Gravidute prin FIV (12)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Marilou sa-ti traiasca printesa cea cuminte.Pozele le poti trimite si pe adresa comuna de mail : burtici_fiv@yahoo.com .
Ioana eu habar nu aveam ca trebuie curatat bb in gurita,in prima zi cand o sa ajung acasa o sa vina medicul de familie banuiesc ca imi va mai spune atunci ce va trebui sa fac.La medicul pediatru eu am zis sa o duc la o luna pana atunci o va supraveghea medicul de familie.
Sunt cap de lista of incep sa ma cuprinda emotiile din ce in ce mai rau, azi am tras o portie de plans,banuiesc ca sunt stari normale inainte de marele eveniment.
toate fetele.

Madalina 38+Sofia AMR=01.02.2008

calea sigura a esecului este sa renunti...
La mami in burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

[b]Marilou, felicitari! sa-ti traiasca minunea, sa fie sanatoasa si sa va aduca numai bucurii!!

Despre chestia cu curatatul in gurita nu stiu daca e obligatoriu, mie asa mi-a spus pediatrul la prima vizita!
Madalina[/b], mai ai putin! stiu ca ai emotii dar trebuie sa fii fericita ca te asteapta un nou inceput! sunt alaturi de tine si astept sa pun la treaba majoretele!

Andicu mami deFilip Gabriel (27 iunie 2007)
Filip de Sarbatori
Filip la 6 luni
Cum crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

marylou felicitari mamicooooooooo!
mada tinem pumnii! mai dormi cat poti
andicule pupam baiatul frumos

acum pun poze la semnatura pt. cine vrea sa ne vada

PUSSI de SABINA ELENA & ANA NICOLETA 19.11.2007

www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arina21 spune:

MADALINA, am intrat sa-ti urez nastere usoara pe 1.02. Nu stiu daca o sa preiau stafeta pentru ca am absolut toate simptomele de ciclu, niciun simptom de sarcina, de azi-dimineata nici macar sanii nu mai sunt sensibili. BIneinteles ca nu m-am putut abtine si aseara am facut un test de urina si a iesit negativ.
Eu trebuie sa fac testul de sange maine sau vineri. Probabil ca o sa ma duc in Bucuresti sa-l fac pt ca in Valcea se da raspunsul intr-o saptamana.
Ciclul sigur n-o sa-mi vina pana atunci pentru ca iau utrogestan. Stiu asta pentru ca eu am mai luat si pana nu-l opream, nu-mi venea ciclul.

Sarcini usoare fetelor!
Arina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanacarmen spune:

Mamicilor, va rog sa-mi spuneti cu ce firma ati colaborat pentru prelevarea de celule stem si daca ati fost multumite de ei? Pe cine ati recomanda?
Mada, a inceput sa cresca " morcovelul"?

32+

Mergi la inceput

Arina nu te stresa e posibil ca testul de urina sa iasa negativ si cel de sange pozitiv.Iti tin pumnii sa fie cu ochisori.
Ioana,creste, creste morcovelul, azi noapte nu am mai putut dormi de pe la 3 dar trecem noi si peste.Eu am luat kitul pt prelevare de celule stem de la Cord Blood Center,pe prima pagina sunt firmele cu care poti colabora.

La mami in burtik

Mergi la inceput

Cris pe unde umbli???????Sper ca nu mi-ai luat-o inainte.
toate fetele.

La mami in burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_72 spune:

Madalina sa-ti ajute Bunul Dumnezeu sa aduci pe lume minunea cu bine ....
Te cred ca ai emotii dar ai asteptat atata timp acest moment....
Nastere usoara , bebelina sanatoasa si frumoasa si recuperare rapida !!! Sa ne arati si noua poze .......

Eu iti fac galerie deja.....

Ella 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Mada :doar 1 zi si-ti vezi printesa!!!De cand astepti momentul asta!Iti doresc din toata inima sa ai nastere usoara,iar bebelina sa fie sanatoasa,mancacioasa si fara colici!

Flori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_72 spune:

alina-alexandra si Boo voi cum va mai simtiti fetelor ? Va e rau in fiecare zi ? Ce simptome aveti ?
Mie mi-e rau in cate-o zi de nu mai stiu de mine.....si doua-trei zile sunt ok.Si nu am stari de rau dimineata, ci seara....
Cam ciudat nu ?
Burtica se cunoaste ?

Ella 9+

Mergi la inceput