Piticlontzi de iulie-august 2004 (244)
Raspunsuri - Pagina 10
g_ioana spune:
...curat molipsitoare oboseala cronicaeu sambata am zis ca fac gripa,toata ziua m-au durut toate cele si aveam o stare...acu vaz ca am scapat dar tot in reluare sunt..
Leelo superba "scufitza rosie!!!
Cristalina si io vream sa-ti spun, azi, ca ai slabit!!!
Alice mamaaa n-are rost sa dai bani pe avion,vino la ieshi ca tati este fan cioco Milka "patata" vorba mandrei,asa ca avem tot timpul cate 3 in frigi..iar pentru Gizmo ii dam din colectia de oo kinder
Noi ieri am fost la teatru la Cenusareasa,destu de frumusica piesa...intreaba un actor "cine vrea sa fie mireasa printului?"..ghici cine urla mai tare ca euuuuuu...aa si in weeek-end am avut de-a face cu minciunelele mandrei....meii le zice cu o seninatate..se juca cu tacsu si apar io in decor,dintr-o data se tranteste pe jos peste niste jucarii si incepe "mamaa, uite ce am patit din cauza lui tata,m-a impins si m-am lovit!"..sau isi umple gura cu biscuiti si vine la mine "mamaa, uite ce mult mi-a dat tata,special sa ma inec!"...tacsu normal ca sare sa se apere..ea nu si nu ca tata minte si ea spune adevarul....io incep sa rad..ea ca de ce rad.."pai ti-a crescut nasul!"..isi pune mana la nas.."nu mie,nu vezi ca tata are nasul mai mare"....
Meiii io zic sa mai lasati curele de slabire si sa fiti fericite ca sunteti sanatoase...ca unii se chinuie sa se ingrase si nu reusesc deloc(tati al nostru)..acu sincer eu nu-s in stare sa tin asa ceva,pentru ca nu ma pot abtine la dulciuri..
www.dropshots.com/emig" target="_blank">filmuletze,www.youtube.com/profile?user=gorodika" target="_blank">filmulete noi,gorodeii,
aripile mele
alice2004 spune:
Cuscrelooo, ai cioco daia cu vaca ?? Gata, las tot si viiiin, tare buna mai este (am si mio, da-i pe "moarte", ter neaparat s-o clonez, ca ramin far de drog !!). Cit desre diete, poi mare dreptate ai !! Am citit si din vrajile mindrei, e nemaipomenita !
Daria, poate ca a durut-o burtica de la faptul ca s-a caznit sa vomite ... stiu si io ?! O fi fost vreo indispozitie de moment, pupici multi la ochisorii frumosi ai Giulikai si sanatate multa !!
Am vazut si pozici frumase, pup protagonistii Albacazapada si cei doi verisori (Leloo) !!
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
"Our lives are made in these small hours,these little wonders,these twists & turns of fate/time falls away, but these small hours still remain". Rob Thomas/Little Wonders
amironeanu spune:
Ioana si Stefi a fost ieri la Cenusareasa, cu tati. Erau doi tatici pe scaune in fata, nu stiu daca i-ai observat, tati al nostru si al prietenului Stefaniei. Cica erau printre putini tatici din sala.
Mai, eu am facut negresa, cu glazura de ciocolata si cu greu ma abtin sa-i las si Stefaniei
Pupici,
Andrea de Stefania (13.08.2004) si Matei (04.09.2007)
Poze Stefi mai vechi si mai noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare
leeloo2004 spune:
Am vorbit cu soacra-mea care a vorbit cu educatoarea - cica nu a mai plins, dar totusi a fost putin mai apatic si gata sa izbucneasca in plins, dar una peste alta a fost ok!
Oricum pina diseara cind ajung eu acasa (ca am programare la Badiu, asa ca ajung acasa dupa 8...) se va simti mult mai bine zic eu...
Gabriela 22+ cu si Stefan David (8 Iulie 2004)Poze
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
szivarvany spune:
Si eu astept we asta`lalt sa mergem la teatru si sambata si duminik, sa ne intram in ritm !
Alice, asa e, si-a dat tot stomacul capra asta mik Vi am zis, anorexico-bulimica e
Amironeanu, poooi, ce sa zicem ... ca ciukalata agita` cupilu` ... si mai bine papi tu tot ?
Btw, dulcegarii, va recomand cu tot sufletul meu infomatat si nesatul dupa dulciuri, prajitura Crem a la Crem, o nebunie, desi initial am zis ca pare a fi o porcarie cu prafuri DR Oetker.
Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani
g_ioana spune:
Alice,sigur este aia cu vaca fericita:)))) si la selgros sunt pachetele cate trei...
Amironeanu pai chiar am vrut sa te intreb daca a fost si Stefipentru ca am zarit-o la sfarsit cand il zorea pe prietenul ei sa se imbrace mai repede..acu' vream sa-ti spun ca ai cam lipsit de acasa cand ai facut-o pe Stefi,este leit tati.....meiiii, mie mi s-a parut egalitate intre tatici si mamici si daca-i numaram cred ca ieseau juma' plus unu tatici...
Io azi trebuie musai sa prestez saratzele ca aa am primit comanda....la chestii cu crema,am scapat cu nu am musterii,si ar trebui sa ma sacrific io
www.dropshots.com/emig" target="_blank">filmuletze,www.youtube.com/profile?user=gorodika" target="_blank">filmulete noi,gorodeii,
aripile mele
carmenp spune:
la multi ani, nicole!! multi si buni,toate dorintele sa ti se indeplineasca! si sa nu uit, meyy, sa va iubiti frumos pin` la adinci batrineti ca stii ca m-ai sensibilizat pe mine cu povestile tale
la multi ani, bunika de pat!
breii, ie motive multe de beut azi, let`s go;))
alice2004 spune:
Meeeei, io-s perplexata definitiv ! Din categoria "zimbeste, ti se poate intimpla si azi ceva rau", ma dusei pin la kauflandul de linga firma, sa iau niste ceva-uri, booon, iau carutz (dala cu 5 lei, altfel nu se dezlipeste de alelalte), pun frumos in el ce si cum si la final, cind sa ajung la casa, imi amintesc ca am uitat sa iau sapun pentru andrei si las carutzul intre rafturi si ma intorc oleaca... iau sapunul si cind ma intorc sa recuperez carutzul ... nemaaaaa !! Si dau si caut, zic, poate l-am lasat altundeva si nu stiu, si caut si caut si caut si nadaaaaa !! Brei, ziceai ca l-a teleportat in alta galaxie capitanu picard !! Moam, ce nervi mi-am facut, carele nervi nu mi-au trecut nici pina acu, fir-ar sa fie de treaba ! Fireste ca nu l-am mai gasit, si am plecat cu doar doua articole cite aveam in mina - sapunul si o cutie de servetele, mama ei de tzara !!
Asa ca draga cuscrela, acu mi-ar trebui un vagon de hepicau cioco sa ma tratez, la citi munti de nervi am !!
Ma retrag in ale mele, ca-s depresata rau di tat !!
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
"Our lives are made in these small hours,these little wonders,these twists & turns of fate/time falls away, but these small hours still remain". Rob Thomas/Little Wonders
leeloo2004 spune:
Alice - si mie mi s-a intimplat asa ceva in carrefour - dar evident plecase cineva din greseala cu el si pina la urma l-a adus inapoi cind si-a dat seama ca a luat altul - mai nasol era ca eu luasem de mincare pentru toti colegii si erau in cos numai pachetele cu pulpe, aripioare, cartofi - cintarite...
Gabriela 22+ cu si Stefan David (8 Iulie 2004)Poze
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
roberta04 spune:
.... Vreau si eu cu vaca mov!!! Si Krem a la krem! Cred ca e astenia de primavara deja, ca si eu parca sunt batuta cm cu cm si vreau si ceva dulce, am bagat deja 3 cafele si imi pica ochii in gura.
Krem de aia am facut de Revelion sub forma de tort si am facut glazura cu Cherry (scrie brandy) si a iesit o nebunie, yammmmmiiiii...
Cica sunt la regim- sambata am fost in Carrefour ca scapata de la gratii, am umplut cosul cu pop corn, seminte, ciucalate, bere fara alcool si am bagat in mine ieri non-stop. Daca tot nu e hepatatita, bal sa fie!
ALICE, misto intamplarea cu kauflandul! Petro rade de mine (ca si eu lucrez la 2 min de unul) ca e viata mea, daca nu-l calc la doo zile nu-s eu...
IOANA, noi avem noroc ca vine teatrul la gradi ca eu nu l-am dus niciodata pe Matei Chiar, ai mai inscris-o pe mica ta la gradinita?