Mamici de septembrie - octombrie 2008 (3)
Raspunsuri - Pagina 18
JulyMorning spune:
Musettepink bine ai venit si tu!!! Normal ca te primim, ba inca iti dam niste
. Si eu am pierdut o sarcina in august anul trecut, nu esti singura. Si mai sunt fete aici in aceeasi situatie, asa ca toate te intelegem prin ce treci. Dar uite, de cand a inceput odiseea asta au fost numai vesti bune, numai de inimioare palpaind am avut parte. Asa ca musai si la tine va fi totul ok.
pe 
_
Our future determines our past
Bebelina de S8+
monica_dicut spune:
musette
Ma bucur enorm ca te-ai hotarat sa ni te alaturi.
FELICITARI si tie si o sarcina usoara si la termen.
Si mult optimism si gandire pozitiva

POZNICI CU NOI
6+
EL NINO
maria2004 spune:
Buna dimineata si de la mine si o zi buna va doresc
Ma bucur nespus pentru fetele care si-au vazut bebei la echo..ma bucur pentru vestile bune cu care ati venit.
bitza,vrmoanabine ati venit printre noi!!sarcina usoara si bebe sanatos va doresc
JulyMorningmulti pupici de la mine si sa stai linistita sa nu te mai superi ca bebe e bine..doar isi face loc mai bine in burtica :)
ramonczafelicitari pentru bebe!!doamne ajuta sa fie bine in continuare
mimisi eu zic ca la varsta asta e prea micuta sarcina sa se vada inimioara..abia dupa 6 saptamani am vazut-o si eu la prima sarcina..asa ca peste 2 saptamani o sa vezi si inimioara lui bebe
Despre noi..tot cam asa suntem..fara greturi, deocamdata, uneori stare de oboseala si sani tensionati..in rest fara prea mari simptome..sper sa fie de bine
V-am pupat pe toate si o zi buna va doresc
+5
+puiutul Maria (23.12.2004)
JulyMorning spune:
Maria
uite o explicatie foarte logica, nu m-am gandit la ea
Stiam io ca e bine sa ai burticoase cu experienta prin preajma, da' nu asteptam sa vad beneficiile atat de repede. Hihihi...
O zi buna la toata lumea, ca la ce vreme faina e afara nu pot decat sa zambesc :) Face bine soarele la 
_
Bebelina de S8+
maria2004 spune:
Musettepinkbine ai venit printre noi...doamne ajuta sa fie bine
+5
+puiutul Maria (23.12.2004)
musettepink spune:
Va multumesc pt primire!!!!!!!!!!

Sa fie o odisee plina de noroc si de bebei sanatosi si frumosi!!!!!!!!!!!!!!!

http://bd.lilypie.com/5eO4p2.png
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Musette&year=2008&month=9&day=16&babycount=1
monica_dicut spune:
Abia atept primavara si soarele... Ce-o sa mai stau cu burta-n sus
pe malu' marii...

POZNICI CU NOI
6+
EL NINO
monica_dicut spune:
Iarasi tin monoloage pe aici. Unde umblati mai burticoaselor????
POZNICI CU NOI
6+
EL NINO
ramonzca79 spune:
neata fetelorrrrrrr!!!!eu am o problema....nu mai vreau sa merg la servvvvvvv....vreau sa stau acasa si sa ma plimb.....
bine ai venit oana si musettepink...si sarcina usoara....
au inceput si la mine greturile...nu vomit dar....
aaaaaa....hai sa dau si datele mele.....data nasterii 03.10.1979, ultimul cm 05,12,2007 dar dpn este mai tarziu pt ca am avut cm dereglat dupa chiuretaj..20.09.2008
o zi fainaaaaaaaaaaaa!!!
...vine minunea!!!
JulyMorning spune:
Si eu vreau la mare, sa lenevesc pe plaja ... offf... si nici la serviciu nu mai vreau. Cred ca ma cuprinde si pe mine oboseala de gravidoasa ![]()
_
Bebelina de S8+