Piticlontzi de iulie-august 2004 (244)
Raspunsuri - Pagina 18
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/roberta04/roberta04.jpg)
roberta04 spune:
Buna dimineata!
OLIVIA, super dialogul cu Luca! La noi e:"Tati, tu o iubesti pe mami dar ea e iubita mea pe de tot."
ROXI, la Matei situatia e stationara, bubele sunt la locul lor, nu i-a mai aparut decat una pe frunte, eu inca parca stau cu inima cat un purice sa nu fie varicela...
Aseara am fost la botezul nepotelului meu la biserica, cel mic a fost un scump si un cuminte, in schimb nu s-a auzit slujba cat s-a auzit gura lui Matei. A facut ordine, a hotarat cine unde sta, a vrut sa bage si el mana in cristelnita cu apa si apogeul a fost la final cand preotul i-a dat impartasania celui mic, a inceput sa planga ca lui nu i-a dat nimic si nu s-a lasat pana ce nu a primit si el o prescura pe care a mancat-o de parca era flamand de o saptamana.
La masa acasa la ei, toata lumea statea frumos, el alerga calare pe mop si facea vraji...
Si cand am zis ca a obosit si s-a mai linistit, il vad deodata cu ochii scosi, tusind si scuipand- a tras o gura zdravana de whisky dintr-un pahar pus de cineva pe alta masa
Mai revin...
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
kro spune:
Neata !
Andries da ce mai aveti si voi de patimit cu alergiile astea ! ... Iti doresc sa ai o zi usoara ...
Nocom ... sa-ti traiasca baietelul. Sunteti o familie tare frumoasa ...
Robi si Andreea ... sanatate micutilor vostrii..
Oliv ... chiar ca te-ai scos Se vede ca esti in forma, nu duci lipsa de pretendenti ... Multi pupici smecherosului mic...
Gabi, ca sa fiu sincera ... si mie mi-a placut calutul ... Am fost la o aniversare, la Funland, in Unirea la et. 4 ...
Roxi, asa e ... Luate pe bucati (nas, ochi, gura ...) Feli si Ale au trasaturi comune, dar pe ansamblu sunt diferite, au alt look ... Si nu, nu am luat calul acasa pentru ca nu indeplinea in totalitate cerintele mandrei ... adica cel pe care il vroia ea trebuia sa "are" si viata
Anca si AndreeaP sunteti bine ?
Andreea ... multumim pt. vestile despre BlueAngel ... Felicitari Simona si sarcina usoara in continuare
De marcela si Lia mica mai stiti ceva ?
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/szivarvany/szivarvany.jpg)
szivarvany spune:
Servustoc !
Intru pe scurt cat imi beau cafeaua ... Kim, super cool Luca ! Rox, sar`na de intrebare, muci niente, tuse nici urma, asteptam sa vedem cand reapar; sa ne tii la curent cu perlele lui Patrick ! Roberta, felicitari crestinului micut ! Andries, imi pare tare rau ca ati avut o noapte agitata, macar ziua de azi sa compenseze si sa aveti parte de lucruri numai si numai placute ! Felicitari BlueAngel pt funditul albastru ! Amironeanu, pupici multi si la voi !!!
Mnoah sunt prin zona ... la noi e innorat ! O fi de ploaie sau de zapada ... ajtept cuminte ...
Va puuup !
Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani Alba ca Zapada
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Andries/Andries.jpg)
Andries spune:
Daaaa... avem de tras nu gluma. Ce sa mai spun, cred ca am epuizat tot ce puteam face in apartamentul meu.
Cristal, apropos' de haine, si eu trebuie sa-mi cumpar haine noi, am ajuns sa slabesc, dar nu mai sunt chiar la marimea 38, sunt intre 38 si 40 si din hainele vechi foarte putine mai stau onorabil pe mine, plus ca o parte s-au demodat rau de tot. Asta sa fie tot raul. Partea mai proasta este ca mi s-a acrit de costum taior, ma apuca greata numai cand le vad. Cred ca juma' de an stau in pantaloni si camasi din astea mai sucare.
Deci Matei este frate cu Bibi Blocksberg, face vraji calare pe mop slava domnului ca Vic n-are nevoie de mop pentru vraji, el le face ...din degete si ies bomboane prin diferite buzunare (aici are si mami o contributie).
Olivia te iubeste fi-tu rau de tot...crez' ca n-o sa ai o nora blonda, isi va alege o prietena sa semene cu mami a lui. Vic imi spune ca ma iubeste, dar o iubeste la fel de mult si pe Elena sipe o fetita blonda dintr-o reclama. Nehotarat, clar!! Sac.
Simona bravo pentru bebel, sa fie totul bine!!
Chiar asa, unde-o fi Alice? Ca eu alaltaieri mi-am pazit foaaarte bine caruciorul in carefour!!
Plus ca ... ori eu m-am tampit si nu inteleg, ori preturile au crescut zdravan. Acum 4 luni luam un carucior de produse cu 300 roni, hai 350. Acum dau 700 ca popa si nu e numai din cauza de pampersi si lapte praf. Ma uitam ca fiecare produs e mai scump cu un leu, doi, zece!! Voi nu aveti aceeasi senzatie?
Andries
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/leeloo2004/leeloo2004.jpg)
leeloo2004 spune:
Neata fetele!
Mai, dar ce declaratii de dragoste pe piticii nostri...Si al meu imi face, dar pe modelul "mutulica", deci pe tacutelea...dar daca l-ati vedea cum sta lipit de mine, sau cum il impinge pe tata-sau cind suntem impreuna, am dovada ca si un gest face cit o mie de cuvinte... Totusi intrevad probleme mari cind o sa apara bb2 in peisaj...
Andries - imi pare tare rau sa aud ca alergiile fac in continuare ravagii printre voi...totusi cred ca trebuie sa va ginditi serios de tot sa va mutati spre periferie, indiferent de pierderea de timp in trafic etc...
kro - deci asa e la Funlandul din unirea...mai auzisem de el, dar nu am fost niciodata - pare oricum tare misto!
Simona - felicitari pentru "cuculetz"!
Gabriela 22+ cu
si Stefan David (8 Iulie 2004)Poze
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/alice2004/alice2004.jpg)
alice2004 spune:
Pfff, lipseste omu o zi din peisaj si voi va paziti carucioarele prin supermarchetzi !! Bravis, neica !
Pai ieri nu am semnat condica pe motiv ca avusei de lucru paici la firma ... de citit am citit, era DC-ul deschis pe taskbar, dar de raspuns nu am mai ajuns, plus ca al meu sotz trebuia sa ajunga pina undeva in oras, masina personala e pe butuci (hahaha) si nu dadeam de maica-mea (care se plimba bine merci prin auchan). Asa ca am stat calare pe telefon, tot asteptind sa vina acasa in timp util, daca nu, sa plec repede sa stau cu andrei. Deeeeci, Andrieasho, nu fusei prin jurul carutzului tau, hihii, ca in carfur ajung oricum taaare greu !
Simona-Blue angel, felicitari pentru "cuc" !! sarcina usoara in continuare si bebedoi sanatos !!
Te mai asteptam paici !
Elena, am vazut pozele, sinteti o familie minunata ! Mi se pare ca te-am vazut si cu burtica doi intr-una din fotografii ...
Daria, bravos ! Inseamna ca v-ati odihnit amindoo fetele azi-noapte, ca fu far de tuse si junghiuri, din cite am citit ! sa vina zapada la voi, ca aici in Bucuresti e o vreme minunata (soare frumos) si se pare ca se incalzeste !!
Ioana, cuscrela, cum v-ati distrat de ziua unirii ?? Lasa sedintele la firma, alea-s bashca !! Am vazut-o pe mindrulita tunsa, ma declar multumita ca nu i-ai taiat mult buclisoarele alea dulci !!
Olivia, ce faiiin !! Si pe cind nunta ?? Luca este un baietel norocos sa te aiba drept ... sotie !! Sorin ce zice ??
Caro, pentru printzese, mi-a placut faza cu luatul calului acasa, noroc ca nu indeplinea toate conditiile, altfel va faceati iesle pe balcon !
Andrieshule, bafta, mama, cu casa !! Ma bucur ca baietii sint amindoi bine si sanatate multa Gicului ! Io nu am mai vazut taior de ... heheeeeee cita vreme, numa bluze, pantaloni si fuste am in dotare, norocul meu ca la firma aici nu tre sa fiu la staif !
Roxi, sanatate multa lui Pat ! Cum, mama, nu-i luasi si Ilonei revista ? Ntzzz, o sa rateze baietu pupicul de rigoare !!
Roberta, si sanatate Mateiului ! Nu te ingrijora, alergia asta alimentara trece, ar fi fost bine ceva regim usurel, dar eu zic ca o sa fie bine ! Tu cum te mai simti ??
Gabi, vaz ca te pazeste Stefanel bine de tot ! Ce mai face bebedoi ?? Vesel, voios ??
Andrea, pupici si sa treaca raceala repede !
O zi minunata va doresc !! Aaaaa, si sa imi tineti pumnii, ca tre sa ajung in kaufland, o sa imi leg carutzul de git de data asta, plec cu tot cu el acasa ! (bai da uei, Andriesh, ai maaaaare dreptate cu pararela cit pui in carucior si cit costa fata de acu ceva timp !!).
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
"Our lives are made in these small hours,these little wonders,these twists & turns of fate/time falls away, but these small hours still remain". Rob Thomas/Little Wonders
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/roberta04/roberta04.jpg)
roberta04 spune:
ALICE, saru' mana de intrebare, ma simt ceva mai bine, iau tratament pentru ficat si astept sa treaca 3 luni ca sa repet analizele.
Apropo de Ziua Unirii, ca tot ai pomenit, ieri, botezul a fost la o biserica exact langa Palatul Culturii unde a fost mare spectacol si nu am avut cum sa intram cu masinile, mai mult, in biserica se auzea concertul si Matei dansa de mama focului
Edit ca am uitat (varsta, bat-o vina...): SIMONA, felicitari pentru cuculetz, ce spune Dl.Pufu?
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ema/ema.jpg)
ema spune:
Buna dimineata.Eu intru sa multumesc din nou ptr. pm.-uri.imi pare rau ca nu pot sta sa scriu...abia citesc pe fuga...ca n-am stare intr-un loc.mie imi cade parul....si nu gasesc baticute pe aici...apelez deocamdata la bandane...da o sa-mi trebuiasca batice in scurt timp
.In rest nimic nou pe frontul de vest...citeam cit de iubareti sunt copii..si al meu e.chiar exagerat....nu sta corcolit in bratele mele decit cind e la gradi...in rest...zici ca-i lipit de mine.Noh...nu ca mi-ar displace vreo secunda chestia asta...dar de ce m-a iubeste mai mult...de ce-l respinge pe taica-sau...ca io-s numa a lui si atit.Chestia in principiu nu e dramatica...insa a inceput sa nu-l mai bage in seama deloc..de ascultat nici vorba...nici nu-l aude.Ma duc sa zac pe vreundeva,va pup
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/leeloo2004/leeloo2004.jpg)
leeloo2004 spune:
Ema - fix asa si cu Stefan - e total legat de mine, taica-su aproape ca nu conteaza, iar daca suntem impreuna, pe taica-su chiar il respinge...dar eu ma gindesc ca pe masura ce creste se va mai schimba situatia, vor gasi si eu activitati in comun care sa-i apropie mai mult! Pentru tine multe imbratisari si multi !
Gabriela 22+ cu
si Stefan David (8 Iulie 2004)Poze
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
![](images/user_woman.png)
biluta28 spune:
buna fetele!
Ma duc acusi sa citesc din urma dar pa una alta va informez ca avem si noi poze noi sunt pe linkul de la semnatura.
Mihaela - 35 ani- sagetator Ana 8 ani - Edi 3 ani
http://community.webshots.com/user/biluta28