Mamici de septembrie - octombrie 2008 (3)
Raspunsuri - Pagina 7
monica_dicut spune:
Macar sotzii vostri sunt langa voi. Al meu e mereu plecat exact cand am mai multa nevoie de el... pleaca.
POZNICI CU NOI
5+
EL NINO
JulyMorning spune:
Monicutzaaaaa nu iti mai face ganduri negre, stiu ca e greu, dar sunt unele lucruri care nu mai tin de noi, nu le putem controla in nici un fel. Fruntea sus, zambetul pe buze si sa speram la ce e mai bine. La 6s de la UM (fara o zi) mie mi-a iesit la masuratorile de la eco sarcina de s5 si z1 si cu activitate cardiaca. Asa ca fiecare sarcina e diferita, are propriul ritm de dezvoltare, unde mai pui ca ovulatia nu e musai sa fie fix in ziua 14. multi de la mine :)
_
Our future determines our past
Bebelina de S7+
monica_dicut spune:
Corect July, ai dreptate. posibil si la mine sa fi ovulat mai tarziu. Ca daca m-as fi luat dupa fufu fauct in ziua 13 si 15 nu prea cred ca aveam cum sa raman
Promit solemn ca incerc sa nu ma mami supar. Da asa mmi-e felu. Dar voi incerca.
Va dulce dulce
POZNICI CU NOI
5+
EL NINO
JulyMorning spune:
Monica, de exemplu eu am fost convinsa ca luna asta nu se va intampla nimic, pentru ca a trebuit sa tin un tratament pt o micoza, deci a fost menstra 5z + 10z tratament... am prestat in z18 la un ciclu de 26 de zile... deci in mod normal sarcina era cam exclusa dupa calculele mele ... da' daca bebe a vrut chiar acu' sa vina, io nu pot sa ma opun
_
Our future determines our past
Bebelina de S7+
MMimi spune:
'Neata, girls!
Stiti voi cum ziceam eu ieri ca sper sa m-apuce si pe mine raceala capului familiei? Ei bine, am sperat degeaba. Trag de nas, ma doare gitul, of, ce ma enerveaza! Planul este sa beau o tona de ceai astazi, sa vedem ce-o iesi. Diseara iesim la un concert, as vrea sa fiu mai bine pina atunci.
July -- si eu am probleme cu iaurtul, balonare si diaree. Dar eu am senzitivitate la lactoza de ceva vreme. Ma cam ingrijoreaza faptul ca nu pot sa beau lapte, nu pot minca iaurt. Iau supliment de calciu, si incerc sa maninc mincaruri bogate in calciu, dar, fara lactate, e cam greu.
Claudia -- sint perfect de acord cu purtatul sutienului tot timpul. O sa merg in week-end sa-mi iau unul de bumbac pentru noapte.
5+
Si asteptam...
ramonzca79 spune:
salutare fetelorrrrr....felicitari oana pt inimioara!!!!si eu abia astept sa merg miercuri la eco...sper sa se vada ceva.....dupa cm as avea fix 7 sapt atunci dar cum sunt convinsa ca a fost ovulatie intarziata zic 6 sapt....deja imi fac lista cu intrebari pt medic...."ce sa fac cu pisica?..ce-mi recomanda in privinta cafelei?...ce sa manc si ce sa nu....etc"
am ceva emotii pt ca vineri il voi plimba pe bebe pe la roma si va fi greu...greu....sa nu ma obosesc pt ca vreau sa ma plimb pe jos....nici nu stiu ce sa fac....ideea este ca am facut reszervarea inainte de a stii ca-s ...asta e....sunt convinsa ca va fi ok...
parca v-am spus ca la sarcina trecuta tot timpul am avut ganduri negative acum........sunt optimista si nu pt ca imi impun ci pt ca asa simt....
...vine minunea!!!
clau_geo spune:
Buna tuturor,
sper sa ma primiti si pe mine in randul vostru, am avut ultimul CM pe 13.12.2007, test de sarcina pozitiv in 11.01.2008 insa la ecografie la 4 saptamani si 5 zile cica nu se vedea nimic, asa ca m-a rechemat pe 22. La voi a fost la fel?
Semne am din plin, dureri de spate, menstra nu mai vine, sani mari si durerosi, dureri de burta ca la ciclu si au inceput si greturi de vreo 3 zile.
Da-ti si mie un raspuns cand puteti.
Nerantula spune:
Clau_geo, feicitari!
Sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos!
Eu inca nu am fost la echo, sunt programata luni, dar nu imi fac sperante, a zis si doctorul ca e posibil sa nu vada, dar sa incepem sa refacem analizele si sa-mi dea tratament. La 4 saptamani e micuta sarcina si, daca nici ecograful nu o fi prea actual, cel mai probabil sa nu se vada.
Fetelor, ce analize aveti de facut sau ati facut dupa prima vizita la doctor ca gravidute? Si ce tratamente vi s-au prescris (vitamine, progesteron, etc.)
3+
Liniuta noastra
monica_dicut spune:
SAltare fetili. Primele analize pe care ti le da sunt de toxoplasmoza, listeria, rubeola. Eu asa stiu. Inca nu mi le-a dat (e adevarat ca mi le daduse prin noiembrie cand am fost pe la el da nu am mai apucat sa l;e fac)
EU ma duc miercuri asa ca poate va pot da atunci un raspuns.
Clau_geo felicitari, bine ai venit printre noi si sa-ti dea DD un bebe sanatos si la termen.
POZNICI CU NOI
5+
EL NINO