Timisoara, Impreuna! ( 77 )

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gonghy spune:

Ceao fetilii!
Acum am terminat de facut mancare si mai am de facut tiramisu dar trebuie sa astept sa se raceasca cafeaua si p'orma ma apuc de facut.Azi am mai tras o fuga dupa piscotzele ca am obsetvat ca nu mai aveam,Maya numa ce a terminat de papat ciorbitza cu doua perisoare si a papat aproape tot,a mai papat jumate de iaurtzel si acum isi bea Actimelul de capsunele.
Asa m-am bucurat ca azi a papat mai bine....
Maine tare as vrea sa iesim toti trei prin centru,pe la porumbei da parca vad ca va ploua si oricum e udeala pe jos....deci cred ca asta pica si ramane iar Mall-ul unde cred ca vom merge in final sa o dam pe jucarelele alea,pe bubulina.

Lore am vazut ca faci prajitura cu cocos. E cu crema sau cocosul il pui in foaia de praji.
Hai da si tu ceva detalii de praji poate mai aflu si eu noutati.E nashpa cu taxi da si cu masina personala atata timp cat e traficul infernal la orele de varf mai ales daca ploua
A fost fain la chef?

Dorisuka cum a fost la film? Ia placut la Ines?

Clau hai nu te lasa uite ai 1000 de -ici de la noi si sa faci poze la gorobeti cu costumashele,sa le vedem si noi.

No Danutza hai ca ti-a iesit de data asta cu interviurile,felicitari

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=93574
Povestea fetitei noastre
http://community.webshots.com/user/gonghy
Poze cu noi
Laura si bebe Maya 19.09.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Da, Laurelu, azi mi-a mers bine la meci. Interviuri cu aia de la Iasi, ca "vedetele" de la Poli sunt in silentio stampa. Mei, vezi ca la porumbei, in centru, e o mizerie de nedescris. Am fost noi astazi seara si Lori s-a fugarit cu un prieten si a cazut cat era de lata intr-o balta de noroi, gainat si paine inmuiata. Am venit urgent acasa si am . Nu am uitat de retetele de fursecuri dar nu am reusit sa le copiez pe calculator.

Dorisake am incercat sa dau de tine pe ms ... iar faci baie?

Silva, ramane stabilit, plecam spre Maldive cat de curand. Ca doar asta ne-am dorit, nu?

Clau, vezi ca si tu recunosti ca e mai bine la scoala acolo... plus ca invata corectitudinea aia pe care o admir eu atat vestici, mai ales cei fara sange latin. Acolo nu o sa afle ca trebuie spaga la doamna ca sa aibe note bune sau sa fie bagat in seama, nu se face vesnic comparatia intre cei cu parinti influenti sau f bogati si ceilalti, etc ... nu vreau sa idealizez sistemul de la voi, dar e mult mai bun ca al nostru. Cat despre veri, matusi, unchii, familion largit au farmecul lor, ai dreptate si te cred ca iti e greu fara ei, mai ales daca la voi in familie erau legaturi stranse intre neamuri. Poate cand vor mai creste vor dorii cpoii tai o apropiere de rude si se va rezolva si asta. Daca am reusit sa-ti ridic putin moralul ma simt tare bine, la urma urmei si tu ma faci periodic frumoasa!

Maria inca o data sunt cu gandul la tine si sa fie bine

Fug sa fac un dus cat e Lori la televizor si poate reusesc sa vad ceva din filmul meu preferat, Stapanul Inelelor. Pupici!

Mamica de spiridus

Avem si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Sara buna...

Na ca acum am timp si eu sa va pove...

Am fost la Be movie, super ok...Ines nu s-a miscat din fotoliu, captivata, atenta, mirata si cuminte...
Ma rog, mai avea cate o faza in care isi dadea drumul si vorbea tare, sau radea, ca nea Marin la ciumatograf, da am corectat-o...
E mandra de paharul cu albinuta pe care l-am cumparat de la bufet, in sala doar noi si mai o bunicutza cu un nepotzel...

Azi am fost doar a ei, de la 9 pana la 17...
Acum m-am ocupat si de mine, tratament facial, capilar, manichiura, ma relaxez un pic si eu, ascult muzica, ca de luni intru iar in priza...

Radu mi-a adus nu unul, ci 2 de 10...sunt mandra de el...si l-am pupilat aseara...

Danitin, sa stii ca in baie eram, mai mult ca sigur...
Cum merge cura?
Laurelu, ce pofta mi-ai facut cu tiramisu, e singura praji care-mi place...
Mariuca, noi azi am vb, stii tu, cu gandul la voi, si in rugaciunile noastre sunteti prezente...
Katik, ce faci, mami? cum e bretonul printesei? ca de perciunii lu tata, mai bine tac...
Claudia, draga mea...daca ar fi sa alegi numai pentru tine, sunt ferm convinsa ca maine ai lua avionul si ai veni acasa...dar tu alegi ce e mai bine pt copii tai, normal, ca orice mama, asa am face toate, cred...
Asa ca, mai cu noi aici, mai un tel la parinti, hai ca treci tu si peste problemele astea...
Silva, sper ca lasi zmeului rontaiala si nu te mai duci ca magnetul lipita de frigider, da?

I pup iu...

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:))

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">CHRISTMAS 2007 by INES

www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

seara buna la lume!
vin si eu ca sageata albastra ca nu prea am mult acces la calc acuma.
mariaa, ma gindesc la tine, ma rog la DD sa fie bine!!!!!
doris, sar'na de freze! fata e super mindra: s-a postat in fata oglinzii iar tata-sau e super. imi zice e asa de bine cu capul usor. deci, pregateste nota de plata!!!
felicitari lui tati!!!!! tot asa pe mai departe!
dana, felicitari pt ziua de azi!!! da, este punga, sigur! deci, bine ai sa vii la stilpi, numa' ai grija la picioare!!!!
claudia,capul sus, toate se rezolva dar nu deodata, ci pe rind! de unde ati luat de pe internet?de pe dc++ sau site-uri de download? bine ca scapati doar cu amenda(cit este, mare?)
silvana, fac galerie pt superdieta!!! hai ca poti!!!!eu am trecut deja la a doua saptamina si mi-e f bine, nu mi-e foame, nu mi-e pofta de nimik, ma simt mai bine. a vazut pina si sotzu' ca am slabit
laura, pai vezi ca maninca fata, ce ai cu ea?
lore, gata praji? cum a iesit?
lormi, cum merge tratamentul? cum te simti? ceva reactii adverse?
deya, felicitari!!!! si spor la treaba daca vine sesiunea!!!
ma duc sa-i fac omului ceva de papa apoi incerc sa revin, macar sa va spun noapte buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

am revenit sa va spun noapte buna, sa dormiti bine , sa va odihniti si sa visati frumos!!!!

Mergi la inceput

Doris, deci tu te "tratai" in baie ... Fain rasfatz! Pai cura teoretic trebuia sa o incep de luni dar cum stiu ca inainte de cura bag la greu potol m-am gandit sa incep chiar de acum, ca sa nu adun ceva sute de grame in plus. Merge bine, felurile de mancare permise sunt super, atat doar ca trebuie sa rezist tentatiei cand Calin si spiridusul au in meinu chestii care imi sunt interzise.

Katik, bine ca mai e punga ... logic ca am grija la gropi, api azi cat alergam ma durea glezna de numa, inca....

Pai acusica merg si eu la culcare, asa ca va doresc tuturor Noapte Buna!

Mamica de spiridus

Avem si poze noi

Mergi la inceput

Dragelor. tot la voi e ultima nadejde... e ora asta si inca nu dorm... am stat pe telefon aproape o ora cu o colega din Bucuresti, insarcinata in luna a 4-a trimisa sa relateze despre subiectul femii care s-a sinucis impreuna cu copilul de 2 ani. Ce mi-a povestit fata asta intrece orice inchipuire, saraca de ea era pur si simpul bolnava, varsa intr-una, i-am si spus sa mearga urgent la dr. sa nu fie o problema cu sarcina ei. Mi-a povestit ce a vazut acolo si sunt complet intoarasa pe dos. Nu stiu cu cine sa vorbesc la ora asta, am stat pur si simplu langa spiridus si m-am uitat cu doarme. Plangand. pt acel copil a carui viata a fost curmata. Nu stiu ce sa zic, mi-e teama ca sunt incoerenta dar fata de ce a vazut toata lumea la stiri ceea ce mi-a povestit colega mea e mult mai infiorator. Nu stiu ... nu stiu nici ce vreau, nu pot sa cred ca asa ceva se poate intampla ... nici macar voua nu pot sa va povestesc amanunte ce se pare ca nu vor fi date publicitatii, fiind mult prea socante. E oribil.... Doamne, imbratisati-va puiutii si spuneti o rugaciue, e tot ce pot sa spun. Scuze daca sunt incoerenta sau prea dramatica, dar ce am aflat m-a terminat ....

Mamica de spiridus

Avem si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

Buna dimineata la fetele cochetele,care au vreme sa se ocupe de ele,ce-mi place de voi cand va aud ca mergeti la coafor,manichiura,cosmetica,etc ce mi-ar place si mie de numai dar aici nu-i moda cu asa ceva,asta fac odata pe an cand vin in ro.Ou am uitat de cafa ca vad ca sunt matinala,sunt trezita de la 6,Andi m-a strigat apoi el a adormit din nou,dar eu sunt pe baricade deja la bucatarie ,,m-am bucurat ca a nascut Irina ieri si azi de dimineata mergem la ea la spital,abia astept sa-i vad bebele,e fetita si o va chema Iulia.
Doris ma bucur ca a fost totul ok ieri la cinema,putina lume pe acolo,toti romanii trag de pe net filmele ca noi Bee Movie am vazut deja,fac si eu haz de necaz,sa stii Doris ca numai la copii ma gandesc altfel cum spui tu eram de mult imbarcata ptr adevarul e ca eu nu sunt fericita si nici nu face nimeni ceva sa schimbe asta,tot eu trebuie sa ii pupacesc pe toti in f...
Katik deci noi am avut programe speciale de download de unde trageam de unii la altii,deci si altii trageau de la noi ptr uz propriu si nu era nici calitatea super intotdeauna,amenda e de 250 euro dar sa speram ca ramane totul aici daca vom fi dati in judecata taxele de judecata si despagubiri sunt 30.000 de euro,sau ce e mai rau ramane faza cu controlul,de aia am formatat pc numai e nimic in ele,acuma nu stim ce facem cu cd-urile,vedem noi.
Dana sa stii ca nici eu nu mi-am mai revenit de ieri cand am vazut la stiri povestea,sa ai sange sa te arunci cu propriul copil de la et.5,am ramas masca si se mai uita si Deni cu mine si a ramas si ea tablou,cred ca ptr martori a fost SF,mai ales ptr o femeie insarcinata.
Restul fetelor sunteti ok,Aida in ce faze mai esti,totul ok la tine si Emma,Anda cred ca s-a intalnit cu Yetti pe acolo,de numai scrie nimic ,Laura vezi ca iar ai incalcat pactul cu pasteturi,Lore esti ok si tu si Laura,cum a fost la party,praji e comestibila ,Ana nici in weekend nu ai vreme de noi,Lormi esgti bine? Silvana ieri nu ai mai scris nimic,asteptam vesti de la Mariaa speram ca bune.
pe toate,o duminica placuta.

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia

www.onetruemedia.com/shared?p=4beafd0f77f6e5dae16a0d&skin_id=404&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Craciun 2007

www.onetruemedia.com/shared?p=4bf033b6a71fda03f8a6fa&skin_id=406&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Timisoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lore03 spune:

Claudia pentru cafea si capul sus ,tu esti o femeie puternica asa te simt eu.
Katik este mai mult decat comestibila prajitura mea
Danitin imi place ca tu reusesti sa iti ridici moralul repede.La o postare esti trista si la urmatoarea esti vesela sau incerci sa ii ajuti pe ceilalti.
Deya la ce facultate esti studenta? Mai ai multe examene?
Doris si eu ma gandisem sa merg la film cu Laura dar ea este mai mica decat Ines si nu cred ca ar avea rabdare.Praji de la mine nu vrei ?
Laura prajitura am luat din Practic in bucatarie ,este o prajitura cu crema .Se face un aluat ,care se imparte in 2 ,o crema din albusiri batute spuma care se amesteca cu nuca de cocos ,se intinde o foaie se pune in tava ,apoi se pune crema din albusuri si cocos ,iar o foaie si se coace.Se mai face o crema din galbenusuri ,zahar ,lapte si putina faina care se fierbe pe aburi si se pune peste prajitura cand este rece.Deasupra se rade ciocolata.
Laurei ii place foarte mult,ii spune "prajitura cu crema galbena".

Maria un gand bun pentru tine ,o imbratisare si ai incredere ca Dumnezeu are grija de noi .

un suflet trist

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Neatza fetele...

Merci de cafa...

Lore, vreau si de la tine o felie, asta ca sa nu te refuz...
Eu zic ca poti merge cu Laura la film, sunt sigura ca o sa-i placa , tu ii citesti, si daca chiar nu poate rezista pana la sfarsit, iaca iesiti, ca n-o fi foc...macar incerci.

Claudia, nu stiu cine e Irina, dar oricum sa-i traiasca printesa...sa fie sanatoasa...
Ce faci azi bun de mancare?

Fetele, cred ca cura mea de slabire se duce pe apa sambetei...am inceput sa iau vitamine centrum, astea au b-euri, si-mi dau o foame, de zile mari...dar se cerea musai o cura de vitamine...

Azi vine cuscra...de abia astept...
Va pup pe toate, o duminica faina!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:))

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">CHRISTMAS 2007 by INES

www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

POZE CU NOI

Mergi la inceput