Mamici de septembrie - octombrie 2008 (3)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pingy spune:

M-a urcat pe masa si mi-a spus ca am uterul foarte marit(posibil sarcina sau nu)vrea sa vada in caz ca nu mai sunt ce am.Am intalnit o fata la cabinet care avea cm regulat,numai ca acum a tinut-o foarte mult,a trimis-o la eco. si surpriza mare era insarcinata in 4 luni,a si toate testele erau negative.Nu credeam daca nu imi arata testele si poza de la eco.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns symonne spune:

multumesc mult fetelorpt urari si vi le intorc inzecit!
oana si tie bafta in seara abia astept sa citesc despre fiecare inimioara .boo felicitari si de la mine!

bebemic
6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Eu ma duc abia miercuri la dr nu mai am rabdare.
Sper sa aud si eu inimioara lu bebe. Dr meu data trecuta a fost cam sceptic, nu mi-a zis nimik concret doar ca sa vin sapt viitoare. E adevarat ca de abia aveam 5 sapt si 2 zile. Miercuri o sa am 6 saptamani si 4 zile.

Sunt cam stresata si nu cred ca e bine deloc. Azi am si plans. Si aseara. Mi-e foarte frica sa nu pateasca bebe ceva.

POZNICI CU NOI

5+

EL NINO

Mergi la inceput

Cum apar io, cum dispare toata lumea.

Acu de ce nu mai scrieti?????

POZNICI CU NOI

5+

EL NINO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria2004 spune:

Monicutzauite am venit eu sa-ti tin de urat.
Cum sa plngi si sa-ti faci atatea griji???Se supara bebe pe tine si in mod clar nu-l ajuta cu nimic supararea si ingijorarea ta. Pana la echo nu mai e mult..asa ca hai fruntea sus si gandurile pozitive si bune sigur o sa te ajute si pe tine si pe bebe.
Va pup

+5+puiutul Maria (23.12.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanasm spune:

quote:
Originally posted by monica_dicut

Cum apar io, cum dispare toata lumea.

Acu de ce nu mai scrieti?????

POZNICI CU NOI

5+

EL NINO

hey sexxxy!
iete ca io scriu! special pt tine!
nu te mai stresa ca-l superi pe bebik! lasa ca miercuri o sa vezi si tu inimioara!! la 5s si cateva zile nu avea cum sa se vada!!!..dar ce a vazut cand ai fost data trecuta la eco?

Oana
8+
o noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Monica, nu mai plange si nu te stresa, ca face rau la

Stai linistita si ai sa vezi ca va fi bine

4+

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

Sunt foarte irascibila de cand sunt gravi. Chiar de dinainte sa aflu si plangeam din orice. Ziceam ca e sindromu premenstrual.

Oana, data trecuta nu mi-a zis nimic, l-am intrebat de vreo 3 ori ce vede, ce zice si el zicea doar ca ne vedem sapt viitoare sa vedem cum evolueaza.

maria uite imi fac griji si ma enerveaza si injineru' meu ca asa-s barbatii, purcei groh groh. Cand tre sa te supere mai putin, ei te supara mai tare.

Si mi-e o foaaaameeeeeeee de mor. Si nu am idee ce sa mai pap la serv. Mananc fructe toata ziua da nu prea tin de foame. Evit sa mananc fast-food sau alte prostii. Voi ce papati?

POZNICI CU NOI

5+

EL NINO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanasm spune:

monica si mie imi sara tzandara din te miri ce!!!! bietu sotzior...tace si rabda ca deh...mi-s gravida...
foame si io am...iar eu inainte nici nu stiam ce e aia foame...la servici si io pap fructe...si imi aduc cereale integrale...cam asta pap pana ajung acasika...

Oana
8+
o noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria2004 spune:

Dragele mele, este si normal sa avem toane si sa nu fim tocmai usor de suportat cateodata..dar si mai normal este ca cei din jurul nostru sa ne inteleaga si sa nu ne supere cu nimic..mai ales in perioada asta.Asa ca sfatul meu este sa ignorati ceea ce va supara si sa nu va ganditi decat la voi si la bebeii din burtica.
De mancat..si eu incerc sa mananc cat ma sanatos posibil: fructe, salate, cereale, peste.

+5+puiutul Maria (23.12.2004)

Mergi la inceput