopotelului, data nasterii , sapt de sarcina, spitalul , greutate , cm , ap[gar ,ora nasterii etc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IrinaL spune:

Pai de asta am zis mijlocul lui februarie, Camelia, ma gandeam sa te asteptam si pe tine...

quote:
Originally posted by CameliaH

quote:
Originally posted by IrinaL

N-auzi, Carmen, ca ne-am dat rendez-vous toate care nastem la Filantropia, pe la mijlocul lui februarie!

quote:

Buna,fetele!Azi ni se duce si al doilea DPN si noi tot n-avem nimic de gand...
Va pup

Carmilia 40s6z ,Alex

Irina 40+Ileana
Tudor
Craciun 2007

Asa, asa ca si io tot cam atunci o sa fiu! Facem party!

Toate bune!

Irina 40+Ileana
Tudor
Craciun 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raca spune:

Adryana in legatura cu ceaiul de frunze de zmeur tot de la Dacia Plant am si eu si il prepar tot ca pe un ceai obisnuit. La 900-1000 ml apa clocotita pun 4 lingurite de frunze dupa care las acoperit vreo 20-30 min, strecor, las sa se raceasca bine si dupa aia il beau. De obicei il fac de seara pt a doua zi. In prima zi cand am baut nu am asteptat sa se raceasca bine si mi s-a facut o greata de la el de am zis ca nu mai beau. Intr-adevar e naspa la gust mai ales ca eu nici nu-i pun niciun indulcitor. Dar pe langa cat dulce mananc numai zaharul dintr-un litru de ceai ar mai lipsi .
Nour pentru stimularea lactatiei (mai ales daca il iei din Ro) este pe la plafar un ceai de la Fares care se cheama chiar "Ceai pt stimularea lactatiei" si contine chimen, anason, fenicul si urzicuta...adica tot ce e recomandat.

37+ Razvan Gabriel

AMR 3 SAPTAMANI

Vine Barza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IrinaL spune:

carmilia, ai putea sa incerci cu o baie mai calduta, cica ar declansa contractii. Si mai bea o cana-doua de ceai de zmeur... Cat despre pastiluta, eu zic sa ai rabdare, sa aflam amanunte, ca mitsu saraca s-a cam chinuit din cate am inteles.

quote:

Irina draga,nu mi-ar strica niste bani de la Cartea recordurilor,dar...totusi,februarie?!?
Ce pastiluta a luat Mitshu(sper sa nu confund!)?Stie cineva?
Ultimul meu DPN e pe 22,cand fac fix 9 luni de la conceptie,iar barbatul meu zice ca atunci va fi,deoarece copiii se nasc la 9 luni fix(logica de inginer,cica!)

Carmilia 40s6z ,Alex

Irina 40+Ileana
Tudor
Craciun 2007

Mergi la inceput

Carmilia, io cred ca bebe Alex vrea sa iasa varsator si de aia mai sta un pic. Si poate vrea sa fie si el dl inginer ca tati si atunci chiar trebuie sa fie la fix, nu?

Acu serios, baie in cada mai calduta asa poate declansa travaliul.

Toate bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nour spune:

quote:
Originally posted by creata2008

Nour esti foaaarte frumoasa, pe bune! Ai niste ochi incredibili. Dar tu porti naframa tot timpul sau cum e? Nu iti acoperi fata, doar parul? Te-ai acomodat la acest obicei sau il faci din obligatie? Chiar sunt extrem de curioasa. Am fost in Istanbul vara trecuta si ma miram zilnic cand le vedeam pe anumite doamne acoperite din cap pana in picioare, inclusiv fata, aveau si aparatoare pentru nas si ochelari, erau fardate cu negru la ochi, astfel incat nu se vedea nicio bucata de pielicica. Iar fetitele lor erau la fel imbracate, dar cu fata descoperita, cum esti tu in poze. Dar faza cea mai tare, cele mai multe aveau ochelari de la Dior, genti de la Prada, incaltari ultimul racnet. O disonanta incredibila pentru noi, cei crescuti intr-o alta religie si lume. Daca ai chef sa ne zici cum e cu tine si pe la voi, ar fi super. Eu sunt avida sa aflu despre alte culturi si tari.

Nu ma deranjeaza cu nimic... ma poti intreba orice, sunt foarte deschisa. Eu port baticul doar atunci cand ies in oras sau in fata altor barbati decat cei din familie. Aici in Kuwait se poarta si asa cum ma vezi pe mine si asa cum ziceai tu ca ai vazut in Istanbul. In mare parte cele care se acopera total sunt beduinele care sunt foarte traditionalisti si e o chestie mai mult de traditie decat religie pt ca nicaieri in Coran nu scrie ca trebuie sa iti acoperi fata, dar asa cum ziceam... e mai mult traditie la ei.
Nu o fac din obligatie, o fac din credinta... eu sunt de religie musulmana.
Cat despre partea cu firmele si aici e la fel. Banuiesc ca se datoreaza si venitului anual al tarii care este imens si pun in calcul doar venitul de pe petrol fara altele care in mod normal influenteaza venitul cetateanului. Salariul mediu pe economie aici este destul de ridicat ceea ce face destul de usor achizitionarea unor astfel de accesorii. Nu este lauda credeti-ma... Asa cum ii ziceam si lui CAMELIA pe ym... sunt sigura ca si aici sunt hoti in conducere incepand de la emir si familia lui pana la cei de mai jos... dar oricat ai fura, mai ramane si pentru cetateni.
Ca exemplu, la incheierea anului trecut s-a constatat ca venitul de pe petrol a fost atat de ridicat incat au ramas foarte multi bani si ca atare acum se discuta dublarea salariilor cetatenilor. Tot la ora actuala se discuta si plata imprumuturilor in banca ale cetatenilor, daca nu tot macar dobanda.

Eu prima oara cand am venit aici ma asteptam sa vad aceleasi lucruri pe care le auzisem dar sper surprinderea mea am descoperit ca nu e chiar asa (bine nu pun in calcul cazuri si cazuri care se intampla). Sunt destul de americanizati ca sa zic asa... asta si datorita numarului mare de americani care locuiesc aici.

Iti multumesc mult si pt compliment iar la partea cu ochii... era dubios daca nu ieseam cu ochii albastrii ca mama si tata au ochii albastrii, ambii parinti din ambele parti au ochii albastri.. si sper macar un copil sa ia si de la mine ochii albastri dar sa nu ia nasul meu mare, si extra umflat in perioada asta

38s+

Mergi la inceput

quote:

Nour zic si eu ca si Creata. Esti frumoasa, frumoasa. Si bebelina la fel.
hi, hi, avem televizoare la fel.

Toate bune!

Si voi l-ati catzarat asa de sus? Ca noi avuram circ mare pana am hotarat unde sa stea... al meu sotz vrea sa stea relaxat in pat si sa se uite direct la tv... Daca era dupa el... cu siguranta il punea si mai sus.

38s+

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by miri_mik

nour, eu de ce nu vad decat poza cu ecografia????

miri_milka_mik mamik de bruno alexis si bebe sacha dimitris
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png

Nu stiu... te-as ajuta dar nu ma prea pricep cu pusul pozelor. Am nimerit-o si eu cu ajutorul unei prietene. Ai intrat pe cel de pe photobucket sau pe webshots?

Apropo, ca tot vroiam sa va intreb... cum pun poze dar sa apara ca la voi la semnatura sub un cuvant?!

38s+

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Nour

quote:

Nour zic si eu ca si Creata. Esti frumoasa, frumoasa. Si bebelina la fel.
hi, hi, avem televizoare la fel.

Toate bune!

Si voi l-ati catzarat asa de sus? Ca noi avuram circ mare pana am hotarat unde sa stea... al meu sotz vrea sa stea relaxat in pat si sa se uite direct la tv... Daca era dupa el... cu siguranta il punea si mai sus.

38s+

Da si noi l-am pus la fel de sus. Ca noi mai avem si fetele care se mai joaca si fotbal in casa si alte jocuri cu obiecte contondente si era destul de riscant cu el mai jos.

Toate bune!

Mergi la inceput