Mamici de Martie-Aprilie 2008!!(69)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lyvy spune:

Mami, trimite-mi mie adresa ta de mail si gata, iti trimit msj!

livi +33 Iris Miruna

http://community.webshots.com/album/561238041MWFDTe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

quote:
Originally posted by mami_papatot

chiar fetelor , haideti sa mergem la cursuri de nastere! cine se baga? ca singura nu ma duc...

mami_papatot 28+ cu Honey mica

Eu ma duc la first bebe. Am primit mail de la ei ca sunt programata pentru 7 februarie. Atunci incepe o serie noua. Vezi, poate prinzi si tu tot atunci si mergem impreuna. Ar fi tare fain!

Kya 27+ cu Sanziana

A inceput o mare dragoste

-------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Egonsis eu sunt mai..pufoasa si de-aia am 119!!
Delphin cu alaptatul..La spital la noi numai stiu exact care-i procedeul cu mesele BBlusilor,cred ca depinde ce model de salon are Dr.meu,daca sta sau nu BB cu mine in camera..Eu imi doresc din suflet sa-l alaptez la san si voi face tot ce-mi sta in putere sa reusesc!
Simo hai ca pana sa termin eu mesajul..vad ca te-ai si executat si sunat Dr.!!Pup fata draga si Luca iubit!
Naty imi pare rau ca si tu esti ametzita..Cred ca o sa-mi fac si eu o gurita de cafea adevarata ca tare mi-e teama ca o sa ma ia si pe mine vreo vajaiala..
Miha nu pot decat sa-mi inchipui cat de frumoase sunt hainutele Andrei!Poate le faci o pozica at.cand ai timp!Chiar asa..ai inceput sa te interesezi de nastere?!
Mami dupa cum ti-am zis-cred ca ti-ar fi mult mai usor si mai ieftin daca le-ai confectiona.Nu stiu daca-ti pot explica aici,ar fi mai bine pe mess-daca te intereseaza.Pot sa-ti spun insa,ca sunt asa de frumoase si le poti-fie agata,fie infige!
Sovi ai mare grija cu randunoiul!!Asta-i clar gripa-si e tare urata!Fereste-te cat de tare poti de el..Nu stiu..nu are cin' sa vina sa se ocupe putin de el?Ai grija mare mamico!Sanatate multa randunoiului!
Kya ai facut un lucru f.bun!Bravo pt.curajInceputul e mai greu ca pe urma..Bravos!!
Supertare bancul,Dana!!
Merg sa mananc si eu ceva si sa-mi prepar cafeluta aia,dar nu inainte de a imbratisa stolul drag si de a trimite cate un pupic fiecarei randunici in parte!!

Ela.. in 31+ cu !!
Varsta mogaldetei
Photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Super banc, Dana, intr-adevar!
Mami dar in ce GRUP vrei tu sa intri cu username-ul si parola? Trebuie sa intri pe Yahoo!
Ce tamoiti astia din sistemul bancar (ma rog, de fapt or avea dreptate!). Imi expira cardul luna asta si am sunat sa intreb daca si cum poate veni sotul in locul meu sa-l ridice pe cel nou ca io-s imobilizata. Cica sub nici o forma, ori vin eu personal ori nu-l capat). Asa ca zic randunoiului sa ma mai scoata la o plimbare, yupii!
Diseara dupa oftalmolog, ma duce la tanti care-l tunde pe el ca sa ma tunda scurt-scurt-scurt. Am mai fost tunsa asa de cateva ori, imi sta bine si ma binedispune si o sa va fac poza ca randunoiul s-a trezit aseara ca el nu mi-a facut nici o poza gravida; si cat m-am rugat sa ma pozeze pt voi, sa nu ma mai chinui singura la oglinda! Auzi tu...

naty 28+ cu (Iulia Elena)
AM AJUNS IN ULTIMUL TRIMESTRU, DOAMNE AJUTA PRINTESEI MELE SI MIE!!!
http://bd.lilypie.com/FYlVp3.png

Mergi la inceput

Zozelici merci! Acum sa vedem si cat m-o tine. Dupa ce intru in prental, am promis serios ca ma duc la inot. Prea am inceput sa ma anchilozez...

Kya 27+ cu Sanziana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucasS spune:

Am uitat sa va zic cea mai mare "bomba" pe care am auzit-o aseara referitor la vopsitul in sarcina. Au venit la mine un el si o ea aseara, cu pretentii de oameni intelectuali si veni vorba de vopsitul parului, eu le zic ca nu m-am vopsit deloc in sarcina, dar o sa ma vopsesc cu putin inainte de a naste, la care el imi zice, " da, e nu e bine sa te vopsesti in sarcina pt ca bebe va avea culoarea de par cu care te vopsesti tu" la care eu izbucnesc in ras, si ii zic ca nu exista asa ceva, la care el foarte serios imi zice " uite asa a patit maicamea cand l-a nascut pe fratemiu, noi suntem toti bruneti, ea s-a vopsit blonda si de aia a iesit copilul blond" ...la care zic eu in gandul meu, "pai cine stie cu cine l-a facut, de a iesit blond" , dar lui ii zic atunci, ca poate seamana cu cineva mai indepartat din familie.....

Iar acum dimineata cobor si eu pana jos sa imi iau niste paine, fructe si alte maruntisuri, si ce credeti ca fac, imi uit tot ce cumparasem in cos la alimentara...noroc ca ma cunosc fetele de acolo, si cand m-am intors am recuperat cumparaturile...oricum parca sunt beata pe ziua de azi...

Am luat si eu revista Baby si de abia astept sa vad cd-ul partea a II

33+ Lucas

Mergi la inceput

Naty daca stai sa te gandesti, au dreptate si astia cu banca. De fapt ei iti protejeaza tie contul. Asa ar putea sa vina oricine sa-ti ridice cardul, si ai da in alte belele.
Eu si cu randunoiul ne-am imputernicit reciproc la toate conturile pe care le avem, si e mai practic asa. Daca nu poate unul, rezolva celalalt.

Astept poznele!

Kya 27+ cu Sanziana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucasS spune:

Naty faci foarte bine ca te tunzi, poate asa iti mai ridici moralul in sus putin. Si eu si maicamea am fost tunse de mai multe ori "1 cm" si tare imi placea cum imi statea. Si de abia asteptam pozele de la randunoi

33+ Lucas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Lyvy, am vazut pps.-ul...si am izbucnit in plans...e bun de vazut oricand te apuca o stare rea. FETELOR, NEAPARAT SA VA UITATI SI VOI, MERITA!!!
(si Mami trebuie sa vada in mod special)

naty 28+ cu (Iulia Elena)
AM AJUNS IN ULTIMUL TRIMESTRU, DOAMNE AJUTA PRINTESEI MELE SI MIE!!!
http://bd.lilypie.com/FYlVp3.png

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by RalucasS

Am uitat sa va zic cea mai mare "bomba" pe care am auzit-o aseara referitor la vopsitul in sarcina. Au venit la mine un el si o ea aseara, cu pretentii de oameni intelectuali si veni vorba de vopsitul parului, eu le zic ca nu m-am vopsit deloc in sarcina, dar o sa ma vopsesc cu putin inainte de a naste, la care el imi zice, " da, e nu e bine sa te vopsesti in sarcina pt ca bebe va avea culoarea de par cu care te vopsesti tu" la care eu izbucnesc in ras, si ii zic ca nu exista asa ceva, la care el foarte serios imi zice " uite asa a patit maicamea cand l-a nascut pe fratemiu, noi suntem toti bruneti, ea s-a vopsit blonda si de aia a iesit copilul blond" ...la care zic eu in gandul meu, "pai cine stie cu cine l-a facut, de a iesit blond" , dar lui ii zic atunci, ca poate seamana cu cineva mai indepartat din familie.....

33+ Lucas

E hai ca am auzit-o si pe asta. S-o fi uitat cineva daca vecinul e blond?

Kya 27+ cu Sanziana

Mergi la inceput