recomand bona zona rahova

recomand bona zona rahova | Autor: anasebe

Link direct la acest mesaj

Am bona de dat!

Dar nu vrea sa plece din cartier, asa ca doar in zona Margeanului, Rahova, 13 septembrie.
La noi a stat 1 an, l-a crescut pe Tiberiu de la 1 an la 2 ani. Eu sunt tare multumita, dar acum am decis sa-l dam pe Tibi la gradi si vreau sa o ajut pe bona sa-si gaseasca pe altcineva.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Maadi spune:

Buna Ana, ti-am trimis un PM. Prietenii mei sunt interesati.
Multumesc mult.
Maadi si Calin (19.07.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_mtx spune:

Draga anasebe, eu nu am putu sa iti trimit PM, habar n-am de ce nu a mers...
Asa ca te rog, public , sa ma pui in legatura cu bona voastra. Ti-as fi recunoscatoare.
Nr meu de tel este 0744565454

Mii de multumiri
Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_mtx spune:

Sa inteleg ca bona a fost deja "relocata " ?
Doar sa-mi spui si nu mai intreb...
Mersi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maadi spune:

Si eu asteptam un raspuns, le dadusem sperante prietenilor mei. Dar probabil ca a fost deja "relocata".
Succes in continuare.
Pupici,
Maadi si Calin (19.07.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norok spune:

quote:
Initial creeata de anasebe

Am bona de dat!

Dar nu vrea sa plece din cartier, asa ca doar in zona Margeanului, Rahova, 13 septembrie.
La noi a stat 1 an, l-a crescut pe Tiberiu de la 1 an la 2 ani. Eu sunt tare multumita, dar acum am decis sa-l dam pe Tibi la gradi si vreau sa o ajut pe bona sa-si gaseasca pe altcineva.

ana + tiberiu (13.01.2006)
petrecere Tibi
poze Tiberiu , www.dropshots.com/annasebe" target="_blank"> filmulete(1)
varsta Tibi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norok spune:

Buna ziua !
Ma numesc Razvan Rizea si caut o bona pentru micuta noastra Raisa (8 luni), in zona 13 septembrie, langa Prosper.
Pentru detalii va rog sa ma contactati la nr. de tel. 0722,342,112
Multumim !

quote:
Initial creeata de anasebe

Am bona de dat!

ana + tiberiu (13.01.2006)
petrecere Tibi
poze Tiberiu , www.dropshots.com/annasebe" target="_blank"> filmulete(1)
varsta Tibi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucuta28 spune:

salut fetelor,
am dat intamplator de site_ul vostru.
si nu prea stiu cum sa deschid un subiect nou.
eu recomand bona iasi,cart tatarasi sau imprejurimi.doamna este pensionara,a avut grija de gaza mea care indata face 2 ani,doar ca noi am plecat in spania si doamna nu a putut veni cu noi.iubeste mult copiii,cu cris s_a purtat super super ca o mama,face si papica super buna si ma ajuta si prin casa.ptr mai multe detalii lasati msg aici,eu nu prea stiu cum functioneaza sau pe email_ul meu.aleraluca28@yahoo.es.vreau sa ii fac o surpriza cautandu_i un bebe de care sa aiba grija fiindaca merita ca m_a ajutata mult si din pensie e cam greu de trait.pupici

Mergi la inceput