Gravidute prin FIV (12)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

andicu ce planuri ne facem noi, si eu care inainte sa am fetele iti cautam nora prin alte parti
madalina am vazut-o si eu pe Sofia, e minunata
cris si eu zic ca de maine te poti astepta... mai ales dacacolul e de 2 si moale...si cat erai de stresata sa nu nasti si acum vrei si nu mai ai rabdare
ioanacarmen suntem cu tine maine!
digeka stai afara cat mai poti, si fa-ti programul cum ai chef ... ca dupa, nu mai apuci sa faci nimic
ciarli saculeti cu gel, nu stiu daca sunt la noi, dar in Austria sigur sunt, am o prietena care si-a luat si e singurul lucru cu care-si linisteste fetita. Cu plansul din rasfat sincer iti spun ca nu prea cred mai ales la varsta asta, nu te supara pe mine ca-ti zic. Nu vreau sa creez polemici pe tema asta ca s-a discutat si la gemeni. Ale mele plang daca au ceva, rasfatul l-am confundat si eu pe la 2 luni cu oboseala, si am constat ca defapt ele erau obosite si vroiau sa doarma. Despre brate, eu le tin...daca suntem 2 persoane care avem grija de ele stau amandoua in brate, daca sunt singura nu sta niciuna. Dar nu vreau sa dau sfaturi. Scuze ca am insistat.

PUSSI de SABINA ELENA & ANA NICOLETA 19.11.2007

www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE

ASA CRESTEM

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns digeka spune:

Madalina - adorabila minunea ta - si are si o coafura deja
Sa-ti creasca mare si frumoasa.
Am vazut ca tare e mandru tati de bebitza

Mergi la inceput

Andicu voi ce centru de activitate aveti? ca vreau sa cumpar si nu stiu de care... mi-ar place Insula Tropicala, dar nu stiu daca-si merita banii http://www.toyz.ro/centre-activitate-locuri-de-joaca-bebelusi/

www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE

ASA CRESTEM

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Am si eu o intrebare Sofiuca de cand am adus-o acasa are nasucul infundat am tot incercat cu pompita de nas si cu apa de mare sau cu ser fiziologic dar nu pot trage tot,voi ati folosit "batista bebelusului"?sau ma rog ce as putea face sa nu o mai vad chinuindu-se.

Madalina de Sofia 01.02.2008

calea sigura a esecului este sa renunti...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Pussi, noi am avut de la Chicco, adica avem, dar una de anul trecut, mostenita de la nepotel ( pe care tot noi am luat-o), dar luiFilip nu prea i-a placut. El prefera chestiile atarnate din patut, lui in pat nici acum nu ii place sa stea, sau pe jos, indiferent de ce are in jur! oricum, ce-mi arati tu e super! am vazut ca la multi bebelusi au succes cele din plastic cum e Duo Gym de la Chicco..
Madalina, noi avem Batista Bebelusului si o folosim de cand a racit Filip prima data,pe la 2 luni , cu succes!! o poti folosi linistita, curata f bine si nu e pericol!

Andicu mami deFilip Gabriel (27 iunie 2007)
Ultimele aventuri ale lui Filip
www.tickercentral.com/view/9fgr/2.png" target="_blank">Cum crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Fete dragi, Doamne ce copii frumosi apar prin FIV. Sa va traiasca si sa fie sanatosi.
Cris, nastere usoara!

Mergi la inceput

moni te asteptam si pe tine cu o frumusete! Sau ai inceput concediul pe 2008??
andicu mersi frumos! cred c-o sa iau unul si o sa-l pun pe canapea in camera lor, ca e mai mult desfacuta si tare le place sa stea acolo... si vad ulterior daca au sens 2.
madalina noi avem pompa normala de cauciu, mi-a fost frica de batista... fiindca eu urasc aspiratorul, mama ma speria cand eram mica cu aspiratorul.. si am sechele. Dar ca sfat babesc: pune langa patut o "oala" cu gura mare cu ceiut de musetel fierbinte sa inhaleze, si incalzeste-l de vreo 3 ori pe zi....sigur o sa-i treaca.

Ana azi s-a rostogolit prima data
Pe mine ma dispera unii ca-mi fac cadouri, o sa radeti de mine, dar suntem la a doua tura de gecute groase de iarna pe care le-am primit pt. varsta de 6-9 luni, adica ar trebui sa le purtam la vara la mare... oare chiar nu gandesc

ASA CRESTEM

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

'Neata!

Pussi, , super tare faza cu cadourile! si eu am patit asa la botez! am primit niste hainute super pt toamna, era august, si cand a venit toamna, lui Filip nu-i mai veneau ! se mai intampla! vinde-le si tu sau da-le mai departe!

Cat despre Batista Bebelusului, inafara de zgomot nu se intampla nimic serios, l-am testat eu si are presiune f mica, adica nu afecteaza nasucul bebelusului in nici-un fel, plus ca re capatul ala de-l introduci in nas asa rotund incat nu exista riscul sa-l ranesti sau sa-l bagi prea adanc..

Moni, te pazesc de mult, sa stii! te asptept si eu cu maaare nerabdare la Odisee!!!

Andicu mami deFilip Gabriel (27 iunie 2007)
Ultimele aventuri ale lui Filip
www.tickercentral.com/view/9fgr/2.png" target="_blank">Cum crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciarli spune:

Fetelor, va pupam si noi!!!

Nu am prea mult timp.

Mada, sa-ti traiasca Sofiuta, ce seamana cu taticu si ce gene lungi are. Eu te sfatuiesc cu incredere sa folosesti batista bebelusului, e geniala (tot de la Andicu am auzit prima data de ea). Si pe mine m-a speriat cand am auzit de aspirator, prietana mea zicea sa am grija ca pe Leia o sa mi-o traga cu totul, ca ea avea 2.200 g cand am venit acasa. Dar daca ai vedea ce haioase sunt cand o folosesc, Maia vrea non-stop sa si-o bage in gurita,iar Leia face o mutrita haioasa, mirata. Singura suparare e cu serul fiziologic, atunci fac tambalau ca nu le place deloc.

Cellu, te pup, iti dau pm cu nr. de telefon poate ne mai intalnim in parc, mai ales ca s-a facut atat de frumos. Imi pare rau de chitaiala, ca nu am putut sa stam mai mult de vorba. Sa-ti traiasca George, era asa dulce cum dormea linistit.

Pussi, sa stii ca si eu le mai pun cu totul pe perne ca si alor mele le place, cu toate ca Maia nu mai incape acum. Eu nu le scot din camera lor pt ca noi fumam si nu vreau sa le expun. Cand se mai incalzeste si pot sa aierisesc ca lumea o sa le scot si eu. Vreau sa le fac un tarc mare-mare, o sa cumpar niste plasa din aia de navod pt ca tarcurile din comert sunt mult prea mici. Si eu sufar ca nu exista mai multe publicatii despre gemeni. Dar am citit in Dr. Spock ca e bine sa incepi sa-i bagi in tarc cu scaunelul lor cam pe la 3 luni sa se obisnuiasca ca altfel nu o sa mai vrea.

Moni, hai ca te asteptam la Odisee.

Va pupam pe toate fara exceptie,
Ciarli, Maia si Leia

www.kodakgallery.com/I.jsp?c=125dtbzf.4phg5fl3&x=0&y=kdca89" target="_blank">Leia&Maia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Am folosit si noi batista,intr-adevar este f buna si nu deranjeaza deloc bebelusul,chiar ii place face o mutrita.........
toate fetele.

Madalina de Sofia 01.02.2008

calea sigura a esecului este sa renunti...

Mergi la inceput