Mamici de septembrie - octombrie 2008 (3)
Raspunsuri - Pagina 16
lenyi79 spune:
quote:
Originally posted by claudinna
fetelor, astept PM cu adresele de mail, sa va trimit o invitatie. poate o sa va placa:)
bineinteles ca nu este obligatoriu
afara e vopsit gardul si-nauntru-i leopardul!
fff important!!
totul pentru bebe7+
claudinna din pacate eu nu iti pot trimite PM - imi scrie ca nu accepti PM.
Nici eu nu am greturi. Am auzit ca daca ai o sarcina usoara in primul trimestru inseamna ca e baiat, insa o prietena de-a mea la echo a aflat ca e fetitza...deci e greu de banuit ce va fi...doar la echo se vede pana la urma.
LauraY
4+[ url="http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=LauraY&year=2008&month=9&day=24&babycount=1" ]Ghemotocul meu[ /url ]
ramonzca79 spune:
fetelorrrrrrrrrrrrrr.....e bine...am vazut si eu pulsatiile lui bebe....zicese ca arata a 3 sapt si ceva de la conceptie...desi dupa cm miercuri tre sa am cca 7 de la CM adica 5 de la conceptie dar ovulatie tarzie....etc....pana la urma nu stiu exact cat am....voi vedea data viitoare pt ca ama mai auzit persoane la care la prima eco arata mic si apoi la urmat mult mai mare...so.....
dupa ce am iesit din cabinet si m-am urcat in masina am dat un concert de bocit....dar...ma simteam bine....l-am intrebat de cafea fara cofeina si a zis ca pot sa beau si cu cofeina si sa nu mai cred tot ce scrie pe net....so....
multa bafta fetelor care vor merge la eco maine!!!!!!!
...vine minunea!!!
Nerantula spune:
Buna seara, burtici!
Acum am aterizat de la servici, incerc sa recuperez din urma cu cititul ..
Ramontzca, ma bucur enorm pentru tine, ca ai vazut comoara si ca ai mai scapat de nelinisti .. asta o poti lua si ca pe o lectie, pe viitor sa fii un picutz mai relaxata, ca prea mult stres in sarcina il poate face pe bebe agitat.
Mirela, Bitza, bine ati venit printre noi, o sarcina cat mai usoara si un bebe exact asa cum vi-l doriti!
Laura, vezi ca pui niste spatii in plus la ticker, de asta nu ti-l afiseaza corect, dupa [ si inainte de ] nu mai lasa spatiu. Pentru raceala poti lua Oscillococcinum, e safe in sarcina si se administreaza chiar si noilor nascuti.
Teomaria 
Joy, felicitari, esti foarte norocoasa ca l-ai vazut la varsta asa de mititica ... trag si eu sperante sa il pot vedea joi, ca am amanat ecografia, ne-am dat seama prea tarziu ca trebuiau sa treaca 48 ore de la
pana la recoltarea pentru noile analize ![]()
MMimi, asteptam noutatile! Si eu sunt la fel ca tine cu simptomele, numai sani usor durerosi si oboseala, dar nu ma plang, mi-e bine asa, sa ma tina Dumnezeu asa linistita toata sarcina ... si pe voi asemeni 
4+
Liniuta noastra
Joy21 spune:
Teomaria, se vedea un cerc inchis la culoare – sacul gestational daca am inteles corect, si inauntru ceva mic-mic, alb – embrionul, adica bebelica.
Mimi, asteptam vesti de la dr. ; si pe mine ma intereseaza pareta cu sportul. Si aveam multe intrebari, dar dupa ce l-am vazut pe BB la eco m-am emotionat si am uitat de tot.
July, multumesc pentru info ; analizele despre care vorbeai tu le voi face in al doilea set de analize din 3, pe la 12 saptamani. Deocamdata am de facut analize la sange urina… Si ma duc sa-mi dea medicul de fam. trimitere, doar-doar mai scap de ceva costuri.
Laura, aveam deja trimitere pt. Eco de la vizita trecuta. Initial am vrut sa merc la Medicover si abia pe 31 ian. Puteau sa ma programeze, asa ca am merg la Giulesti. Aici nu-mi dau poze sau CD cu BB dar macar imi fac eco repede.
Claudinna, tb. sa fii tare pt BB. Ai se vezi ca se vor ‘calma’ apele. Asa e mereu.
Pupici noilor venite si puiutzi sanatosi la toate
dutzele.
4+
Joy`s Joy
"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George
symonne spune:
salutare fetelor,
ma bucur sa va stiu bine si active
am intrat si eu sa-mi schimb semnatura.oficial am implinit 7 saptamani![]()
va pup!
bebemic
7+
laurasv spune:
buna..mamicilor
ma bucur sa vad oameni noi si mamici mai multe
felicitari , sunt si eu o si o aspiranta mamica..sper sa va ajung din urma
Joy21 spune:
LauraY, a propos de ticker, am vazut ca ai spatii intre paranteze si text (ambele). Incearca sa le stergi si ar tb. sa mearga asa. Si eu am HTML off si tot imi apare semnatura.![]()
4+
Joy`s Joy
"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George
MMimi spune:
Eu l-am vazut pe bebe, botezat de acum "cometa" si "racheta", ca asa arata in poza, dar nu am vazut bataile inimii. Doctorul nu a parut ingrijorat deloc, a zis ca e normal, si m-a chemat peste doua saptamini. Va dati seama ca mie mi s-ar fi luat o piatra de pe inima daca vedeam si inima, dar...e ok.
Mi-a zis sa ma rezum la plimbari si alergari f usoare in timpul primului trimestru. Si, pentru ca e frig afara, mi-a sugerat sa ma plimb prin mall...fara portofel la mine!
Eu am de gind sa-mi cumpar o bratara care masoara pulsul, pentru ca practic asta conteaza, sa nu treaca pulsul peste 140. Dar cred ca o sa astept pina la viitorul control cu alergatul, sa ma asigur ca totul merge cum trebuie.
A, eu ma mai joc prin casa cu hula hoop http://en.wikipedia.org/wiki/Hula_hoop . Este un exercitiu usor si placut.
Mi-a dat vitamine prenatale pe gratis - inca mi-a dat mai multe tipuri, sa vad cu care ma simt mai bine. Am fost placut impresionata. Eu deja iau prenatale, trebuie sa le compar acum, sa vad daca continuu cu ale mele sau le schimb cu ale lui.
Pupici la toata lumea,
6+
Si asteptam...
oanasm spune:
buna dimineatzaaaa!
teomaria eu voi naste in ungaria, si de aceea merg in principal acolo si la eco, doar ca pt a fi luata in evidenta, trebuie sa fiu urmarita de un dr de specilalitate si aici...asa ca merg in paralel, oricum nu ma dernajeaza sa-l vad pe bb mai des![]()
bitza bine ai venit si sarcina usoara si la termen!!!
ramoncza felicitari pt inimioara!!! sa va traiasca!
joy chestia mica alba ce s-a vazut in nteriorul sacului gestational e sacul yolk, de acolo se hraneste bb pana e formata placenta
mimi la 5s si 3z nu are cum sa se vada inimioara...ea se vede dupa 6s...apropos...de induci in eroare
cu acel 6plus la semnatura...tu acum ai 5plus..adik 5s implininte![]()
va urez o zi buna buna!!!!
Oana
8+ 
o noua viata