Mamici de Martie-Aprilie 2008!!(69)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ali_bia spune:

Am facut un dus si ma bag in patut , poate reusesc sa dorm
...azi nu a mai avut febra pitica ,poate nici la noapte
Va pup si noapte buna!!!

_
Mamica de Bianca-4 ani.. si acum de 2
Alexandra Ioana
Alina 27+
Bebe2
Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Am vazut un film si acum am revenit pe forum, dar vad ca nu prea sunt randunici. V-ati bagat toate la culcare? Simt ca nu o sa ma ia somnul prea usor caci toata ziua am dormitat. Maine dimineata vreau sa merg la analize, sper sa nu ma sucesc si sa aman pe luni.

Alina, ma bucur ca e mai bine Bianca. Vad ca acum pe seara s-a vaitat si razva ca-i este frig. Nu are temperatura, nici nu-i curge nasucul si sper sa nu-l ia raceala. L-am invelit bine, e deja in pat pregatit de culcare, mai are 5 minute de desene si gata. Sa vad cum se prezinta dimineata.

http://community.webshots.com/user/claudel77

CLAU 33 + cu Rebecca

AMR 6 SAPTAMANI !!!!!

mamica de Razvanel si acum de Rebecca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyvy spune:

Fetelor am pus ceva foarte dlagut pe mail-ul comun, sper sa va placa , mie mi-a placut tare mult!!!

Mamipapacioasa, sunt sigura ca iti va atrage atentia o imagine din fisierul pus pe mail-ul nostru!!!

Va pup, merg la nani, maine e vineri, ultima zi de munca pe saptamana asta, yupiiiiiiiiii!!!

livi +33 Iris Miruna

http://community.webshots.com/album/561238041MWFDTe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_g spune:

buna,dragelor!
va multumesc din suflet pentru incurajari,inseamna foarte mult pentru mine sa stiu ca sunteti alaturi de noi.
NATY-o sa incerc sa traduc cum pot mai bine rezultatul ecocardiografiei fetale si sa te fac sa intelegi despre ce e vorba.poate ne poti ajuta si ne dai cateva indicatii.zic ca e vorba despre o cardiopatie congenitala complexa,compatibila cu "sindrom de inima stanga ipoplasica":atresia mitro-aortica(nu pot traduce)cu un mic atriu stang si cavitate virtuala al ventricolului stang,aorta descendenta de bun calibru.FC fetala:129-154 bpm.nu stiu daca poti deslusi ceva din ce am scris dar sper din toata inima sa imi zici ce stii tu despre aceasta anomalie.multumesc

diana_g 32+
http://community.webshots.com/user/diana_gardus
<a
http://bd.lilypie.com/NFaMp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Clau, eu mai sunt!
De fapt abia acum am apucat sa vad ce-ati scris...garla, ca de obicei!

Eu am ajunsa casa la pranz, am papat si am dormit 2 ore cu piticul, apoi au venit mama si socrella in vizita si am stat putin la taclale. Am facut o salata orientala...acum parca mi-e somn iar.

De maine am liber pana marti inclusiv, sunt super happy, apoi lucrez o zi da- una nu pana pe 31 ianuarie si gataaaaa!

Cory, Ariel, ce intamplari cu copilasii...chiar imi imaginam ce povesteati...noi inca n-am "experimentat" asemenea trairi. Un pup pt. Paharnicul Ulea si unul pt. Alba ca Zapada!

Ariel, super casutele, m-as duce si eu maine sa-mi cumpar una!!

Ioana, sa folositi sanatosi pompita, sa de DD sa fie laptic cat mai mult, plus celelalte lucrusoare! Sanatate mamei!
Eu am doua sutiene de alaptat, luate de cand l-am nascut pe Vlad, nu sunt de nici o firma, sunt de bumbac si super-super bune, spalate si raspalate, iar acum pe astea le port, celelalte nu ma mai incap
Va dati seama, imi erau bune cu laptic in ele si acum imi vin perfect fara laptic

Sovi, LMA si de la noi pt. Om!

Varuna, La multi ani, sanatate si mult noroc!

Ramo, clatite cu dulceata, zici? mmmmm...

Ralu, ce grozavii povestesti tu din maternitatea aia...brrr...

Delphinas, pe la maternitatile de aici hranesc bebelusii cu glucoza sau putin laptic si prea putin ii lasa sa fie alaptati in perioada in care se sta in spital.

Cand l-am nascut pe Vlad era ora 11 noaptea, apoi dimineata m-a dus in salon si abia pe la pranz mi l-a adus si l-am pus la san. Si apoi toata ziua il tineam langa mine si il puneam eu cand se trezea sa suga. A doua zi mi-a venit lapticul. Insa noaptea luau toti bebeii din saloane ca sa poata dormi mamicile si ii hraneau ele acolo. Eu am stat 4 zile in spital. Cand am venit acasa il puneam sa suga, papa el acolo si apoi adormea si plangea apoi de foame pt. ca nu stia sa traga si se obisnuise cu bibe din maternitate. Dar dupa o zi si-a dat el seama ca trebuie sa munceasca mai mult si a inceput, nene, sa suga ca lumea!

Naty, si mie mi-a iesit buricul si azi l-am simtit prima data cand a sughitat

Mami-papa, chiar nu trebuie sa mancati happy meal la greu, poti sa cumperi doar jucaria pt. 6 ron de la orice Mc.

Ali, ma bucur ca-i mai bine piticuta! Hai, ca-si face efectul antibioticul!

Oana 25+ cu bb Stefan si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze

Mergi la inceput

Bubu, hai ca mai ai chiar putin cu serviciul si apoi, boierie nene!

Ma duc sa spal vasele si revin...

CLAU 33 + cu Rebecca

AMR 6 SAPTAMANI !!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana Claudia spune:

Clau - si eu sunt prezenta!! Si baldachin dintr-ala am eu (de fapt suport), am fost chiar la ei la sediu si l-am cumparat pt ca ei nu fac comisioane sub nush ce suma plaus ca voiam sa-l vad cu okii mei. Si asta inainte cu 2 sapt sa nasc Mama nebuna...Vad ca nevralgia ta e mana-n mana cu migrena mea...amandoua capricioase...
Revin peste o ora...acu sunt in pauza de film

Roxana 35 sapt cu Robert si Catalin (5 iunie 2006)

Mergi la inceput

Roxana, deci noi insomniacele nu ne dezmintim. Eu o sa comand baldachinul cu tot cu lenjerie, mai iau un cearceaf pe elastic si un set cu pernuta si paturica de bebe. In felul asta o sa mi le aduca acasa si eu nu ma mai tranbalez cu greutatea mea de elefant.

Ce film vezi?

CLAU 33 + cu Rebecca

AMR 6 SAPTAMANI !!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

DIANA-imi poti trimite ecografia in italiana, inteleg f bine (eu daca nu ramaneam gravida in aprilie ar fi trebuit sa fac un stagiu de perfectionare in ecografie la...o clinica de chirurgie cardiaca, langa milano...). Sindromul cordului stang hipoplazic e o afectiune deloc usoara dar categoric compatibila cu supravietuirea. Prima etapa a operatiei este cea mai simpla, de-aia se si face imediat dupa nastere si are rolul de a pregati inima pentru operatiile mai complexe de mai tarziu. Operatia cea mare (Fontan) repara intr-un fel arhitectura inimii si prognosticul pe termen mai lung e convenabil. Se face frecvent, chiar si la noi in tara, de Italia ce sa mai vorbim. Dar trimite-mi si ecografia. . Doamne ajuta!

naty 28+ cu (Iulia Elena)
AM AJUNS IN ULTIMUL TRIMESTRU, DOAMNE AJUTA PRINTESEI MELE SI MIE!!!
http://bd.lilypie.com/FYlVp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Si eu pe-aici dar ma retrag ca sunt epuizata. M-au scos din minti ai mei...stiam ca tata e in episod de depresie, nu e prima oara, dar am reusit sa smulg cu greu faptul ca se si simte f rau cu inima, el avand vechi si serioase probleme; pe deasupra se si reapucase de fumat de cateva luni. N-a iesit din casa de zile intregi, atat din lipsa de chef dar si pt ca-l doare pieptul la cativa pasi. E imposibil sa-l conving sa mearga la investigatii, lasand la o parte ca nu ma pot duce sa-l iau eu cu forta. Zice ca n-are rost, ca asa i-a fost soarta, ca eu trebuie sa-mi vad de viata mea ca a lui stie sigur ca s-a terminat. Mi s-a suit sangele la cap...in fine, randunoiul a zis ca va incerca el sa stea de vorba. Ce fac daca acum i se intampla ceva, eu stand la pat??!

naty 28+ cu (Iulia Elena)
AM AJUNS IN ULTIMUL TRIMESTRU, DOAMNE AJUTA PRINTESEI MELE SI MIE!!!
http://bd.lilypie.com/FYlVp3.png

Mergi la inceput