Mamici de septembrie - octombrie 2008 (3)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

July dar eu nu ma duc azi la eco, am fost acum 2 zile si am vazut inimioara. Ma mai duc saptamana viitoare. Oana se duce azi.
Ps. si pe mine tot Oana ma cheama

Buburuza
asa creste Buburuza

"Nu ti se da niciodata o dorinta fara sa ti se dea si puterea de a o duce la indeplinire. Totusi, va trebui sa muncesti pentru asta ..." - Richard Bach

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanasm spune:

boo..mda...am vazut si eu inimioara la 6s si 1z...minunat sentiment
july pai eu pap cam 3 kiwi/zi...incearca si cu pepene galben! poate poate iese ceva
maria mergi la profilul personal...acolo este rubrica "semnatura" si acolo scri nr de sapt in care esti...si daca vrei sa apara si "" ...scri cuvantul gravi intre parantezele astea []

Oana
8+
o noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JulyMorning spune:

Am incurcat borcanele... oana merge la eco, nu Boo... scuzati fetele!! Oricum, aceasi galerie si pt oana.
Claudia, eu nu pot sa dorm cu sutien, in rest port tot timpul ca si eu posed cupa C, sa-mi traiasca. O fi asa grav daca nu dorm cu sutien?
Cat despre vergeturi, am inteles ca in afara de factorul genetic care e foarte important + cremele pt vergeturi, de ajutor este ca la dush sa frecam bine-bine de tot cu lufa zonele "problematice"

_
Our future determines our past
Bebelina de S7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JulyMorning spune:

oana Da' e bun la gust pepenele galben asta din import? Ca eu am o problema cu toate fructele care nu mai au gustul din copilaria mea... nici merele, nici portocalele, nici strugurii... offff, baba mai sunt.

_
Our future determines our past
Bebelina de S7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria2004 spune:

Nu ma ajuta si pe mine nimeni???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Maria iarta-ma, dar cu ce ? N-am fost atenta. Mai zi odata

Buburuza
asa creste Buburuza

"Nu ti se da niciodata o dorinta fara sa ti se dea si puterea de a o duce la indeplinire. Totusi, va trebui sa muncesti pentru asta ..." - Richard Bach

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

quote:
Originally posted by maria2004

Nu ma ajuta si pe mine nimeni???

Maria, ti-a raspuns Oana pe pagina 3:

"maria mergi la profilul personal...acolo este rubrica "semnatura" si acolo scri nr de sapt in care esti...si daca vrei sa apara si "" ...scri cuvantul gravi intre parantezele astea []"

3+

Liniuta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanasm spune:

maria vezi ca io ti-am raspuns..e la pagina 3 raspunsul meu!
july e chiar bun! si eu ma avut o anume reticenta cand am luat...ca deh...dar chiar e bun! vezi ca sunt de 2 feluri...unu se numeste pepene galben...si unu pepene Gallia...sau asa ceva...io am luat pepene galben...desi ca aspect, ala Gallia seamna mai mult cu un pepene galben comestibil

Oana
8+
o noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pingy spune:

Buna fetelor.Am fost aseara la medic si n-am primit un raspuns clar.m-a programat miercuri pentru eco.
Voua vi se intampla sa va simtiti sanii mariti si tensionati dar nu mereu,uneori am impresia ca sunt mai mici si nu stiu ce sa mai cred

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria2004 spune:

Va multumesc mult fetelor!!
Sper ca am reusit cu semnatura.
Pingy- in cate samptamani esti tu? pentru ca eu acum imi simt, intr-adevar sanii mai tensionati, dar la prima sarcina nu am avut nici un fel de simptom de genul asta..si totul a fost super ok -o sarcina minunata si fara probleme..ceea ce iti doresc si tie si tuturor felelor.Deci singura regula la o sarcina este ca "nu e nici o regula"...asa ca eu zic sa te linistesti.
Va pup fetelor si astept vesti calde de la fetele care merg la echo zilele astea

+5

Mergi la inceput