Durerea unei pierderi de sarcina (57)
Raspunsuri - Pagina 12
Michelle81 spune:
Miha74-acum am citit,nu stiu ce sa zic la atatea simptome ar fi imposibil un test negativ,mai incearca si luni unul!iti tin pumnii in continuare!
Idaira-pai vezi daca nu folossesti Calgon ?Hai nu te enerva pentru asemenea lucruri,da-le incolo,tu sanatoasa sa fii si puiutul din burtica sa se prinda bine acolo pentru noua luni,ca in rest celelalte se rezolva!
Sufletel scump te asteptam
miha74 spune:
Michelle- nici tu nu ai somn?
Cred ca am scris in acelasi timp - ca nu am decat o liniuta...deocamdata!
http://tt.lilypie.com/1mgEp2.png
"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)
Michelle81 spune:
Miha74-de obicei nu le am cu somnul deci daca dorm mai mult ori ma imbolnavesc ori sunt gravida asta stiu sigur.
Michelle81 spune:
Mcrissa-La multi ani sotului,multa sanatate si fericire!.Sa aveti o zi minunata!!
Michelle81 spune:
Fetelor am deschis la "femina intim"un subiect nou"coafuri pentru bal",daca aveti poze sau ceva linkuri(se accepta si coafurile de la nunta) sa imi scrieti acolo.Pe 2 februarie merg la un bal si incep de pe acum sa ma gandesc la coafura rochie si tot tacamul!va multumesc!
toriceli spune:
Buna fetelor !Ma numesc Alina si sunt noua pe forum , abia mi-am facut curaj sa va abordez. Inteleg ca o parte dintre voi sunt aspirante la categoria mamici. Si eu la fel. In august 2007 am pierdut o sarcina - 6 sapatamini - iar acum sunt in investigatii(deocamdata proprii). De cca. 3 luni ne straduim sa raminem gravizi si nu prea ne iese "pasientza".
Tot incerc sa ma lamuresc daca am un ciclu regulat sau neregulat. Pina la pierderea sarcinii am avut un cilcu complet neregulat. Intre 22 si 34 zile. Acum nu mai stiu ce sa cred. Folosesc pe linga calculele mele si un program Calmens , recomandat de o serie de cunostiinte care l-au folosit cu succes.
Programul foloseste datele pe ultimele 4 luni si situatia sta cam asa :octombrie pe 11 (prima zi a menstruatiei), noiembrie 15 , decembrie 18 iar in ianuarie 17.
Pe caculul meu ar veni un cilu de 35 intre oct.nov,unul de 33 intre nov.dec., si unul de 31 intre dec. si ian. Mie mi se pare neregulat. Programul imi spune ca e regulat si e de 33 zile - a facut suma si a impartit-o la 3.
Astazi mi-au facut dozarile - LH , TSH , Estradiol , FSH , TSH , T3 , T4 si incerc sa ma programez la d-na doctor care mi-a facut evacuarea in vara , pentru o monitorizare ovulatie.
Problema e ca medicii de pe aici din Oltenia sunt cam repeziti si lacunari in explicatii , nu prea stau de vorba , le cam tragi cuvintele cu clestele. Nimeni nu mi-a recomandat analize dupa avort . Nu mai vorbesc de faptul ca nici nu s-a incercat sa mi se ofere o explicatie pentru pierderea sarcinii - am 32 de ani.
Inainte de a vorbi cu d-na doctor ma gindeam sa ma informez un pic .Am ciclu regulat , nu l-am regulat , de cite zile . Nu as vrea sa ma ia repede la telefon sa imi spuna sa vin in nu stiu ce zi si sa fie degeaba. Oricum sunt cu moralul la pamint !
Voi ce ziceti ? Imi puteti oferi un sfat , o parere ? Multumesc.
IreneCAM spune:
Irinel, , ma bucur ca ne-ai scris. Sa va simtiti bine la mare!
Laura, bebe Thea si pe mamica ei.
Miha, ne tii cu sufletul la gura:). Sper sa fie bebe!
Michelle, asa e, luna asta recunosc ca m-am bucurat ca a venit CM, nu as fi vrut sa incep cu stangul, cu antibiotice, infectii si alte nenorociri. O sa dau un ochi pe la subiectul legat de coafuri...da' sigur o sa fii f frumoasa la bal, stiu eu!
LauMeli
Mcrissa, ma bucur ca esti mai optimista azi, stiu ca e greu, dar nu trebuie sa uitam ca fiecare luna inseamna o noua sansa si un nou inceput.
Idaira, ofofof, eu am vrut sa te "cert" de ieri, simteam eu ca n-o sa stai cuminte si o sa te apuci de treaba! Gata, acu' stai linistita, da?
Teo, CASA DE PIATRA!!!!
"Daca pamantul pe care il cauti nu exista, Dumnezeu il va crea pentru a-ti rasplati indrazneala" - Isabela de Castilla catre Cristofor Columb
Idaira spune:
quote:
Originally posted by Michelle81
Miha74-acum am citit,nu stiu ce sa zic la atatea simptome ar fi imposibil un test negativ,mai incearca si luni unul!iti tin pumnii in continuare!
Idaira-pai vezi daca nu folossesti Calgon ?Hai nu te enerva pentru asemenea lucruri,da-le incolo,tu sanatoasa sa fii si puiutul din burtica sa se prinda bine acolo pentru noua luni,ca in rest celelalte se rezolva!
Ma bucur sa vad ca inca ti-ai pastrat simtul umorului!!! Acuma intre noi,folosesc numai Calgon si Ariel si kg de balsam,da nu era de la asta... cind am pus puloverele la spalat,fara sa vreau o maneca s-a prins in curea,a facut presiune si ca atare imi iesea apa prin fata! M-am enervat cind am am vazut apa,ca ma gandeam la vecina de jos...
Laura va inteleg ca sinteti topiti dupa micuta,aveti si de ce...sa fiti sanatosi toti si sa va bucurati de ea!
Ninia
irinabobe spune:
Michelle nu m-am suparat, a fost greseala mea ca m-am amestecat in problemele altora, fiecare face propriile alegeri. am crezut doar ca iti pot fi de folos cu un sfat, dar gata mi-am invatat lectia.
Teo2orina iti doresc o zi MINUNATA astazi, sa fie inceputul unei vieti cat mai frumoase si pline de realizari in formatia in care sunteti acum!
Mcrissa inca odata La multi ani sotului si sper sa ii dai cadoul mult asteptat cat mai curand!
Miha iti tin pumnii sa fie bhcg-ul mai mare de 5. hai ca luna asta nu s-a prezentat nici o graviduta si ar fi cazul sa vina cineva ca altfel ne ia depresia de tot.
Idaira cred ca masina s-a stricat ca sa nu mai ai timp tu sa te stresezi care e treaba pe la burtica pe acolo . iti tin pumnii sa fie cu ochisori.
flavia si ninia .